Ez a weboldal sütiket használ. Amennyiben ennek tudatában továbbra is használja a weboldalt, abban az esetben automatikusan egyetért a sütik használatával.

10. 3. 2017, Nintendo Switch, újdonságok, videojáték
 

2017. március 10. – Minden korosztály játékosai rajthoz állhatnak és összemérhetik ügyességüket bárhol, bármikor és bárkivel, miután április 28-án megjelenik a Mario Kart 8 Deluxe az új Nintendo Switch konzolra. Egy áttekintő trailer már most is elérhető a YouTube-on a Mario Kart 8 Deluxe-ról.

Bármely pillanat alkalmas egy izgalmas verseny elindítására egy barátunkkal, bárhol is vagyunk, elég csak átadni az egyik, a Nintendo Switch konzolhoz tartozó Joy-Con kontrollert az ellenfelünknek, és már indíthatjuk is a versenyt a konzol beépített képernyőjén. De még több embert bevonhatunk a játékba, ha a Nintendo Switch-et a dokkolóba helyezzük, és TV-módban játszunk, ahol akár négy játékos mérkőzhet meg az osztott képernyőn. Tedd próbára képességeidet online, és hívj ki ellenfeleket a világ minden tájáról, vagy játssz akár csak a gép ellen, kézikonzol-módban, ahol és amikor csak kedved tartja. Tapasztald meg a precíz mozgásvezérlést, amit bármilyen képességekkel és gyakorlattal rendelkező játékos élvezhet a Joy-Con kontrollereket a Nintendo Switch Joy-Con Kormánykerékhez csatlakoztatva (külön vásárolható). Ilyen sokféle lehetőséggel a játékra, és a megannyi különböző pályának és játékmódnak köszönhetően ez az eddigi legnagyszabásúbb és leghozzáférhetőbb Mario Kart játék.  

A Mario Kart 8 Deluxe-ban a Super Mario sorozatból ismerős karakterek állnak rajthoz a Mushroom Kingdomban és azon kívüli pályákon.  A játékosoknak minden ügyességüket latba kell vetni, hogy ellenfeleik elé kerüljenek, olyan tárgyak segítségével, mint például a Super Star – ami egy rövid időre elpusztíthatatlanná teszi a játékosokat -, vagy a rettegett Spiny Shell, ami levadássza és megtámadja az élen haladó játékost. Az őrületes tempó izgalmaira rátesz még egy lapáttal az antigravitáció, ami lehetővé teszi a játékosoknak, hogy épületek oldalán versenyezzenek, felfele guruljanak lenyűgöző vízeséseken, vagy ellenfeleiket lökdössék egy kis lendületért.  

Kezdő versenyzők, akik még csak ismerkednek a sorozattal, és szeretnék kitapasztalni a pályákat, nagy hasznát vehetik az új Smart Steering funkciónak, ami segít nekik az úton maradni. Ráadásul a külön vásárolható Nintendo Switch Joy-Con kormány-pár is elérhető lesz április 28-tól, így testvérek vagy barátok is versenyezhetnek egymással kényelmes mozgásvezérlés használatával. Mario Kart veteránok, akik esetleg a hagyományosabb játékstílus hívei, ezzel szemben a Joy-Con markolat vagy a Nintendo Switch Pro Controller használatával gyakorolhatnak még precízebb kontrollt a járművük felett.

A még rugalmasabb és változatosabb irányítási lehetőségek mellett a Mario Kart 8 Deluxe már a megjelenés napjától 48 pályát tartalmaz, valamint öt sebességosztályt, ideértve a legprofibbaknak is kihívást jelentő 150cc tükrözött módot, és az ultragyors 200cc módot. Ezen felül a játékosok 42 versenyző karakter közül is választhatnak, köztük visszatérő kedvencekkel, mint például King Boo, Dry Bones vagy Browser Jr. A kihívást keresők számára az Arany Mario karakter jelentheti a motivációt, amit azok nyerhetnek el, akik minden pályát teljesítettek 200cc módban. Emellett ráadásul akár saját Mii-karaktereink képében is rajthoz állhatunk. A sorozatban újonnan bukkan fel Inkling Boy és Inkling Girl is, akik a Splatoon 2, karakterei, és akik új alkatrészeket és az új Battle-mód pályát, az Urchin Pass-t hozzák magukkal a játékba, amit mind a többszemélyes lövöldözős játék inspirált.

A Battle mód teljes átalakításon esett át, és ki is bővült a Mario Kart 8 Delux-ra, nyolc választható pályával, köztük válogatott visszatérő helyszínekkel, például a Mario Kart 7-ből. A Balloon Battle-n kívül mind a Bob-omb Blast mind a Shine Thief mód is visszatér a Mario Kart Double Dash!!-ből, valamint a Coin Runners a Mario Kart Wii játékból. A csatázók ezeken kívül egy vadonatúj rabló-pandúr stílusú játékmódban is kipróbálhatják ügyességüket a Renegade Roundupban.

A többjátékos őrület megannyi változatos formában élvezhető a Nintendo Switch konzolon, négy különböző módszerrel arra, hogy barátainkkal együtt játsszunk.

·        Akár négy játékos is együtt játszhat egy Nintendo Switch konzolon TV-módban vagy asztali módban, ha a konzolt egy egyenes felületre felállítják.

·        Visszatér az online többjátékos mód is, amivel akár két helyi játékos is becsatlakozhat a világ bármely táján élő játékosok mérkőzéseibe.

·        A Wireless Play-en keresztül több Nintendo Switch konzol is összeköthető a vezeték nélküli hálózaton, így akár nyolc játékos egy helyiségben játszhat együtt.

·        Akár 12 Nintendo Switch összeköthető TV-módban LAN Play-en* keresztül, konzolonként egy vagy két játékossal. ** 

Készíthetőek visszajátszás-videók a versenyek legjobb pillanataiból, amelyek visszanézhetőek a játékon belüli Mario Kart TV-ben, és lehetővé teszik, hogy a játékosok a legnagyobb sikereikre és legfenségesebb bukásaikra is bármikor visszaemlékezhessenek. Ha szeretnének stílusosan versenyezni, a Mario Kart 8 Delux rengeteg különféle amiibo figurával kompatibilis, köztük például az Animal Crossing sorozat és a Super Mario kollekció darabjaival, sőt például a Splatoon darabok új versenyöltözetet biztosítanak a Mii karakterek számára.

Minden korosztály versenyzői kilőhetnek a startkockából bárhol, bármikor és bárkivel – április 28-án érkezik a Mario Kart 8 Deluxe Nintendo Switch-re.


Hozzászólások


Reakció hozzáadása

Az Ön neve*
 
Az Ön e-mail címe*
   
Szöveg küldése a következő e-mail címre
A hozzászólás tartalma*
 
Spam védelem adjon be 3 karaktert a képről*:
image  
* kötelezően kitöltendő adatok


Az újdonsághoz még nem érkezett hozzászólás, legyen Ön az első.



E-mail hírlevél

Árengedmények, akciók, újdonságok? Legyen az első, ki tudomást szerez róluk. Adja meg az e-mail címét és ne hagyja ki őket.