Ez a weboldal sütiket használ. Amennyiben ennek tudatában továbbra is használja a weboldalt, abban az esetben automatikusan egyetért a sütik használatával.

LEGO DUPLO 10955 Vonatozás állatokkal

U
Kód:
GTL5087
EAN (vonalkód):
5702016911121
Karton / Darabszám:
4
Súly:
0.5 kg
Térfogat:
7.2 l

Az állatok olyan kocsikon ülnek, amelyeket elölről vagy hátulról lehet csatlakoztatni. Természetesen kompatibilisek más DUPLO® járművekkel is. A készlethez építő kártyák formájában építési útmutató tartozik, életnagyságú modellekkel, hogy jobb legyen az elképzelés az építés során.

Az élénk színeknek köszönhetően a gyerekek imádni fogják ezt a LEGO® építőkészletet. A nagyméretű LEGO® DUPLO® tégláknak köszönhetően könnyen megfogható és kezelhető, így az építés nagyszerű szórakozás lesz.

LEGO® DUPLO® a kreatív szórakozás végtelen forrása minden kisgyermek számára 1,5 és 3 éves kor között. A téglákat kifejezetten úgy tervezték, hogy tökéletesen illeszkedjenek a kis kezekbe, ugyanakkor teljesen biztonságosak legyenek, így könnyen megfoghatók, elhelyezhetők és újra összerakhatók anélkül, hogy a kreativitásukat korlátoznák.  A készlet könnyen kombinálható más LEGO® DUPLO® készletekkel a még kreatívabb szórakozás érdekében.

Jellemzők:

  • szórakoztató kreatív LEGO® játék
  • kiváló minőségű anyag és az egyes darabok precizitása kisgyermekek kezéhez illeszkedik
  • a darabokkal való építkezés gyakorolja a türelmet, fejleszti a finommotoros készségeket, fejleszti a kreativitást és ösztönzi a képzelőerőt
  • a LEGO® téglák megfelelnek a legmagasabb biztonsági előírásoknak

A csomag tartalma:

  • Az állatok összerakásához szükséges blokkok
  • használati utasítás

Anyag: műanyag

Méretek: 14 x 45 x 6 cm

Életkor: 1,5+

Darabszám: 15db

Származási ország: EUA termékhez még nem érkezett hozzászólás, legyen Ön az első.