Ez a weboldal sütiket használ. Amennyiben ennek tudatában továbbra is használja a weboldalt, abban az esetben automatikusan egyetért a sütik használatával.

14. 9. 2018, labo, Nintendo Switch, újdonságok, videojáték
 

Ideje vezetni, merülni és repülni a Nintendo Labo Toy-Con 03: Jármű csomaggal, a Nintendo Labo interaktív, saját készítésű eszközeinek új darabjával, ami a Nintendo Switch* konzol sokoldalú lehetőségeit hasznosítva nyújt kreatív és szórakoztató játékélményeket. A Nintendo Labo Toy-Con 03: Jármű csomag áttekintő videó a Nintendo Labo YouTube csatornáján tekinthető meg.

 

Az új csomagban megtalálható minden alapanyag, ami több egyedi ún. Toy-Con projekt megépítéséhez szükséges, köztük egy autó, repülőgép, tengeralattjáró, festékszóró, pedál és két kulcs. De a felsorolt eszközök összerakása csak a kezdetét jelenti a mókának. Kaland módban, az egyszemélyes vagy többjátékos** módban, ami csak a Nintendo Labo: Jármű csomagban található meg, a játékosok egy hatalmas, titokzatos világot fedezhetnek fel, ahol havas hegycsúcsok, futurisztikus város, sőt még régészeti ásatás is megtalálható. A világban eligazodni éppolyan könnyű, mint lehuppanni a volán mögé a Toy-Con Autóban, megragadni a kormányrudat a Toy-Con Repülőben, vagy elforgatni az irányítószerkezetet a Toy-Con Tengeralattjáróban. Amikor a játékosok váltani szeretnének egyik járműről a másikra, elég csak kicserélniük a Toy-Con Kulcsot, és azonnal folytathatják a felfedezést földön, vízben, levegőben.  

A Nintendo Labo: Jármű csomagban található három jármű mindegyike eltérő irányítással rendelkezik, és más-más különleges akciókat képesek végrehajtani. A játékosok kilőhetnek egy horgonyt a tengeralattjáróval, a levegőben mutatványozhatnak a repülővel, vagy hátsó kerekeikre ágaskodhatnak, illetve fegyvereket vethetnek be az autó vezetése közben. Ezen akciók mindegyike használható a színes és végtelen játékbeli világ felfedezése közben végzett megannyi tevékenység alatt bármikor.  

A bemutatóvideóban kiemelt játékélmények között találhatjuk például a Rally módot, ahol a játékosnak ellenőrző pontokon kell áthajtania, miközben a célvonal eléréséért versenyez; a Circuit módot, ahol versenyzés közben akár verekedhetünk is ellenfeleinkkel; a klasszikus Slot Car módot, ahol csupán a Toy-Con Pedál használatával kell célba érnünk; vagy a Battle módot, ahol a versenyzők autós párbajokban vehetnek részt más játékosokkal szemben.  

A személyre szabhatóság a Nintendo Labo: Jármű csomag nyújtotta élmények jelentős részét képezi. A Festőstúdióban megépíthetünk egy Toy-Con Festékszórót, és használatával játékbeli járgányainkat és pilótáinkat egyedivé tehetjük. Ráadásul a tartályt megrázva még hallhatjuk is, ahogy a „golyó” mozog odabent, miközben összerázzuk a festéket. A Toy-Con Garázsban felfedezhetjük, hogyan működik a Nintendo Labo, és kísérletezhetünk új játékmódokkal és akár új eszközöket is alkothatunk. Az Egyéni Irányítás is a Toy-Con Garázs egy része, egy új funkció, ami lehetővé teszi, hogy saját kontrollereket alkossunk akár egyszerű háztartási kellékek felhasználásával. Például olyan meglepő tárgyakkal, mint egy szivacs és egy jegyzettömb, a szorgalmas alkotók összerakhatnak egy további Toy-Con Pedált egy barátjuk részére. A lehetőségeknek csak a felhasználó képzelete szab határt.  

A Mario Kart 8 Deluxe for Nintendo Switch*** szeptember 19-én megjelenő frissítésének letöltését követően a játékosok a Toy-Con Autóval és Pedállal is versenyezhetnek a játékban barátaik ellen. A Playing Mario Kart 8 Deluxe with the Nintendo Labo: Vehicle Kit at gamescom 2018 videóban megtekinthető a játékmenet. Ráadásul a játékban a Nintendo Labo: Vegyes csomagban található Toy-Con motorbicikli is használható a Mario Kart 8 Deluxe-ban.   Ismerkedjenek meg a Nintendo Labo: Vegyes csomaggal és a Nintendo Labo: Robot csomaggal is, amelyek már kaphatóak. A Nintendo Labo-val kapcsolatos további részletekért és a Nintendo Labo YouTube csatornájára való feliratkozáshoz látogassanak el a http://www.nintendo.hu/nintendo-labo/ és a https://www.youtube.com/NintendoLaboUK oldalakra.  

Készíts többféle járművet, játssz egy titokzatos világban, és fedezz fel új irányítási lehetőségeket a Nintendo Labo Toy-Con 03: Jármű csomagban. Már kapható.    

Megjegyzések:

*Nintendo Switch konzol szükséges, ami külön kapható.

**A többjátékos módhoz további Joy-Con kontrollerek szükségesek, valamint további Nintendo Labo: Jármű csomagok is szükségesek lehetnek. A csomagok és kiegészítők külön kaphatóak.

***A Mario Kart 8 Deluxe Nintendo Switch konzolra külön vásárolható.


Hozzászólások


Reakció hozzáadása

Az Ön neve*
 
Az Ön e-mail címe*
   
Szöveg küldése a következő e-mail címre
A hozzászólás tartalma*
 
Spam védelem adjon be 3 karaktert a képről*:
image  
* kötelezően kitöltendő adatok


Az újdonsághoz még nem érkezett hozzászólás, legyen Ön az első.



E-mail hírlevél

Árengedmények, akciók, újdonságok? Legyen az első, ki tudomást szerez róluk. Adja meg az e-mail címét és ne hagyja ki őket.