Ez a weboldal sütiket használ. Amennyiben ennek tudatában továbbra is használja a weboldalt, abban az esetben automatikusan egyetért a sütik használatával.

20. 6. 2018, Nintendo 3DS, Nintendo Switch, újdonságok
 

Kapd magadra a hátizsákodat és a fejlámpádat, és készülj egy elbűvölő fejtörő-platformer kalandra a Captain Toad: Treasure Trackerben, ami július 13-án érkezik a Nintendo Switch és a Nintendo 3DS rendszercsalád konzoljaira. A játékban megjelenik a Super Mario Odyssey négy királysága is egy-egy pályaként, amiket most kicsit közelebbről is megismerhetünk az új Captain Toad: Treasure Tracker áttekintő trailerben. A játékosok, akik már tűkön ülve várják a néha kicsit ideges, de mindig bátor Captain Toaddal való találkozást, most letölthetnek egy ingyenes demó verziót a játékból – elérhető Nintendo Switch-re és Nintendo 3DS-re egyaránt.


Mint platformer játék, a Captain Toad: Treasure Tracker egy kicsit más, mint amit megszokhattunk. Először is, a kapitány nehéz hátizsákja miatt nem tudunk ugrálni – szóval ahhoz, hogy a különféle ellenségeket, csapdákat és akadályokat, amelyek minden pályán elválasztják őt az értékes Power Startól, leküzdjük, más megközelítést kell alkalmaznunk. Ahelyett, hogy csak berontanánk a pályára, előbb kicsit át kell gondolnunk Captain Toad tervezett útvonalát, és még ennél is fontosabb, hogy a változtatható kameraállás segítségével alaposan megfigyeljük a környezetet minden lehetséges szögből. Minden szint önmagában is egy kompakt, minden részletében kidolgozott apró kis makett, amit a Japánban „hakoniwa” néven emlegetett miniatűr kertek ihlettek, csak úgy, mint a Super Mario Odyssey több pályáját is. Ez azt jelenti, hogy minden pálya telis-tele van bájos részletekkel, és rengeteg elrejtett meglepetéssel, gyűjthető tárgyakkal, annak ellenére, hogy első pillantásra nagyon picinek tűnik a hely. Több mint 70 meghódítható pályával még a legelszántabb felfedezők is hosszú ideig elveszhetnek a játék varázslatos világában. Amint az az áttekintő trailerben is látható, a pályák közül négy bónusz szint, amiket a Super Mario Odyssey helyszínei inspiráltak: a Metro Kingdom, Sand Kingdom, Cascade Kingdom és a Luncheon Kingdom. Ezek a bónuszpályák az alap játékmenet során tehetőek elérhetővé, de a Super Mario Odyssey amiibo figurák (Mario – esküvői öltözet, Peach – esküvői öltözet, Bowser – esküvői öltözet) beolvasásával is azonnal unlockolhatóak. A Toad amiibo figura beolvasásával megjelenik egy Legyőzhetetlenség Gomba, míg bármely egyéb amiibo beolvasásával egy vagy két bónusz élethez juthatunk.  

​A Captain Toad: Treasure Tracker Nintendo Switch-verziója már elérhető digitális előrendeléssel a Nintendo eShopon keresztül, / áron. A játék előrendelésével és a Nintendo Switch konzolra való előtöltésével a játékosok az elsők között lehetnek, akik kipróbálhatják a játékot a megjelenés napján 00:00-kor, július 13-án. Érdemes azt is észben tartani, hogy a digitális vásárlásokkal a kifizetett érték 5%-át megkaphatjuk Gold Pointokként, amiket aztán felhasználhatunk későbbi Nintendo Switch-játékok vagy letölthető tartalmak vásárlása során a Nintendo eShopban.   Csatlakozz Captain Toadhoz egy kellemesen agytornáztató kalandban a Captain Toad: Treasure Trackerben, ami július 13-án érkezik Nintendo Switch és Nintendo 3DS konzolokra. Még arra is lehetőséged lesz a játékban, hogy újra ellátogass a Super Mario Odyssey néhány helyszínére! A játék egy ingyenes demóverziója már elérhető a Nintendo eShopban.


Hozzászólások


Reakció hozzáadása

Az Ön neve*
 
Az Ön e-mail címe*
   
Szöveg küldése a következő e-mail címre
A hozzászólás tartalma*
 
Spam védelem adjon be 3 karaktert a képről*:
image  
* kötelezően kitöltendő adatok


Az újdonsághoz még nem érkezett hozzászólás, legyen Ön az első.



E-mail hírlevél

Árengedmények, akciók, újdonságok? Legyen az első, ki tudomást szerez róluk. Adja meg az e-mail címét és ne hagyja ki őket.