Ez a weboldal sütiket használ. Amennyiben ennek tudatában továbbra is használja a weboldalt, abban az esetben automatikusan egyetért a sütik használatával.

16. 5. 2019, Mario, MarioMaker, Nintendo Direct, Nintendo Switch, super, videojáték, videojátékok
 

A Super Mario Maker 2 Direct adása során a Nintendo új információkat osztott meg a Super Mario Maker 2 játékról, mely június 28-án jelenik meg kizárólag Nintendo Switch konzolra. Megtudhattuk milyen újdonságokat tartalmaz majd a Super Mario Maker 2, beleértve új pályaelemeket és eszközöket, egy egyjátékos történet módot, melyben több, mint 100 Nintendo által készített pálya található, új pálya-tematikákat; információkat az online megosztásról*; lehetőségeket a közös építésre és játékra más játékosokkal**; illetve egy különleges ajánlatot a Nintendo Switch Online tagok számára. A bemutató végén pedig bejelentésre került a Super Mario Maker 2 Invitational 2019 bajnokság, melyet élőben közvetítenek majd az E3 előtti hétvégén Los Angelesből.

A teljes Nintendo Direct adás visszanézéséhez látogass el a http://nintendodirect.nintendo.co.uk oldalra. A videó néhány fontosabb részlete ezeket mutatja be:

