Ez a weboldal sütiket használ. Amennyiben ennek tudatában továbbra is használja a weboldalt, abban az esetben automatikusan egyetért a sütik használatával.

A
Kód:
NSS428
EAN (vonalkód):
045496426262
Karton / Darabszám:
5
Súly:
1.44 kg
Térfogat:
10 l
Gyártó:
Nintendo

Paraméter Leírás
Műfaj Verseny
Nyelv Angol nyelv
Platform Nintendo Switch
Eloszlás típusa dobozos

Vigyázz, kész, rajt!

Változtasd otthonodat autóversenypályává a Mario Kart Live: Home Circuit játékkal, egy vadonatúj Mario Kart-élménnyel Nintendo Switch konzolon!

Irányíts egy játékautót a valóságban az ismerős Mario Kart vezérlést használva, és nézd az akciót a kisautó beépített kameráján keresztül a Nintendo Switch vagy a TV képernyőjén! Figyeld, ahogy otthonod az óceán mélyévé, homoksivataggá és sok más érdekes helyszínné változik a Mario Kart világában!

Az otthonod a versenypálya!

Első lépés: Felkészülés! Állítsd össze a kapukat, és helyezd el őket a földön a szobában.

Második lépés: Tervezés! Vezesd keresztül a játékautót a négy kapunk, és hozz létre tetszőleges formájú versenypályát. 

Harmadik lépés: Rajt! Versenyezz a Koopalingek ellen a nyolc Grand Prix kupában.

Nézz otthonodra egészen új perspektívából, miközben a képernyőn életre kel egy Mario Kart verseny. Amíg az általad megtervezett versenypályán száguldasz, láthatod a téged lehagyni igyekvő többi versenyzőt, és tárgyakat is, amiket begyűjthetsz, hogy kiegyenlítsd az esélyeket. 

Barátok és családok akár négy fővel is élvezhetnek többszemélyes versenyeket, ha mindenki rendelkezik külön játékautóval, Nintendo Switch konzollal és a szoftver egy-egy példányával. 

A Mario Kart Live: Home Circuit kétféle kiadásban elérhető: Mario Set és Luigi Set formájában. 

Mi van a dobozban?: 

  • 1db Játékautó 
  • 4db Kapu 
  • 2db Kanyarjelölő
  • USB töltőkábel

Megjegyzés: a termék használatához Nintendo Switch vagy Nintendo Switch Lite konzol (külön kapható) és a Mario Kart Live: Home Circuit szoftver szükséges. A Mario Kart Live: Home Circuit szoftver ingyenesen letölthető lesz a Nintendo  eShopból 2020. október 16-ától. A termékhez még nem érkezett hozzászólás, legyen Ön az első.