Ez a weboldal sütiket használ. Amennyiben ennek tudatában továbbra is használja a weboldalt, abban az esetben automatikusan egyetért a sütik használatával.

12. 9. 2019, Adventure, Fit, Fitness, Pilates, Ring, újdonságok, videojáték
 

Egy új típusú kalandjáték érkezik a Nintendo Switch konzolra október 18-án. A Ring Fit Adventure szórakoztató, új kiegészítőket használ, amelyek a testgyakorlatot játékbeli mozdulatokká alakítják.

 

A Ring Fit Adventure játékban egy hatalmas világot fedezhetünk fel, ellenségekkel küzdhetünk meg utunk során, miközben valódi testgyakorlást végzünk. Az új Ring-Con és lábpánt kiegészítők, amelyek a játékkal együtt érkeznek, felismerik és mérik a játékos valódi mozgását, és a játékban akciókká alakítják, így például ha feltesszük a lábpántot, egyhelyben kocogással a játékban valóban futhatunk egyik helyről a másikra, vagy ha összenyomjuk a Ring-Con kontrollert, az egyszerű erősítő gyakorlatot hatékony támadásként használhatjuk a játékban. Ha minden nap használjuk a játékot, azzal rendszeresen eddzük testünk különböző részeit. További minijátékokkal és edzésprogramokkal is szolgál a Ring Fit Adventure, így bármilyen is legyen életstílusunk vagy edzettségünk, biztosan találunk szórakoztató, egészséges élményeket a játékban.

 

„A Nintendo DNS-ében van, hogy mindig újabb és újabb módokon gondolkozzunk, ahogy a játékosokat szórakoztathatjuk, és mosolyt csalhatunk arcukra, így a Ring Fit Adventure a Nintendo Switch konzolra is kiváló módja annak, hogy egy egészen új stílusban ötvözzük a fitness és a kaland élményét”, mondta Stephan Bole, a Nintendo Európa elnöke. „Remélem, hogy amint a játékosok kezükbe veszik a Ring-Con kontrollert, felcsatolják a lábpántot, és elkezdenek játszani, azonnal elmerülnek egy kalandos utazásban, ami motiválja majd őket arra is, hogy mindennap szórakozva mozgassák át testüket.”

 

A Ring Fit Adventure a tipikus kalandjáték-élményt teljesen a feje tetejére állítja, hiszen a játékosnak itt guggolnia kell, nyomkodnia és feszítgetnie, hogy átverekedje magát a különféle kihívásokon, amiket bármilyen testalkattal és gyakorlottsággal legyőzhet. A játék használatához a játékosok a Nintendo Switch konzolhoz tartozó Joy-Con kontrollereket a csomagban található kiegészítőkbe, a Ring-Conba valamint a lábpántba illesztik. A lábpánt a játékos combján rögzül, míg a Ring-Con kontrollert mindkét kézzel fogni kell. A Ring-Con egy rugalmas elektronikus készülék, ami ellenállást fejt ki, és tartalmaz egy szenzort, ami méri az erőfeszítést és reagál a változásokra. A Ring Fit Adventure teljesen személyre szabható a játékos edzettségi szintjétől függően, így a sportban kevésbé gyakorlottak is bátran belevághatnak, hiszen a játék intenzitását képességeiknek megfelelően állíthatják be. Így akár minden nap épp olyan aktivitási szintet állíthatnak be, ami még éppen kényelmes számukra.

 

A Ring Fit Adventure játék Kaland módja egy színes világba vezet el minket, ahol a kaland és az edzés határai elmosódnak. Hogy a több mint 20 különböző játékvilágot bejárhassuk, helyben kell kocognunk, a Ring-Con kiegészítő használatával különféle mozgásokat végrehajtanunk, amik a játékban ugrásra, lebegésre vagy akár egy tutaj vízen való egyensúlyozására fordítódnak le. Utunk során ellenségekkel is találkozunk, akikkel meg kell küzdenünk. Több mint 40 Fit Skill használatával támadhatunk és védekezhetünk, amiket kar-, has-, lábizom és jógagyakorlatokként csoportosítottak. A játék instrukciókkal lát el minket, hogyan végezzük el ezeket a gyakorlatokat, és helyes tartással valamint pontossággal nagyobb sebzést érhetünk el az ellenségeken. Minden, a játékban végrehajtott akció tapasztalati pontokkal jutalmazza karakterünket, és a szintlépéssel fejlődnek képességeink, valamint új Fit Skillekhez juthatunk, amiket harc során használhatunk. A Kaland módot kifejezetten arra fejlesztették ki, hogy természetes módon motiválja a játékosokat arra, hogy rendszeresen játsszanak és mozogjanak, így miközben játékbeli karakterük szintet lép, a való életben is növekszik edzettségük színvonala.

 

A fő kalandon kívül a Quick Play módban a Ring Fit Adventure-t rövid etapokban is élvezhetjük, így bármikor belecsöppenhetünk a játékba vagy abbahagyhatjuk azt. Ez a mód lehetővé teszi, hogy egy gyors, frissítő edzést végezzünk többféleképpen is akár, például barátainkkal, családtagjainkkal felváltva, minijátékokban, a legmagasabb pontokért versenyezve. A minijátékok között rengeteg különféle aktivitást találunk, mint például dobozok széttörését a Ring-Con keltette széllökésekkel, vagy agyagedények formázását guggolás által.

 

Egyéb játékmódok, így az Egyszerű és a Sorozat módok is nyújtanak további lehetőségeket az edzésre. „Egyszerű” módban a játékos kiválaszthatja a gyakorolni kívánt mozdulatot, és külön végrehajthatja azt. A legmagasabb pontszámokat megjegyzi a játék, így bárki újabb és újabb kihívások elé állíthatja önmagát. A „Sorozat” mód különböző gyakorlatokat fűz össze, melyeket egy téma vagy egy-egy testrész edzése köré dolgoztak ki. Ez a mód különösen alkalmas arra, hogy egy fejleszteni kívánt izomcsoportot izoláltan is megdolgoztasson a felhasználó, így például edzheti külön a lábait, vállait, alsótestét vagy törzsét. A játék még egy „Csendes” módot is tartalmaz, azok számára, akik emeleten laknak, vagy nem szeretnének sok zajt kelteni edzés közben. Ebben a játékmódban a kocogás-jellegű gyakorlatokat csendesebbek váltják fel, amikkel dübögés nélkül edzhetik lábaikat is.  

 

A Ring Fit Adventure egy újtípusú kalandjáték, ami hamarosan érkezik Nintendo Switch konzolra, és különleges kiegészítőket használ, melyek követik a játékos valódi mozgását és játékbeli akciókká változtatják azokat. A játék október 18-án jelenik meg a boltokban, és tartalmazza a játékot, valamint a Ring-Con és lábpánt kiegészítőket.


Hozzászólások


Reakció hozzáadása

Az Ön neve*
 
Az Ön e-mail címe*
   
Szöveg küldése a következő e-mail címre
A hozzászólás tartalma*
 
Spam védelem adjon be 3 karaktert a képről*:
image  
* kötelezően kitöltendő adatok


Az újdonsághoz még nem érkezett hozzászólás, legyen Ön az első.



E-mail hírlevél

Árengedmények, akciók, újdonságok? Legyen az első, ki tudomást szerez róluk. Adja meg az e-mail címét és ne hagyja ki őket.