Ez a weboldal sütiket használ. Amennyiben ennek tudatában továbbra is használja a weboldalt, abban az esetben automatikusan egyetért a sütik használatával.

22. 3. 2019, bundle, labo, Nintendo Switch, novinky, újdonságok, videojáték, videojátékok, VR
 

Vágytál már arra, hogy víz alatti fotográfus legyél, vagy úgy érezhesd magad, mint egy szuperhős, aki megállít egy földönkívüli-inváziót is? A Nintendo Labo: VR csomag kizárólag Nintendo Switch konzolra jelenik meg, április 12-én, és több tucat olyan egyszerű és szórakoztató virtuális valóság*-élménnyel kecsegteti a gyerekeket és családokat egyaránt, amelyeket közösen alkothatnak meg és élvezhetnek. Kukkants bele, mit tartalmaz a csomag az új Nintendo Labo: VR Kit – Megjelenési előzetessel a Nintendo hivatalos YouTube-csatornáján.



A Nintendo Labo innovatív fizikai és digitális játékélményét alapszintű VR technológiával kombinálva a Nintendo Labo: VR csomag a virtuális valóságot egyedi és könnyen befogadható módon tálalja. Minden Toy-Con egyedi élményválasztékot kínál, ami a valós világbéli, tapintható visszajelzéseket izgalmas, virtuális kalandokkal kombinálja. A Toy-Con szélpedál légfuvallatot generál, ami a repülés élményét adja, a Toy-Con ágyúval pedig lézerrel (vagy akár gyümölcsökkel) lövöldözhetünk. A játékosok különféle „csináld magad” kartonkreációkat hozhatnak létre, mint például a Toy-Con elefánt, vagy a Toy-Con kamera; számos VR játékot és élményt próbálhatnak ki ezekkel az eszközökkel, és felfedezhetik működésüket – sőt akár saját kisebb VR-élményeket is tervezhetnek a csomagban található programozóeszközökkel.
​A Nintendo Labo: VR csomagban található minden játék és élmény arra lett tervezve, hogy megosztható legyen, szórakoztató és társasági. A játékot fordulókra osztva minden jelenlevő nézheti és élvezheti az épp játszó reakcióit, és maga is csatlakozhat a mókához. Sőt akadnak olyan játékok is, amelyekkel azok is aktívan részt vehetnek a képernyőn látható élményben, akik épp nem viselik a Toy-Con VR szemüveget. Például ha az egyik játékos épp felfedezi a játékbéli óceánt, és fotókat készít a Toy-Con kamerával, egy másik felveheti a Toy-Con búvár-légzőcső kiegészítőt, és a kamera elé állhat, és a társa elé a játékban hirtelen egy gülüszemű hal úszik be.

A Nintendo Labo: VR csomag számos játékot és élményt kínál, amik a különféle Toy-Con eszközökkel működnek, köztük:

  • Óceánkamera (a Toy-Con kamerát használja): Merülj a kék virtuális-tenger fenekére, és teljesíts küldetéseket az élővilág fotózásával. Az óceán tele van meglepetésekkel.
  • Házkamera (a Toy-Con kamerát használja): Kommunikálj a házban lakó furcsa teremtménnyel – akit egyesek felismerhetnek a Nintendo Labo: Vegyes csomagból! – és teljesíts küldetéseket a titokzatos otthonban készített fotóiddal.
  • Üveggolyófutam (a Toy-Con elefántot használja): Próbáld megoldani a fizikai alapokon működő fejtörőket úgy, hogy mindenféle tárgyakat használva irányítod az üveggolyók mozgását, gyűrűkön átvezetve azokat. Sőt te magad is készíthetsz fejtörőket, amikkel családodat vagy barátaidat szórakoztathatod.
  • Irkafirka (a Toy-Con elefántot használja): Készíts színes 3D-s műalkotásokat a Toy-Con elefánt ormányának használatával, és használj különféle játékbeli tárgyakat, hogy életre keltsd műveidet. Mihelyst kész vagy, mutasd be mesterműveidet a TV-n a Nintendo Switch dokkolóba helyezésével. Egy további, többszemélyes játékkal fordulókban cserélgethetitek, ki rajzol, és kik próbálják kitalálni, mit ábrázol a képe.
  • Madár (a Toy-Con madarat használja): Szárnyalj az égben egy madár hátán, és gyűjts tárgyakat, miközben a kismadaraknak is segítesz kikelni. A Toy-Con madarat használva a játékosok mozgathatják a szárnyait. Ugyanakkor a Toy-Con szélpedál megnyomásával meglepően erős fuvallatot generálhatnak, így a játékbeli madár extra sebességhez juthat.
  • Madárvágta (a Toy-Con madarat használja): Teljesíts időre kihívásokat ellenőrzőpontokon való átrepüléssel, miközben az egeket szeled.
  • Ágyú (a Toy-Con ágyút használja): Ütközz meg a földönkívüliek inváziójával, egy kötöttpályás élményben, amiben villámgyors reflexekre és sasszemre lesz szükséged.
  • Kablasta (a Toy-Con ágyút használja): Hívd ki egy barátodat egy kompetitív vízilóetetésre! Különféle gyümölcsöket dobálva a vízilovaknak csald őket a saját térfeledre, és zsebelj be minél több pontot.
  • Hop Dodge (a Toy-Con szélpedált használja): Egy béka bőrébe bújva ugrálj olyan magasra, amennyire csak tudsz az egyre sokasodó színes labdákon, miközben elkerülöd az akadályokat, és visszafejelsz focilabdákat. A szélpedállal létrehozott légellenállás egészen olyan benyomást kelt, mintha a szelet éreznéd.
  • VR Bazár (minden Toy-Con alkotás): Élvezz 64 apró játékot és élményt a VR Bazárban, köztük számos platformert és fejtörőt is például. Sokat ezek közül az élmények közül pusztán a Toy-Con szemüveg és a Nintendo Switch konzol használatával is élvezni tudsz.

