Ez a weboldal sütiket használ. Amennyiben ennek tudatában továbbra is használja a weboldalt, abban az esetben automatikusan egyetért a sütik használatával.

10. 6. 2022, Nintendo Switch
 

A Mario Strikers: Battle League Football a mai napon jelenik meg Nintendo Switch konzolokra. A játékban minden a Strike - egy öt-az-öt-elleni sportág - körül forog, amelyben zűrzavart kell okoznod, és ahol mindent meg kell tenned, ami a győzelemhez szükséges. Olyan ez, mint a futball - csak épp szabályok és bíró nélkül.

A Mario Strikers: Battle League Footballban a játékosok a Mushroom Kingdom ismerős arcai - például Mario, Peach, Donkey Kong és Toad - közül választhatnak, és akár nyolcan is együtt játszhatnak lokálisan*, de online versenyeken is megmérkőzhetnek.** A játékosok a Team Tackle használatával segíthetnek egy csapattársuknak abban, hogy extra távolságot tegyen meg, leüsse az ellenfeleket, vagy egy Strike Orb megszerzésével Hyper Strike támadást indítson, amivel két pontot érhet el, amennyiben a labda áthalad a gólvonalon. A Strike-ban semmi sem szabálytalan – így elérheted, hogy a másik csapat azt kívánja, bárcsak soha ne keresztezték volna egymást az útjaitok!

A védelem azonban még szabályok nélkül is kulcsfontosságú. Bár nagyon könnyű elkezdeni, a játékosok bonyolultabb stratégiákat is használhatnak a látványos felszerelések révén, amelyekkel megnövelhetik csapatuk statisztikáit. Ezek a statisztikák szereplőnként változnak, és többek között nagyobb sebességet és erősebb rúgásokat tesznek lehetővé a jobb gólszerző képesség érdekében, vagy növelik a szereplő erejét, hogy jobban ellenálljon a szereléseknek. Minden karakternek megvan a maga jellegzetes, felfedezésre váró csatárstílusa.

A felszerelkezést követően a játékosok összegyűjthetik rettegett barátaikat a kizárólag online játszható Strikers Club játékmódban. Ebben a módban a játékosok létrehozhatják saját, legfeljebb 20 fős klubjukat, vagy csatlakozhatnak egy már meglévőhöz, hogy ezt követően versenybe szálljanak más klubokkal, pontokat szerezzenek, és minden szezonban egyre feljebb kerüljenek a ranglistán. A klubtulajdonosok ízlésükre alakíthatják klubjuk egyenruháját, emellett pedig minden mérkőzés után zsetonokat kapnak, amelyeket a klub stadionjának testre szabására fordíthatnak.

* A többjátékos módhoz további - külön megvásárolható - kiegészítőkre, játékokra és/vagy rendszerekre lehet szükség.

** Az online játékhoz Nintendo Switch Online tagság (külön megvásárolható) és Nintendo fiók szükséges. Nem érhető el minden országban. Az online funkciók eléréséhez internetkapcsolat szükséges. A felhasználási feltételek érvényesek. További információkért kérjük, látogass el a https://www.nintendo.hu/switch/online oldalra.   


Hozzászólások


Reakció hozzáadása

Az Ön neve*
 
Az Ön e-mail címe*
   
Szöveg küldése a következő e-mail címre
A hozzászólás tartalma*
 
Spam védelem adjon be 3 karaktert a képről*:
image  
* kötelezően kitöltendő adatok


Az újdonsághoz még nem érkezett hozzászólás, legyen Ön az első.E-mail hírlevél

Árengedmények, akciók, újdonságok? Legyen az első, ki tudomást szerez róluk. Adja meg az e-mail címét és ne hagyja ki őket.