Ez a weboldal sütiket használ. Amennyiben ennek tudatában továbbra is használja a weboldalt, abban az esetben automatikusan egyetért a sütik használatával.

U
Kód:
GTL3517
EAN (vonalkód):
5702016618662
Karton / Darabszám:
4
Súly:
0.8 kg
Térfogat:
9.31 l

Csomag tartalma:

  • Kockák a Szív Palota építéséhez
  • 2 mini baba
  • Kiegészítők

 

Anyaga: műanyag

Kor: 7+

A palota méretei: 24 x 28 x 16 cm

Darabszám: 610db

Származási ország: EU

Nézd, egy titkos szoba térképpel és kerttel! Élvezze a finomságokat az étkezőben, majd induljon el Ray-jel egy kalandos utazásra, hogy megtalálja az utolsó sárkányt és megmentse a Kumandra Birodalmat. De vigyázz Namaarira!, egy zseniális és számító fiatal kardforgatóra, aki minden lépésnél üldözi Rayt.

A LEGO® Raya és a Heart Palace könnyen felépíthető, a LEGO® alkalmazás interaktív Instruction PLUS utasításainak köszönhetően. A még jobb szórakozás érdekében összekapcsolhatja a Ray-t és a Szívek Palotáját a Raya and Dragon Sisu készlettel.

Rengeteg izgalmas kaland vár a kis hercegnőkre ezzel a varázslatos készlettel. A LEGO® Disney Princess egy mesevilágot hoz tele hercegnőkkel, kastélyokkal, hintótornyokkal és más mesebeli lényekkel. Elsősorban azoknak a lányoknak készült, akik kedvenc szereplőikkel ellátogathatnak palotáikba, és velük együtt élhetik meg gyermeki álmaikat.

Tulajdonságok:

  • A mesevilágok szerelmeseinek, fejleszti a kreativitást és ösztönzi a képzeletet ·
  •  Gyakorolja a finommotorikát ·
  • A LEGO® Disney kockák megfelelnek a legmagasabb biztonsági előírásoknak


A termékhez még nem érkezett hozzászólás, legyen Ön az első.