  Két programozóeszköz is helyet kapott a Nintendo Labo: VR csomag szoftverében. A korábbi csomagokból ismert Toy-Con Garage visszatér, ezúttal kifejezetten a VR csomag Toy-Con eszközeire optimalizálva. A Toy-Con Garage VR pedig egy új eszköz, amivel a játékosok megalkothatják saját VR játékaikat és élményeiket. Sőt mi több, a Toy-Con Garage VR maga az az eszköz, amivel a játékfejlesztők is létrehozták a VR Bazárban található összes játékot. A játékosok a VR Bazárban található játékokat még importálhatják is a Toy-Con Garage VR módba, és felfedezhetik működésüket, megváltoztathatják azt, vagy használhatják inspirációként egészen új játékok megtervezéséhez.

A Nintendo Labo: VR csomag két fő konfigurációban jelenik meg: az egyik minden Toy-Con kreációt tartalmaz, a másik egy kisebb válogatással vezeti be a felhasználókat az új VR-élménybe:

  • Nintendo Labo: VR csomag: A teljes Nintendo Labo: VR csomag tartalmazza a Nintendo Switch szoftvert és alapanyagot mind a hat Toy-Con eszköz elkészítéséhez – A Toy-Con szemüveghez, a Toy-Con ágyúhoz, a Toy-Con kamerához, a Toy-Con madárhoz, a Toy-Con szélpedálhoz és a Toy-Con elefánthoz – valamint képernyőtartót és biztonsági sapkát*. Ez a csomag kitűnő lehetőséget nyújt a gyerekeknek és a családoknak, hogy elmerüljenek a teljes élményben.
  • Nintendo Labo: VR csomag – Kezdőkészlet + Ágyú: A kezdőkészlet tartalmazza a Nintendo Switch szoftvert, és a Toy-Con VR szemüveg és Toy-Con ágyú elkészítéséhez szükséges minden alapanyagot, képernyőtartót és biztonsági sapkát. A Kezdőkészlet egy nagyszerű belépő élményt kínál a Nintendo Labo VR-világába.
     

HAC_LABO_VR_FullSet__Software_PS_R_LR
Azok a játékosok, akik a Kezdőkészletet vásárolták meg, a következő kiegészítő készletekkel tehetik teljessé gyűjteményüket:
HAC_LABO_VR_TrialSet__Software_PS_R_LR
 

  • Nintendo Labo: VR csomag – Kiegészítő készlet 1***: Az 1. kiegészítő készlet tartalmazza a Toy-Con elefántot és a Toy-Con kamerát.
  • Nintendo Labo: VR csomag – Kiegészítő készlet 2***: A 2. kiegészítő készlet tartalmazza a Toy-Con szélpedált és a Toy-Con madarat.
     

HAC_LABO_VR_Expansion_Set01_PS_R_LR HAC_LABO_VR_Expansion_Set02_PS_R_LR
Élvezd a családbarát élményeket VR vízilovakkal, űrlényekkel, fotókkal és még sok-sok izgalommal a Nintendo Labo: VR csomaggal Nintendo Switch konzolhoz, ami április 12-én jelenik meg. A Nintendo Labo: VR csomag két fő konfigurációban lesz kapható – a Nintendo Labo: VR csomag és a Nintendo Labo: VR csomag – Kezdőkészlet + Ágyú --, és a Kezdőkészlet tulajdonosai a későbbiekben két opcionális kiegészítő-csomaggal tehetik teljessé gyűjteményüket.


Hozzászólások


Reakció hozzáadása

Az Ön neve*
 
Az Ön e-mail címe*
   
Szöveg küldése a következő e-mail címre
A hozzászólás tartalma*
 
Spam védelem adjon be 3 karaktert a képről*:
image  
* kötelezően kitöltendő adatok


Az újdonsághoz még nem érkezett hozzászólás, legyen Ön az első.



E-mail hírlevél

Árengedmények, akciók, újdonságok? Legyen az első, ki tudomást szerez róluk. Adja meg az e-mail címét és ne hagyja ki őket.