Ez a weboldal sütiket használ. Amennyiben ennek tudatában továbbra is használja a weboldalt, abban az esetben automatikusan egyetért a sütik használatával.

10. 9. 2020, bundle, csomag, fortnite, limitált, limited, Nintendo, Nintendo Switch, Switch, új
 

Itt az idő, hogy beszállj a csatabuszba, és bevesd magad a 100-fős Battle Royale ütközetekbe bárhol és bármikor a Nintendo Switch Fortnite Special Edition csomaggal, ami október 30-án jelenik meg Európában.

A különleges kiadás tartalma:

  • Nintendo Switch konzol egyedi Fortnite dizájnnal a hátoldalán
  • Exkluzív sárga Joy-Con (bal) és kék Joy-Con (jobb)
  • Nintendo Switch dokkoló egyedi Fortnite mintával
  • Fortnite előre feltelepítve
  • Wildcat Bundle letöltőkód, amivel a Wildcat öltözethez és két további stílushoz, egy Sleek Strike Back Bling két további stílussal, valamint 2000 V-Buck

 

Nintendo Switch konzolra való 2018 júniusi megjelenése óta a Fortnite a legtöbbet letöltött* játékká vált, amit valaha kiadtak Európában Nintendo hardverre, és minden héten játékosok milliói küzdenek benne TV vagy kézikonzol módban azóta is.

A Nintendo Switch Fortnite Special Edition csomag, egyedi Fortnite dizájnnal és exkluzív sárga és kék Joy-Con kontrollerekkel október 30-án érkezik Európába  

Megjegyzések:

* A Fortnite ingyenesen letölthető. A legtöbb Nintendo Switch szoftver online használatához fizetős Nintendo Switch Online tagság szükséges, de a Fortnite esetében erre nincs szükség.


Hozzászólások


Reakció hozzáadása

Az Ön neve*
 
Az Ön e-mail címe*
   
Szöveg küldése a következő e-mail címre
A hozzászólás tartalma*
 
Spam védelem adjon be 3 karaktert a képről*:
image  
* kötelezően kitöltendő adatok


Az újdonsághoz még nem érkezett hozzászólás, legyen Ön az első.



E-mail hírlevél

Árengedmények, akciók, újdonságok? Legyen az első, ki tudomást szerez róluk. Adja meg az e-mail címét és ne hagyja ki őket.