Ez a weboldal sütiket használ. Amennyiben ennek tudatában továbbra is használja a weboldalt, abban az esetben automatikusan egyetért a sütik használatával.

20. 4. 2017, Nintendo 3DS, Nintendo Switch, videojáték, videojátékok
 
Kipróbálható játékaink közt megtalálható lesz:

 

The Legend of Zelda: Breath of the Wild (Nintendo Switch)

 

Ismerd meg az openworld játékokat újraértelmező vadonat új Legend of Zelda játékot.
100 hosszú év alvás után a legendás hős ismét útra kel, hogy felkutassa elvesztett emlékeit és felkészüljön a harcra, hogy megmentse azt, ami Hyrule királyságából még megmaradt.
 

 

1-2 Switch! (Nintendo Switch)

 

Ne a képernyőt nézd, hanem az ellenfeled! Egy eszement minijáték válogatás, mely által megismerheted mi mindenre képesek a Nintendo Switch kontrollerei.
Pisztolypárbaj! Széf feltörés! Varázsló harc! Minden, ami egy jó bulihoz kellhet.
Mario Kart 8 Deluxe (Nintendo Switch)

 

A Mario Kart visszatért és nagyobb, mint valaha! Több, mint 40 féle karakter, 48 pálya, különböző játékmódok és még több szórakozás vár a Mario Kart 8 Deluxe verziójában kizárólag Nintendo Switch konzolon.
 
Pokémon Sun és Pokémon Moon (Nintendo 3DS)

 

Vár rád egy trópusi Pokémon kaland az Alola régióban! Fogj el vad Pokémonokat, állítsd össze a csapatod, eddzd fel őket és fedezd fel az Alola régiói szigetek rejtett történeteit és titkait!
 
 
YO-KAI WATCH 2: Bony Spirits és Fleshy Souls verziók (Nintendo 3DS)
A Yo-kai Watch 2 játékokban még több csínytevő Yo-kai vár rád! Utazz térben és időben, hogy megismerd a Yo-kai óra eredetét és derítsd ki az egymással hadban álló Yo-kai seregek történetét!
 

 

Poochy & Yoshi's Woolly World (Nintendo 3DS)

 

Egy pihe-puha platformer, ami kicsiket és nagyokat egyaránt leköt! A fonál Yoshikat nagy baj érte és a te segítségedre van szükségük, hogy összeszedjék magukat! Próbáld ki Poochy és Yoshi kreatív gyapjúvilágát a Nintendo 3DS konzolokon!
 

 

Mario Kart 7 (Nintendo 3DS)

 

Földön, vizen, levegőben és Nintendo 3DS-en is versenyezhetsz Marioval és barátaival! Versenyezz 3D-ben 3D-s szemüveg nélkül variálható járművekkel klasszikus és új Mario Kart pályákkon.
 


 
A jó játékok nem csak a gyerekeknek valók! Maradj velünk hajnalig és játssz tovább a PlayIT Plus rendezvényen!

 

További információért és jegyvásárlásért látogass el a www.playit.hu oldalra vagy keresd fel a PlayIT Show facebook oldalát!

 


Hozzászólások


Reakció hozzáadása

Az Ön neve*
 
Az Ön e-mail címe*
   
Szöveg küldése a következő e-mail címre
A hozzászólás tartalma*
 
Spam védelem adjon be 3 karaktert a képről*:
image  
* kötelezően kitöltendő adatok


Az újdonsághoz még nem érkezett hozzászólás, legyen Ön az első.



E-mail hírlevél

Árengedmények, akciók, újdonságok? Legyen az első, ki tudomást szerez róluk. Adja meg az e-mail címét és ne hagyja ki őket.