Ez a weboldal sütiket használ. Amennyiben ennek tudatában továbbra is használja a weboldalt, abban az esetben automatikusan egyetért a sütik használatával.

9. 1. 2019, kirby, Nintendo 3DS, Nintendo Switch, újdonságok, videojáték, videojátékok, yoshi
 

Új, „kézzel készült” Yoshi és Kirby játékok érkeznek 2019 márciusában. A Yoshi’s Crafted World, egy vadonatúj kalandjáték, sőt mi több, az első játék Nintendo Switch konzolra, aminek Yoshi a főszereplője, kizárólag erre a rendszerre jelenik meg 2019. március 29-én. A Kirby’s Extra Epic Yarn pedig a Nintendo 3DS rendszercsalád konzoljaira jelenik meg 2019. március 8-án.


A Yoshi’s Crafted World játékban egy Yoshit kell irányítanunk, miközben egy óriási világot fedez fel, ami háztartási eszközökből, dobozokból vagy papírpoharakból épül fel, és keresztülvándorol a tematikus pályákon fejtörőket megoldva és elrejtett kincsek után kutatva. A hátoldalon a pályákat visszafele is végig lehet játszani, így egy egész más szemszögből új részleteket is észrevehetünk, és teljesíthetjük a kihívást is, amiben a pályán rejtőzködő Poochy-Pupokat kell összegyűjteni. Sőt még egy barátunk is csatlakozhat hozzánk, és a játékot co-op módban is végigjátszhatjuk.  

H2x1_3DS_KirbysExtraEpicYarn_enGB_image950w

A Kirby’s Extra Epic Yarn, a méltán népszerű Kirby’s Epic Yarn, ami eredetileg a Wii konzolra jelent meg, továbbfejlesztett verziója. Kirby egy világba csöppen, ami textilből és fonálból áll, és a feladata, hogy ellenségeket foszlasson szét, titkos átjárókról rántsa le a leplet, és ügyes kis járgányokká alakuljon át. Minden pálya bele lett dolgozva a játékba az eredeti Wii verzióból, de emellett ez a Nintendo 3DS verzió új funkciókat is tartogat, mint például a Ravel képességek, amik ötletesen erősítik meg Kirbyt, új minijátékok, amikben ismerős arcok, mint például King Dedede vagy Meta Knight is felbukkannak, új bútorok, amikkel Kirby otthonát csinosíthatjuk, vagy az új Devilish mód, ami még egy adag kihívást hozzátesz minden pályához. A Ravel képességek között találjuk például a hatalmas gombolyagot, amivel ellenségekre támadhatunk, egy drótkardot, ami bármit átvág, vagy a nylon képességet, amivel szelet támaszthatunk, hogy magasabbra ugorhassunk, és gyöngyöket gyűjthessünk. A kreatív, színes és lenyűgöző látványvilággal rendelkező játék amiibo funkcionalitással* is rendelkezik a kompatibilis, Kirby-sorozatba tartalmazó amiibo figurák** számára, amivel különféle kalapokat és képességeket szerezhetünk Kirbynek a használt figurától függően.  

Yoshi és Kirby rajongói izgatott várakozással nézhetnek a március elébe, amikor megjelenik a Yoshi’s Crafted World, kizárólag Nintendo Switch konzolra, 2019. március 29-én, valamint a Kirby’s Extra Epic Yarn, a Nintendo 3DS rendszercsalád darabjaira, 2019. március 8-án.  

Megjegyzések:

*Az amiibo figura külön kapható.
**Akik New Nintendo 3DS, New Nintendo 3DS XL vagy New Nintendo 2DS XL rendszert használnak, az amiibo figurát közvetlenül a konzolhoz érinthetik, míg a Nintendo 3DS, Nintendo 3DS XL vagy Nintendo 2DS konzollal rendelkezőknek az amiibo figurák használatához szükségük van egy Nintendo 3DS NFC Olvasó/író kiegészítőre (külön kapható).


Hozzászólások


Reakció hozzáadása

Az Ön neve*
 
Az Ön e-mail címe*
   
Szöveg küldése a következő e-mail címre
A hozzászólás tartalma*
 
Spam védelem adjon be 3 karaktert a képről*:
image  
* kötelezően kitöltendő adatok


Az újdonsághoz még nem érkezett hozzászólás, legyen Ön az első.



E-mail hírlevél

Árengedmények, akciók, újdonságok? Legyen az első, ki tudomást szerez róluk. Adja meg az e-mail címét és ne hagyja ki őket.