Ez a weboldal sütiket használ. Amennyiben ennek tudatában továbbra is használja a weboldalt, abban az esetben automatikusan egyetért a sütik használatával.

3. 4. 2014, Nintendo 3DS, újdonságok, videojáték
 

A varázslatos történet az óriási Dreamstalkról és a király elrablásáról már május 16-án kezdődik, ugyanis ekkor jelenik meg a Nintendo 3DS konzolcsaládra az új videojáték a Kirby: Triple Deluxe. Hogy a rózsaszínű hős visszatérése  eléggé méltóságteljes legyen, a Nintendo ma bejelentette a Nintendo 2DS konzol új színkombinációját, amely rózaszín – fehér változatban lesz kapható, amely a rajongóknak lehetővé teszi a Kirby színeinek jobb képviseletét az utazáskor történő játszáskor.  

A Nintendo 2DS Pink + White egyidejűleg jelenik meg a Kriby: Triple Deluxe játékkal már május 16-án. Kirby így stílusosan képviseltetheti magát az új rózsaszín designeban fehér csíkokkal az oldalakon és fehér hátsó résszel. Ezen színkombinációjú konzol kiadását új ezüst színű Nintendo 2DS-re való tok kiadása kíséri, mely külön lesz megvásárolható.   

A Nintendo 2DS 2013 októberjében jelent meg és megtartott sok Nintendo 3DS hardver elemet, beleértve az intuitív irányíthatóságot,  vezeték nélküli kapcsolatot – lehetővé teszi a lokális és az online multiplayer hozzáférést, Nintendo eShopot és másokat. Elfogadható áron tudnak a játékosok terjedelmes játék választékból válogatni  (mindegyik Nintendo 3DS videojáték játszható 2D-ben is) és élvezni az egyedülálló élményeket, melyek a hordozható Nintendo konzolokkal kapcsolatosak. 

Ezen konzol ideális kiegészítése az új Kirby: Triple Deluxe videojáték, mely a játékosoknak szines platform élményt biztosít teli gazdag szintekkel és ellenfelekkel.  Valamelyikek egyedülálló képességeket adnak át Kirbynek a belélegzésük után. Ezen „lemásolt“ képességek egész sora Kirbynek új kinézetet, továbbá speciális feljavítások egész sorát, mozgás kombinációkat biztosítanak. Különösen varázslatos az új ‘‘Hypernova‘‘ képesség. A varázslatos gyümölcs megtalálása és elfogyasztása által szerezhető meg. Ez valójában egy ideiglenes, feljavított változata a „belélegző“ képességének, mely lehetővé teszi számára az útjában álló, szokásosnál nagyobb akadályok és a szintek egész szakaszainak beszippantását.

A Dedede király elrablásával kapcsolatos rejtélyek feltárása mellett a játékosoknak lehetősége van összegyűjteni 250 kulcstartót is, melyek a Kirby sorozat iránti tisztelet kifejezésére szolgálnak. Ezeket a kulcstartókat lehetséges a barátok között cserélgetni a StreetPass funkciónak köszönhetően. A változatos játékmódok mint pl. a Dedede’s Drum Dash a Kirby akciók új dimenzióját nyitják meg. A Dedede király játékosoknak meg kell küzdeniük a ritmikus időben korlátozott szintekkel, melyek az ikonikus Kirby játék melódiákra vannak alapozva. A csoportos játszást kedvelő játékosok számára kedvez az új versenyzős mód a Kirby Fighters. Melyet kipróbálhatnak a singleplayer keretén belül és akár 4 játékos számára is a Download Play funkció segítségével, mellyel a Nintendo 3DS konzolcsalád rendszere rendelkezik (csak 1 játék szükséges hozzá).

A Nintendo 2DS május 16-ától rózsaszínű! A Pink + White színkombináció ugyanazon naptól lesz kapható, mint a Kirby új kalandja – Kirby: Triple Deluxe. A videojáték exklúzívan a Nintendo 3DS konzolcsaládra jelenik meg. Amennyiben szeretnék tudni, hogy milyen mesés kalandok várnak a Kirby rajongókra, akkor tekintsék meg az új trailert, amely szintén tartalmazza a Nintendo 2DS új színkonbinációjának ábrázolását.


Hozzászólások


Reakció hozzáadása

Az Ön neve*
 
Az Ön e-mail címe*
   
Szöveg küldése a következő e-mail címre
A hozzászólás tartalma*
 
Spam védelem adjon be 3 karaktert a képről*:
image  
* kötelezően kitöltendő adatok


Az újdonsághoz még nem érkezett hozzászólás, legyen Ön az első.



E-mail hírlevél

Árengedmények, akciók, újdonságok? Legyen az első, ki tudomást szerez róluk. Adja meg az e-mail címét és ne hagyja ki őket.