Ez a weboldal sütiket használ. Amennyiben ennek tudatában továbbra is használja a weboldalt, abban az esetben automatikusan egyetért a sütik használatával.

23. 2. 2018, amiibo,, Nintendo 3DS, újdonságok, videojáték
 

Az ügy egyre bonyolultabb és itt az ideje a komoly nyomozómunkának! Az új Detective Pikachu: Get ready to crack the case! előzetes a Detective Pikachu-hoz új karaktereket és játékrészleteket mutatott be a hamarosan megjelenő akció-kalandjátékból, ami március 23-án jelenik meg a Nintendo 3DS family systems konzolcsaládra.

 

Néhány új részlet, amit megtudhattunk a trailerből:

  • Zűrzavar Ryme City-ben!: Ryme City egy hely, ahol emberek és Pokémonok együtt élnek. Ám mostanában sok, eddig barátságos Pokémon látszólag ok nélkül megvadult. Miközben Pikachu detektív és Tim nevű barátja Tim apukáját, Harry-t keresik, véletlenül botlanak bele a megvadult Pokémonok rejtélyébe. Vajon meg tudják oldani a rejtélyt, és Tim apukáját is megtalálják?
  • A titokzatos Mewtwo: Ugyan rengeteg különböző Pokémon felbukkan a Detective Pikachu-ban, az, amelyik látszólag a leginkább köthető a rejtélyekhez, nem más, mint Mewtwo. Na de hogyan kapcsolódik Mewtwo az ügyekhez? És honnan ismeri Mewtwo Pikachu detektívet?
  • Sok-sok színes karakter: Megannyi elbűvölő karakter rója Ryme City utcáit. Közöttük van Pablo Millan, Pikachu detektív kedvenc kávézójának tulajdonosa; Frank Holliday, a Ryme City Rendőrkapitányság felügyelője; és Meiko Okamoto, a helyi TV-stúdió kamerása is. Megismerkedni ezekkel a karakterekkel és kikérdezni őket a játék során mind a móka részei.

  A rajongók már ismerik és szeretik Pikachut, mint egyik kedvenc Pokémonjukat, de a Detective Pikachuban kicsit másra számíthatnak tőle, mint amit megszoktak! Jellegzetes detektívkalapjában, kicsit nyers, de aranyos modorával és szarkasztikus humorával Pikachu detektív egy egészen új, egyedi karakter, saját személyiséggel és szilárd eltökéltséggel arra, hogy a végére járjon Ryme City furcsaságainak.   Egy ilyen rendhagyó karakter, mint az övé, megérdemel egy saját amiibo figurát, ami szintén egy kicsit más, mint a megszokott. A Detective Pikachu amiibo figura, ami szintén március 23-án jelenik meg, nem csak aranyos és színes megjelenése miatt feltűnő, hanem azért is, mert jóval nagyobb, mint a hagyományos amiibo figurák. Beolvasva ezt a méretes amiibo-t a Detective Pikachu játékban elérhetővé tehetünk rejtett filmjeleneteket, ami nem csak szórakoztatóak, de még értékes nyomokat is felfedhetnek. Ugyanez a tartalom elérhető a játékban amiibo nélkül is, de az amiibo beolvasásával már jóval hamarabb hozzáférhetnek a játékosok.   Segíts megoldani a rejtélyt, amint megjelenik a Detective Pikachu 2018. március 23-án, kizárólag a Nintendo 3DS konzolcsalád tagjaira!


Hozzászólások


Reakció hozzáadása

Az Ön neve*
 
Az Ön e-mail címe*
   
Szöveg küldése a következő e-mail címre
A hozzászólás tartalma*
 
Spam védelem adjon be 3 karaktert a képről*:
image  
* kötelezően kitöltendő adatok


Az újdonsághoz még nem érkezett hozzászólás, legyen Ön az első.



E-mail hírlevél

Árengedmények, akciók, újdonságok? Legyen az első, ki tudomást szerez róluk. Adja meg az e-mail címét és ne hagyja ki őket.