Ez a weboldal sütiket használ. Amennyiben ennek tudatában továbbra is használja a weboldalt, abban az esetben automatikusan egyetért a sütik használatával.

23. 3. 2017, Wii U
 

2017. március 23. – Európa legjobb Splatoon-csapatai immár hat hónapja küzdenek egymással a legmagasabb szintű meccsekben, és most végre eljött a végső leszámolás ideje: április 1-én, szombaton, közép-európai idő szerint 14:00-kor végső nyerteseket hirdetnek Párizsban az ESL Go4Splatoon Európai Döntőjében. A diadalmaskodó csapat tagjai nem csak a dicsőséget vihetik magukkal, hanem mindegyikük gazdagabb lesz egy Nintendo Switch-csel is, a Nintendo Európában valaha leggyorsabban fogyó konzoljával is*.

Az érdeklődő Inklingek a teljes bajnokságot figyelemmel kísérhetik online a Nintendo Európa Twitch-csatornáján. Az április 1-én 14:00-tól (CEST) Splatoon-egyeduralomért küzdő csapatok:

·         Extermination (Németország) – hat havi bajnokságból négyben döntős résztvevők voltak

·         BYE (páneurópai csapat) – az első csapat, aki megtörte az Extermination veretlenségi szériáját az októberi kupa megnyerésével

·         Rising Moon (Franciaország) – az egyetlen csapat, aki két ESL Go4Splatoon havi kupát is bezsebelt

·         Crème Fresh (Franciaország) – A Gamescom 2016 Splatoon Showdown nyertes csapata

A végső döntő kezdete előtt a nézők egy különleges bemutatómeccset tekinthetnek meg a készülő Splatoon 2 –ből, amiben bemutatjuk, milyen új taktikákat és technikákat lehet majd alkalmazni a nagy sikert aratott játék nyáron megjelenő folytatásában.

Nézd online a Go4Splatoon párizsi döntőjét április 1-én szombaton,14:00 (CEST) órai kezdettel, ahol Európa legjobb Splatoon-csapatai mérik össze tudásukat, hogy elnyerjék a bajnoki címet. A bajnokság a Nintendo Európa Twitch-csatornáján követhető, a legfrissebb hírekért pedig látogass a hivatalos Splatoon Facebook oldalra illetve a Nintendo Európa Twitterére. 


Hozzászólások


Reakció hozzáadása

Az Ön neve*
 
Az Ön e-mail címe*
   
Szöveg küldése a következő e-mail címre
A hozzászólás tartalma*
 
Spam védelem adjon be 3 karaktert a képről*:
image  
* kötelezően kitöltendő adatok


Az újdonsághoz még nem érkezett hozzászólás, legyen Ön az első.



E-mail hírlevél

Árengedmények, akciók, újdonságok? Legyen az első, ki tudomást szerez róluk. Adja meg az e-mail címét és ne hagyja ki őket.