Ez a weboldal sütiket használ. Amennyiben ennek tudatában továbbra is használja a weboldalt, abban az esetben automatikusan egyetért a sütik használatával.

13. 2. 2019, bundle, indie, Nintendo Direct, Nintendo Switch, smash, újdonságok, videojáték, videojátékok
 

Az új Nintendo Direct videoprezentációban a Nintendo bejelentette, hogy a Super Mario Maker 2, a forradalmian eredeti játék folytatása, és a The Legend of Zelda: Link’s Awakening stílusos újragondolása is érkezik idén a Nintendo Switch konzolra. A videóban lerántották a leplet az ASTRAL CHAINRŐL is, egy új akciójátékról kizárólag a Nintendo Switchre a PlatinumGames fejlesztői csapatától.   A videóban amellett, hogy további sokat méltatott játékok Nintendo Switch-re való érkezéséről is szó volt – mint például a Hellblade: Senua’s Sacrifice vagy a Bloodstained: Ritual of the Night –, további részletek is kiderültek a közeljövőben megjelenő Nintendo-játékokkal kapcsolatban, mint a Fire Emblem: Three Houses, Yoshi’s Crafted World, DAEMON X MACHINA vagy a MARVEL ULTIMATE ALLIANCE 3: The Black Order és még sok egyéb. A Nintendo Switch konzol lesz az otthona a BOXBOY! + BOXGIRL!-nek is, a bájos puzzle-platformer játéksorozat legújabb részének, ami hamarosan érkezik a Nintendo eShopba.   Ráadásul a mai naptól a Nintendo Switch-tulajdonosok olyan meglepetés-megjelenésekhez is hozzáférnek, mint például az online 99-fős fejtörőbuli, a TETRIS® 99, vagy a klasszikus SQUARE ENIX szerepjáték a FINAL FANTASY IX, az új co-op DLC a Captain Toad: Treasure Tracker-hez, és sok-sok ingyenes demó a hamarosan megjelenő játékokhoz. A Nintendo Direct prezentáció teljes terjedelmében megtekinthető a https://www.nintendo.co.uk/nintendodirect címen. Néhány a videóban bemutatott legfontosabb újdonságok közül:  

    • Super Mario Maker 2: Ebben az új játékban elkészítheted álmaid Super Mario-pályáját, még több eszközzel, tárggyal és funkcióval. A Super Mario Maker 2 kizárólag Nintendo Switch konzolra jelenik meg júniusban.

    • The Legend of Zelda: Link’s Awakening: A Legend of Zelda sorozat egy régi darabja, a világ egyik legnépszerűbb játéka, ami több mint 25 éve jelent meg először a Game Boy-ra, most visszatér. Ebben a modern átdolgozásban a játékos Koholint titokzatos szigetére utazik, ahol Linket kíséri veszedelmekkel teli kalandja során. A The Legend of Zelda: Link’s Awakening kizárólag Nintendo Switch-re jelenik meg 2019-ben.

    • Az ASTRAL CHAIN: ASTRAL CHAIN egy új akciójáték a PlatinumGames-től, Takahisa Taura rendezésében, aki a NieR:Automata tervezőjeként szerzett hírnevet, és ezúttal Hideki Kamiyával, a Bayonetta sorozat készítőjével dolgozott együtt. A játékos egy multikulturális, futurisztikus városban a rendőrség egy különleges alakulatának a tagja, és egy speciális, élő fegyverrel kell együtt dolgoznia, a Legion-nel, egy szinergikus akciórendszerben, aminek a harc és a felfedezés egyaránt fontos része. A jövőben további részletek derülnek még ki a Nintendo Switch-exkluzív játékkal kapcsolatban. Az ASTRAL CHAIN kizárólag Nintendo Switch konzolra jelenik meg augusztus 30-án.

