Ez a weboldal sütiket használ. Amennyiben ennek tudatában továbbra is használja a weboldalt, abban az esetben automatikusan egyetért a sütik használatával.

Kód:
NSS095
EAN (vonalkód):
045496426576
Karton / Darabszám:
20
Súly:
0.05 kg
Gyártó:
Nintendo

Paraméter Leírás
Műfaj Akció kaland
Nyelv Angol nyelv
PEGI 7
Platform Nintendo Switch
Eloszlás típusa dobozos

Éld át két lenyűgöző világ találkozását a Cadence of Hyrule: Crypt of the NecroDancer Feat. The Legend of Zelda játékban!

Fedezz fel egy egyedi ritmikus, rogue-like akció-kalandjátékot, ami a Crypt of the NecroDancer játékmenetét ötvözi a Legend of Zelda sorozat egyedi világával és zenéjével.

Hyrule királyát elaltatta egy gonosz veszedelem, ami egyre jobban elárasztja elvarázsolt zenéjének hangzavarával a királyságot. Kezdd el küldetésed a Crypt of the NecroDancer hősnőjével, Cadence-el, majd ha már elsajátítottad az alapokat, válaszd ki Linket vagy Zelda hercegnőt a kaland folytatására. Fedezz fel véletlenszerűen generált világot és kazamatákat a világ megmentő küldetésed során ebben a ritmikus csavarral ellátott akciódús kalandjátékban!

Navigálj keresztül a rejtélyes Lost Woods erdőn át, járd be Kakariko Village utcáit és látogasd meg a Legend of Zelda sorozatból származó karaktereket. Utazásaid során biztosan találkozol majd pár ismerős lakóval!

Ez az te utazásod, játsszd úgy, ahogy te szeretnéd! A Sztori mód rengeteg kihívással vár és egy két fős csapat helyi co-op módban is összehangolódhat a kalandra*. Ha egy igazi ritmus mester vagy, akkor nehezítheted a játékot a Tökéletes módot játszva, ahol azonnal vége a játéknak, ha lekésel egy ütemet.

A Cadence of Hyrule - Crypt of the NecroDancer Featuring The Legend of Zelda október 23-án jelenik meg Nintendo Switch konzolra a három extra DLC tartalommal együtt. Egy ingyenes demo már letölthető a Nintendo eShop applikációból.

*A többjátékos módhoz játékosonként egy kompatibilis kontroller szükséges. További kontrollerek lehetnek szükségesek (külön kaphatóak).A termékhez még nem érkezett hozzászólás, legyen Ön az első.