Ez a weboldal sütiket használ. Amennyiben ennek tudatában továbbra is használja a weboldalt, abban az esetben automatikusan egyetért a sütik használatával.

U
Kód:
GJ0003
EAN (vonalkód):
8594177461532
Karton / Darabszám:
1
Súly:
0.68 kg
Térfogat:
4.78 l
Gyártó:
Noyce Joyce

Csomag tartalma:
1x Nixie Digitron óra (összeszerelve)
1x kézikönyv
1x 5V adapter

Noyce Joyce elkezdte forgalmazni az elektronikus készletek új generációját, amely felváltota a klasszikus fa epítőkészleteket. Az egész készlet nyomtatott (PCB) áramköri lapokból készült. A lapok  vezetékes kampók segítségével vannak összekötve, így létrehozva egy nagy, nem csak szép, de funkcionális elektronikus készletet is. További információkért lásd a Videók fülön található videó videót.

Ez a termék már össze van szerelve! 

Ezzel a készlettel gyönyörű dizájnú digitron órát állíthat össze. 
Ez az óra ébresztőóraként is működik, és két telepítési lehetősége van. Vagy az éjjeliszekrényre fekteti, vagy felakasztja a falra. Minden készlet 6 darab digitront tartalmaz.

A Nixie órák a magas gyártási költségek miatt 40 évvel ezelőtt leállították a gyártást. Sikerült megszereznünk a klasszikus digitronok több mint 40 éves készletét, és egy egyedi, limitált kiadású Nixie órát hoztunk létre. Az összeszerelés ideje 1-2 óra között van.

hogy Noya Joyce-ban mondjuk: "A szórakozás  az építéssel kezdődik."A termékhez még nem érkezett hozzászólás, legyen Ön az első.