Ez a weboldal sütiket használ. Amennyiben ennek tudatában továbbra is használja a weboldalt, abban az esetben automatikusan egyetért a sütik használatával.

2. 1. 2020, Age, Brain, csomag, Fit, Fitness, konzol, Ring, Training, újdonságok, videojáték, videojátékok
 

Idén miért is ne kezdenéd az évet aktívan – testben és lélekben – a Ring Fit Adventure és a Dr Kawashima’s Brain Training for Nintendo Switch játékokkal? Ezek a játékok arra késztetnek, hogy egyedi módokon logikázz – vagy hogy pattanj fel a kanapéról, és mozgasd át magad. Ismerkedj meg a Ring Fit Adventure és a Dr Kawashima’s Brain Training for Nintendo Switch játékokkal a weboldalunkon található videón keresztül.


A Ring Fit Adventure játékkal Nintendo Switch konzolon otthonodban edzhetsz. Fedezz fel egy fantáziavilágot, és használd a mellékelt Ring-Con valamint lábpánt kiegészítőket, hogy végigcsináld saját, teljes testes edzéseidet, kicsit megizzadj, húzz-nyomj, kocogj, guggolj, plankelj és jógázz kedvedre. Akár egy hosszabb, fitnesszel teli történetet szeretnél végigélni, akár rövid etapokban szeretnél edzeni minijátékokon és mozdulatsorokon keresztül, teljesítményedet nyomon követheted a jobb Joy-Con beépített IR mozgásérzékelős kamerájával* - még pulzusszámodat is beleértve! Kukkants bele a Ring Fit Adventure áttekintő előzetesébe.

És ha már alaposan kimelegedtél a fizikai erőfeszítésben, állítsd agyadat is kihívások elé számos változatos gyakorlatsoron keresztül a Dr Kawashima’s Brain Training for Nintendo Switch játékban, ami már megjelent Európában is Nintendo Switch konzolra. A Dr Kawashima’s Brain Training for Nintendo Switch a népszerű agytornáztató sorozat legújabb darabja, melyet már több mint 33 millió példányban adtak el világszerte Nintendo DS konzolra való megjelenése óta. Élvezd az új gyakorlatokat, és tedd próbára képességeidet a válogatott feladványokon keresztül, változatos játékstílusokban – néhány még a jobb Joy-Con kontroller IR mozgásérzékelő kameráját* is használja, és felismeri az ujjaiddal formázott alakokat – vagy használd az érintőképernyőt, és edzd agyadat klasszikus gyakorlatokkal a Brain Training játékok korábbi darabjaiból, melyeket az érintőtollal (a játék bolti verziójához mellékelve) is elvégezhetsz. A két Joy-Con kontrolleren való megosztozással még barátaidat vagy családod tagjait is kihívhatod párbajra, vagy megoszthatod velük eredményeidet a játék rangsorában. Az eredményeidet naponta megoszthatod Brain Training Emaileken keresztül is. Februártól pedig a játék rendszeresen kínál részvételi lehetőséget a Brain Trainin Világbajnokságokon** is, ahol nem csak barátokkal és családdal, de a világ minden tájáról bejelentkező játékosokkal is összemérheted ügyességedet. További részletek a jövőben. Nézz bele a játékba az új Dr Kawashima’s Brain Training for Nintendo Switch előzetessel.

 

Állítsd kihívás elé testedet és elmédet, és indítsd 2020-at a Ring Fit Adventure és a Dr. Kawashima’s Brain Training for Nintendo Switch játékokkal, melyek már elérhetőek Nintendo Switch konzolon.


Hozzászólások


Reakció hozzáadása

Az Ön neve*
 
Az Ön e-mail címe*
   
Szöveg küldése a következő e-mail címre
A hozzászólás tartalma*
 
Spam védelem adjon be 3 karaktert a képről*:
image  
* kötelezően kitöltendő adatok


Az újdonsághoz még nem érkezett hozzászólás, legyen Ön az első.



E-mail hírlevél

Árengedmények, akciók, újdonságok? Legyen az első, ki tudomást szerez róluk. Adja meg az e-mail címét és ne hagyja ki őket.