  • Mik az újdonságok?: Rengeteg új pályaelem, eszköz és funkció lesz elérhető a pályakészítőknek a Super Mario Maker 2 játékban, mint például:
    • Lejtők – Adott szögben megdöntött felületek, melyeknek választható iránya és hossza. Egy kevésbé meredek verzió is elérhető belőle.
    • Dühös Nap – Emlékszel mikor a mérges nap rád támadt Mariora a Super Mario Bros. 3 játékban? Most visszatért és az új játékban is rémisztgeti a játékosokat.
    • BE/KI Kapcsoló – Üsd meg az BE/KI kapcsolót és a piros és kék téglák leváltják egymást a pályán. Ha okosan helyezed el őket, akkor trükkös fejtörőket és akadályokat készíthetsz a ját ékosoknak.
    • Vízállás – A víz magassági szintje a Super Mario Maker 2 játékban állítható az Eredeti témában és akár a pálya felét ellepheti a víz. Továbbá megadható, hogy emelkedjen vagy csökkenjen a vízmagassága akár időzítve.
    • Banzai Bill – A vörös verziója ennek a klasszikus Super Mario ellenségnek nyomkövető képességgel rendelkezik és üldözi Mario-t bárhová is megy.
    • Közös Építés: Add át a Joy-Con kontrollert egy barátodnak és készítsetek pályákat együtt.
    • És még sok más…: Még számos titkot tartalmaz a Super Mario Maker 2. Élmény lesz a játékosok számára felfedezni és kísérletezni a eszközökkel és pályaelemekkel, miközben elkészítik álmaik pályáit.
  • Történet mód: Az egyjátékos Történeti módban, amit akár teljesen offline is lehet játszani, Mario megpróbálja újraépíteni Peach hercegnő kastélyát. Hogy az építési költségeket összeszedje, érméket kell gyűjtenie, melyeket a hirdető táblára kitett különböző munkák teljesítésével szerezhet a hozzájuk tartozó pályákon. A Történet mód egy remek módja az ihlet szerzésnek a több, mint 100 Nintendo által készített eredeti pályát játszva.
  • Új Pálya Tematikák: Az eredeti játék pálya témáin túl, a játékosoknak lehetősége lesz építeni és játszani Sivatagi, Havas, Erdős és Égi pályákat is. Ezek a témák új zenéket is tartalmaznak, melyeket a Super Mario sorozat veterán zeneszerzője, Kondo Koji komponált. Az új Hold pályaelemmel pedig megnyitható az összes téma éjszakai verziója. A témáktól függően fura dolgok történhetnek az éjjeli pályákon, mint például lebegő Goombák, kevesebb fény a Szellem házban vagy homokvihar a Sivatagban. Néhány tárgy még akár meg is változhat ilyenkor…
  • Super Mario 3D World: A játékosok választhatják, hogy a pályáikat a Super Mario Bros., Super Mario Bros. 3, Super Mario World, New Super Mario Bros. U stílusában készítik vagy az új stílust használják, mely a Super Mario 3D World játékra alapoz. Néhány új funkció is elérhető ebben a stílusban:
    • Macska Mario – Macska Mario képes felmászni a falra, karmolni, csúszni és vetődni az ellenségekre. Sőt, akár a pályavégi zászlórúdra is felmászik.
    • Üvegcső – Az átlátszó csöveket a játékos úgy pakolhatja le, ahogyan csak szeretné, de vigyázzunk, mert az ellenségek is keresztül csúszhatnak az üvegcsöveken.
    • Koopa Troopa Kocsi – Pattanj be ebbe a szuper járgányba és száguldj végig a pályán. Csak arra kell vigyázni, hogy ne karambolozz!
    • Haladó Tégla – Ez a tégla egy, a játékos által előre megrajzolt úton mozog. A kék verziója pedig akkor indul csak el, ha Mario rálép.
    • Kúszó Piranha– A kúszó Piranha növény a játékos által rajzolt úton kúszik előre, így befedi a pálya egy részét tüskés szárával.
    • Ki kicsoda a Super Mario 3D World játékban?: Néhány ismerős arc bukkan fel a Super Mario Maker 2 játékban a játékosok nagy örömére!
  • Pálya Világ: Egy online központ, ahol a játékosok letölthetnek, közösen játszhatnak vagy megoszthatnak pályákat egymással. A Pálya Világ azoknak a játékosoknak elérhető csak, akik rendelkeznek Nintendo Switch Online előfizetéssel. A játékosok kereshetnek pályákat népszerűség szerint, mennyire újak vagy használhatnak speciális kereső szavakat, mint a „fejtörő” vagy „auto-scroll”. Ha egy pálya letöltésre került, akkor bármikor lehet később játszani – akár offline is. A játékosok személyre szabhatják Mii karakterük kinézetét különböző pólókkal és kalapokkal, melyeket a különféle feladatok teljesítéséért szerezhetnek. A Végtelen Kihívásban, a játékosok annyi pályát teljesíthetnek, amennyit csak tudnak az általuk választott nehézségi szinten. Ha sikerül magas pontszámot elérni, akkor a játékos felkerülhet a Toplistára is.
  • Játsszatok együtt: A Pálya Világban a játékosok együtt játszhatnak a világ bármely részéről egymással. A többjátékos módban választható karakterek: Mario, Luigi, Toad és Toadette.
    • Egymás elleni többjátékos mód – Négy játékos küzd egymás ellen egy oldalnézetes versenyben. Minden játékos különböző karaktert irányít és egy véletlenszerűen választott pályán versenyez. Annak a játékos, aki először éri el a célt a Versus Rangja is megnő.
    • Közös többjátékos mód – Ebben az online módban akár 4 játékos játszhat együtt, közösen dolgozva a pálya teljesítéséért. Ha egy játékos célba jut, mindenki nyer.
    • Helyi többjátékos mód – Ha akár négy játékos külön-külön is rendelkezik Nintendo Switch konzollal és a Super Mario Maker 2 játékkal, az egyikük létrehozhat egy virtuális szobát, ahova becsatlakozhatnak és mindenki a saját konzolját használva játszhat. Csak a szobát létrehozó játékosnak szükséges internetkapcsolat.
  • Super Mario Maker 2 + Nintendo Switch Online Csomag: A boltokban és digitálisan is június 28-ától kapható a játékon túl ez a Limitált kiadású csomag, melyben egy 12 hónapos Nintendo Switch Online egyfős előfizetés is található. Azok a játékosok, akik előrendelik a Super Mario Maker 2 Limited Edition csomagot az eShopból vagy helyi viszonteladóktól egy exkluzív Super Mario Maker 2-es díszítésű Nintendo Switch stylust is kapnak. A Nintendo Switch Online előfizetés szükséges a játék online funkcióinak használatához.
  • Nintendo Switch Játék Utalványok: Ez az exkluzív lehetőség a Nintendo Switch Online előfizetők számára elérhető, mellyel két Nintendo Switch Game Utalványt vásárolhatnak csupán / . Mindkét utalvány beváltható egy letölthető játékra a megadott kínálatból, így a játékos kedvezményes áron szerezheti be a választott játékokat. Például, ha a játékos az egyik utalványát a Super Mario Maker 2 előrendelésére használja, a másikkal pedig a Super Smash Bros. Ultimate játékot tölti le, akkor / spórolhat, a két játék hagyományos online verziójának vásárlásához képest. Ez a program jó lehetőség két játék beszerzésére, beleértve a legfrissebb előrendelhető címeket, akciós áron. Az utalványok vásárlásuktól számítva egy évig felhasználhatóak és nem szükséges egyszerre beváltani mindkettőt. A Nintendo Switch Online előfizetők a Nintendo eShop-on keresztül is vásárolhatnak és válthatnak be Nintendo Switch Játék Utalványt, Nintendo Switch konzolon.
  • Super Mario Maker 2 Invitational 2019 – Június 8-án a Super Mario Maker rajongók versenyeznek majd a Super Mario Maker 2 vad és kiszámíthatatlan új pályáin, melyeket a Nintendo Treehouse csapata tervezett. Az esemény nyitja az ünneplést a Los Angeles-i Ace Hotel színháztermében 20:00-kor (magyar idő szerint), majd a Splatoon 2 Világbajnokság 2019 követi, utána pedig a Super Smash Bros. Ultimate Világbajnokság 3v3 2019 kerül megrendezésre. Bővebb információért látogasson el a https://www.nintendo-europe.com/e3

Bővebb információért a Super Mario Maker 2 játékról, látogasson el erre az oldalra: http://supermariomaker2.nintendo.co.uk


Hozzászólások


Reakció hozzáadása

Az Ön neve*
 
Az Ön e-mail címe*
   
Szöveg küldése a következő e-mail címre
A hozzászólás tartalma*
 
Spam védelem adjon be 3 karaktert a képről*:
image  
* kötelezően kitöltendő adatok


Az újdonsághoz még nem érkezett hozzászólás, legyen Ön az első.



E-mail hírlevél

Árengedmények, akciók, újdonságok? Legyen az első, ki tudomást szerez róluk. Adja meg az e-mail címét és ne hagyja ki őket.