Ez a weboldal sütiket használ. Amennyiben ennek tudatában továbbra is használja a weboldalt, abban az esetben automatikusan egyetért a sütik használatával.

23. 7. 2021, Nintendo Switch
 

Az először a Nintendo eShop kínálatában június 11-én megjelent Game Builder Garage szeptember 10-től Európa-szerte fizikai változatban is megvásárolható lesz a kiskereskedőknél, Nintendo Switch konzolokra. Ha szeretnéd jobban megismerni a Game Builder Garage játékot és annak színes Nodon szereplőit, kérjük, tekintsd meg a Game Builder Garage részletes ismertető (Nintendo Switch) előzetesét. 

Az interaktív leckék sorozata lépésenként végigvezeti a játékosokat, így a Game Builder Garage segítségével bárki - előzetes tapasztalatok nélkül - megtanulhatja a videójáték-készítés alapfogalmait a Nintendo nagyjaitól. Ezen leckék során a játékosok felfedezhetik, hogyan építsék fel játékaikat az alapoktól, a Nodon nevű színes lények elhelyezésével és összekapcsolásával. A Game Builder Garage játékban több tucat eltérő Nodon található, és mindegyiküknek megvan a maga egyedi funkciója és a hozzá illő személyisége. A Nodonok segítségével bárki pillanatok alatt eljuthat egy üres laptól egy működő videójáték-prototípusig, hiszen a programozási koncepciók szórakoztató, közérthető és látványcentrikus módon kerülnek bemutatásra. Miután végeztek az oktatóanyag leckéivel, a játékosok megfelelő felkészültséggel rendelkeznek ahhoz, hogy életre keltsék saját játékötleteiket a Free Programming módban. Mind a leckék során, mind a Free Programming módban egy egyszerű gombnyomással lehet váltani a programozás és a játék képernyője között, így a jövendőbeli alkotók finomhangolhatják programjukat, és gyorsan kipróbálhatják ötleteiket a játékban.

Ha pedig egy kis inspirációra lenne szükséged, az interneten vagy a helyi vezeték nélküli kapcsolaton keresztül cserélhetsz és tölthetsz le játékokat a barátaiddal és családtagjaiddal.* Ez remek lehetőséget nyújt a játékosok számára, hogy megmutassák saját alkotásaikat, de arra is, hogy megnézzék a mások által készített játékokat. A Free Programming módban arra is lehetőség nyílik, hogy alaposabban megvizsgáld a letöltött játékokat, ezáltal lerántva a leplet a felhasznált programozási módszerekről - ez pedig remek lehetőség a játékosok számára, hogy tanulmányozzák egymás játékait és új trükköket tanuljanak.

A Game Builder Garage irányítható Joy-Con kontrollerrel, Nintendo Switch Pro Controller segítségével, vagy a Nintendo Switch Lite** irányításának használatával, azonban arra is lehetőséget ad, hogy a Nintendo Switch dokk USB-portjához csatlakoztatott, kompatibilis egérrel készíts játékokat.

* Internetkapcsolat szükséges. Az online szolgáltatások igénybevételéhez létre kell hoznod egy Nintendo fiókot, és el kell fogadnod az ehhez kapcsolódó felhasználói megállapodást. A Nintendo Account adatvédelmi irányelve érvényes. Előfordulhat, hogy egyes online szolgáltatások nem minden országban érhetők el. Az online játékhoz fizetős online tagság szükséges. Tudj meg többet a fizetős tagság előnyeiről.

** A szoftverkompatibilitás és a játékélmény eltérő lehet a Nintendo Switch Lite konzolon. További (külön megvásárolható) kiegészítőkre lehet szükség. További információkért kérjük, látogass el a Nintendo terméktámogatási oldalára.


Hozzászólások


Reakció hozzáadása

Az Ön neve*
 
Az Ön e-mail címe*
   
Szöveg küldése a következő e-mail címre
A hozzászólás tartalma*
 
Spam védelem adjon be 3 karaktert a képről*:
image  
* kötelezően kitöltendő adatok


Az újdonsághoz még nem érkezett hozzászólás, legyen Ön az első.



E-mail hírlevél

Árengedmények, akciók, újdonságok? Legyen az első, ki tudomást szerez róluk. Adja meg az e-mail címét és ne hagyja ki őket.