Ez a weboldal sütiket használ. Amennyiben ennek tudatában továbbra is használja a weboldalt, abban az esetben automatikusan egyetért a sütik használatával.

Kód:
NSS440
EAN (vonalkód):
045496427634
Karton / Darabszám:
20
Súly:
0.05 kg
Térfogat:
0.2 l
Gyártó:
Nintendo

Paraméter Leírás
Műfaj Társas

Kivel indulsz kalandozni? Vágj bele egy mókásan fura küldetésbe a kedvenc Mii karaktereiddel a Miitopia játékban, Nintendo Switch konzolon!

Miitopiában miindenki Mii! Akár bátor hős, csodaszép hercegnő vagy gonosz Sötét Nagyúr, te döntöd el, hogy kik a sztárok ebben a történetben. Lehetnek a legjobb barátaid a bajtársaid a harcban, felöltöztetheted a Nagypapádat királynak vagy Édesanyád egy ellenfélnek. A döntés a tiéd!

Miitopia világában a kapcsolatok fontosak, ezért hagyd néha, hogy a társaid időt töltsenek egymással és szorosabbra fűzzék a barátságukat! Ez nagy segítség lehet a harcok során - de, ha rosszban vannak egymással, akár még baj is lehet belőle!

smink és parókák, hogy a Mii karaktereid még csodásabban nézzenek ki. Sőt akár egy ló is csatlakozhat a csapatotokhoz! Gondoskodjatok róla és biztos, hogy segédpatát nyújt a harcokban majd!

A Miitopia május 21-én érkezik Nintendo Switch konzolra!A termékhez még nem érkezett hozzászólás, legyen Ön az első.