    • Fire Emblem: Three Houses: A Fekete Sasok. A Kék Oroszlánok. Az Arany Szarvasok. Három nemes ház, amik a Tiszti Akadémia tagjai, egy elit szervezeté, ahol a diákokat fegyverek, varázslat és különleges képességek használatára képezik ki. Professzorként választanod kell a három ház közül,és a diákokat rácsalapú ütközetekben kell vezetned élet-halál harcokban. Minden házban sok-sok különböző diákkal találkozhatsz, egyedi személyiségekkel és képességekkel. Ezek a diákok egymással is kommunikálnak az akadémián, barátságokat kötnek, és segítik egymást a csatamezőn. A Fire Emblem: Three Houses és a Fire Emblem: Three Houses Limited Edition egyaránt július 26-án jelennek meg Nintendo Switch konzolra.
    • BOXBOY! + BOXGIRL!: Üdv újra köztünk, BOXBOY! A közönségkedvenc fejtörősorozat visszatért egy vadonatúj játékkal a Nintendo Switch konzolon. A 270 új pálya mellett a játék nagy újítása, hogy két játékos is együtt dolgozhat, hogy co-op módban oldják meg a rejtvényeket. Ráadásul a játékot teljesítők egy bónuszkalandhoz is hozzáférnek, aminek a főszereplője Qudy. A BOXBOY! + BOXGIRL! április 26-án csomagolja ki magát a Nintendo eShopban.
    • TETRIS 99: Érkezik az ikonikus puzzle-játék, a TETRIS, egy nem is akármilyen online élménnyel. A legendás franchise új darabjában 99 játékos versenyez egymással egész addig, míg csak egy marad közülük. Nintendo Switch Online tagok vívhatják meg dominanciaharcukat ebben az ingyenesen letölthető* játékban. A Nintendo Switch-exkluzív játék a mai naptól elérhető, és hamarosan online eventekben is további izgalmak várnak a játékosokra.

    • Bloodstained: Ritual of the Night: Az oldalirányban haladó akció a régi időkből újra feltámad a Bloodstained: Ritual of the Nightban. Játssz Miriam képében, akit az Alkimista Átok sújt, miközben ellopja ellenségei képességeit, megváltoztatja a gravitáció törvényeit, és villámsebességgel ugrál a játék lenyűgöző részletességgel megrajzolt kastélyában. Ebben a világban a valóság törvényei – és a 2D platformer játékoké – nem érvényesek. A Bloodstained: Ritual of the Night nyáron lép ki az árnyékból a fényre a Nintendo Switch konzolon.
    • Mortal Kombat 11: Új és klasszikus karakterek térnek vissza még több eszméletlen verekedős akcióban a Mortal Kombat 11-ben, ami április 23-án jelenik meg Nintendo Switch konzolra.
    • Yoshi’s Crafted World: Még mielőtt megjelenne a Yoshi’s Crafted World március 2-án, a Nintendo Switch-tulajdonosok már most is letölthetik a művészien előállított kézműves-játék ingyenes demóját a Nintendo eShopból. A Yoshi’s Crafted World világában a pályák elülső és hátsó nézetét egyaránt felfedezheted, miközben raftingolsz, autóversenyzel, repülővel hasítasz, és még sok egyéb őrületes és meglepő jelenetben veszel részt. A játék változatos és titkokkal teli pályáin összegyűjtött érmékkel 180 különböző kézzel készített öltözetet is meg tudsz vásárolni Yoshi számára.

