Ez a weboldal sütiket használ. Amennyiben ennek tudatában továbbra is használja a weboldalt, abban az esetben automatikusan egyetért a sütik használatával.

13. 6. 2017, Nintendo 3DS, Nintendo Direct, Nintendo Switch, videojáték
 

A Los Angeles-ben megrendezett videojáték show, az E3 keretei között a mai nap a Nintendo bejelentette a klasszikus Mario & Luigi játék újrafeldolgozását, valamint bajnokokat is avattak a 2017 Splatoon 2 World Inkling Invitational meghívásos bajnokságon. Az új bejelentésekkel teli reggelt követően a Nintendo Treehouse: Live at E3 bemutató vette kezdetét, ami során számos Nintendo Switch és Nintendo 3DS-játékba nyerhettünk alapos betekintést. A közvetítés alatt a Nintendo bejelentette, hogy a Mario & Luigi sorozat legelső darabját újra kiadja Nintendo 3DS rendszercsaládra. A Mario & Luigi: Superstar Saga + Bowser’s Minions-ban megtalálható mindaz, ami az eredeti, Game Boy Advance-játékot ellenállhatatlanul szórakoztatóvá tette, mint a magával ragadó játékmenet, a párbeszédek, de ezúttal könnyített móddal is kiegészül a kevésbé tapasztalt játékosok és gyerekek számára.

A játékban egy mellék-történetszál is helyet kapott, Minion Quest: The Search for Bowser címmel, ami a játékot Bowser követői szemszögéből meséli el, akiket Captain Goomba vezet. A Nintendo bejelentette, hogy két új amiibo-figurát is megjelentet: Goomba-t és Koopa Troopa-t. Az új amiibók és a korábbi Boo amiibo figura is kompatibilis lesz a játékkal. Az amiibo-figurák és a játék külön kaphatóak, de mind ugyanazon a napon, október 6-án jelennek meg. A Nintendo a napot egy tintasztikus felfordulással zárta a nemzetközi videojáték-bemutatón. A versenyzők a világ négy sarkából érkeztek, hogy megkíséreljék elnyerni a legjobbnak kijáró elismerést a 2017 Splatoon 2 World Inkling Invitational meghívásos bajnokságon. Az Amerikai Egyesült Államok csapata, a Deadbeat került ki végül győztesként a megmérettetésből, akik egy izgalmas döntő során meglepő vereséget mértek a Japán bajnokokra, a Dynameu csapatára, akik az európai reménységeket, a Rising Moont búcsúztatták az elődöntőben. A négyfős csapatok hét összecsapás alapján avathattak győztest, és végül az amerikai csapat, a Deadbeat neve lett rávésve a különleges Splatoon 2 trófeára. A Nintendo Treehouse: Live at E3 közvetítés alatt további érdekességekre és várható játékmegjelenésekre is fény derült:

    • Fire Emblem Warriors: A Colosseum módban a Fire Emblem hősök különböző jelenetekben kerülnek szembe egymással, ahol bemutathatják lélegzetelállító mozdulataikat. Xander, Nohr koronahercege lóháton küzdi át magát Hoshido Castleben különböző Fire Emblem hősökön, mint például Corrin, Marth vagy Chrom, hogy a végső összecsapás során Ryoma-val nézzen szembe. Két új amiibo-figurát is bejelentettek: Chrom és Tiki amiibói szintén kompatibilisek lesznek a játékkal.

    • Super Mario Odyssey: A Nintendo Treehouse tagjai élőben mutattak részleteket a játék egy exkluzív részéből, ami nem volt elérhető a helyszínen kipróbálható demóban sem, és ahol további játékmechanizmusokat ismerhettünk meg, új Caputre célpontokat, valamint a környezettel való interakció új lehetőségeit. Ebben a buja, erdős birodalomban megismerhettünk néhány titkot és meglepetést, ami a játékosokra vár az október 27-én megjelenő Super Mario Odysseyben.

    • Metroid: Samus Returns: Korábban a nap folyamán a Nintendo bejelentett egy új Metroid-játékot a Nintendo 3DS rendszercsaládra. A Metroid: Samus Returns az 1992-es Game Boy-játék, a Metroid II: Return of Samus újrafeldolgozása. A Nintendo Treehouse tagjai két új amiibo-figurát is bejelentettek - Samus Arant and Metroidot -, amik külön-külön lesznek kaphatóak. A játék kompatibilis a Zero Suit Samus és Samus amiibo-figurákkal is a Super Smash Bros sorozatból. Az amiibo-funkcionalitás pontosabb részleteire a későbbiekben derül fény. Amíg a készlet tart, a rajongók egy különleges kiadásban is megvásárolhatják a játékot, ami tartalmazza a fizikai verziót, egy letöltőkódot az eredeti Game Boy-os verzióhoz, a Metroid II: Return of Samus a Nintendo eShopba, egy SteelBook®-ot, és egy zenei válogatásCD-t, 25 felvétellel a különböző Metroid-játékok aláfestőzenéiből, egy arany „S” kitűzőt, egy Morph Ball 3D kulcstartót és egy 40 oldalas művészeti albumot.

A Nintendo Treehouse: Live at E3 visszatér szerdán, magyar idő szerint 19:00 órakor, amikor további játékrészleteket tekinthetünk meg, háttérinformációkat kaphatunk egyenesen a fejlesztőktől, és még két bajnokságot is figyelemmel követhetünk. A Pokkén Tournament DX Invitational meghívásos bajnokság  19:30-kor kezdődik magyar idő szerint, míg a 2017 ARMS Open Invitational nyílt, meghívásos bajnokság 00:30-kor, csütörtökön, június 14-én. A bajnokságok és a teljes Nintendo Treehouse: Live at E3 közvetítés élőben követhető a Nintendo Európa E3-as weboldalán, a http://e3.nintendo-europe.com címen, valamint a Nintendo Twitch csatornáján.  


Hozzászólások


Reakció hozzáadása

Az Ön neve*
 
Az Ön e-mail címe*
   
Szöveg küldése a következő e-mail címre
A hozzászólás tartalma*
 
Spam védelem adjon be 3 karaktert a képről*:
image  
* kötelezően kitöltendő adatok


Az újdonsághoz még nem érkezett hozzászólás, legyen Ön az első.



E-mail hírlevél

Árengedmények, akciók, újdonságok? Legyen az első, ki tudomást szerez róluk. Adja meg az e-mail címét és ne hagyja ki őket.