    • Captain Toad: Treasure Tracker Update és Special Episode DLC: Találd ki, ki az, aki még mindig készen áll egy kalandra? Miután letöltöd a Captain Toad: Treasure Tracker ingyenes frissítését Nintendo Switch konzolodra, a játék kibővül egy új, kétszemélyes co-op móddal, amiben egy másik Toadot irányítva barátoddal együtt indulhatsz felfedező expedícióra. Ráadásul március 14-én egy új fizetős DLC is érkezik, amiben 18 új kihívást, köztük öt új pályát és Csillogó Koronákat találsz, amiket a pályák teljesítésével szerezhetsz meg. Azok a játékosok, akik előre megvásárolják a Captain Toad: Treasure Tracker – Special Episode DLC-t, ami a mai naptól elérhető a Nintendo eShopban, már a megjelenés előtt hozzáférnek az egyik pályához. A további pályák március 14-étől lesznek elérhetőek.
    • Super Smash Bros. Ultimate frissítés: A leggyorsabban fogyó otthoni konzoljáték a Nintendo történelmében most a 3.0-ás verzióval fog nagyot dobbantani tavasszal. Még április vége előtt Joker a Persona 5-ból is elérhető harcos karakterré válik. A decemberben bejelentett Joker az első Fighters Pass DLC harcos, aki csatlakozik a játék hatalmas szereplőgárdájához. Azok a játékosok, akik szeretnének hozzáférést nyerni öt további DLC harcoshoz, valamint további pályákhoz és zenei aláfestésekhez, megvásárolhatják a Super Smash Bros. Ultimate Fighters Pass-üket a https://www.smashbros.com webcímen. A jövőben további részleteket árulunk el a 3.0-ás verzióról és a következő Fighter Pass tartalmakról is. 2019-ben emellett új amiibo figurák megjelenésével is számolhatnak a rajongók, mint például Snake, Simon, Squirtle, Pokémon Trainer és Ivysaur.
    • Hellblade: Senua’s Sacrifice: A többszörös díjnyertes Hellblade: Senua’s Sacrifice érkezik a Nintendo Switch konzolra. Az neurológusokkal és pszichózist átélt személyek közreműködésével készített játék, a Hellblade: Senua’s Sacrifice mélyen berántja a játékost egy kelta harcos tudatába, aki halott szerelme lelkéért harcol egy kísértő látomás során. A Hellblade: Senua’s Sacrifice tavasszal jelenik meg Nintendo Switch konzolra.
    • DAEMON X MACHINA: A mai naptól a mech-pilóta tanoncok korlátozott ideig letölthetik a Nintendo eShopból Nintendo Switch konzoljukra a DAEMON X MACHINA ingyenes demóját, a „Prototype Missions”-t. A demóban a játékosnak négy különböző küldetést kell teljesítenie, miközben kipróbálhatja a játék irányítását és mech-testreszabási lehetőségeit. A demo teljesítése után néhány kiválasztott játékos kap egy e-mailt, amiben egy online kérdőívhez vezető linket talál, ahol visszajelzést adhat a játékról a producernek, Kenichiro Tsukudának és a fejlesztői csapatnak. A jelenleg fejlesztés alatt álló DAEMON X MACHINA várhatóan nyáron meg Nintendo Switch konzolra.
    • MARVEL ULTIMATE ALLIANCE 3: The Black Order: Tíz éve most először a MARVEL ULTIMATE ALLIANCE sorozat visszatér egy eredeti történettel és négyszemélyes akcióval… exkluzívan a Nintendo Switch konzolra! Válogasd össze álomcsapatodat a szuperhősök kimeríthetetlen tárházából, köztük a Marvel leghatalmasabb kozmikus védelmezőjével, Marvel Kapitánnyal. Akár négy játékos közösen is megmentheti a világot ** TV-módban, négy külön konzollal egy helyszínen, vagy online. A dinamikus, közelnézeti Heroic Camera lehetővé teszi, hogy még közelebb kerülj az akcióhoz. Miközben a karakterek szintet lépnek, új képességekre tesznek szert, amiket a harcok során használhatnak, valamint hihetetlenül erős Alliance Extreme támadásokat is végrehajthatnak. A MARVEL ULTIMATE ALLIANCE 3: The Black Order nyáron jelenik meg Nintendo Switch konzolra.
    • Dragon Quest XI S: Echoes of an Elusive Age – Definitive Edition: Készen állsz egy hatalmas kalandra, telis-tele emlékezetes karakterekkel, elbűvölő történettel és klasszikus RPG-játékmenettel, amit ráadásul még magaddal is vihetsz? A sokat méltatott játék új átdolgozásában megtalálod az eredetiben megismert hatalmas mennyiségű tartalmat, de új karakterspecifikus történetekkel, a küzdelmek sebességét növelő opcióval, teljesen hangszerelt zenei aláfestéssel és a HD és retro-inspirált 16-bites mód közötti váltás lehetőségével is találkozhatsz. A Dragon Quest XI S: Echoes of an Elusive Age – Definitive Edition ősszel jelenik meg Nintendo Switch konzolra.
    • DRAGON QUEST BUILDERS 2: Mind az RPG, mind az építős játékok legjavát kombinálva lehetőséged van fegyvereket, épületeket, sőt akár egész városokat megalkotni. A titokzatos Malroth és más lakók segítségével hatalmas szigeteket fedezhetsz fel, küldetéseket találhatsz, szörnyekkel és bossokkal harcolhatsz szerte a világban. Akiknek megvan az eredeti DRAGON QUEST BUILDERS a Nintendo Switch konzoljukon, megalkothatják a Legendás Építő öltözékét és a Dragonlord trónját is. A DRAGON QUEST BUILDERS 2 július 12-én jelenik meg a Nintendo Switch konzolra.
    • ONINAKI: Hogy a reinkarnáció tanait beteljesítsék, a játékosoknak az Élők Világa és a Túlvilág között kell utazgatniuk, és megmenteniük az elveszett lelkeket a szörnnyé válás végzetétől. A harcok során a lelkek, akiket megmentesz, benned manifesztálódnak, és erőhöz és új képességekhez juttatnak. Az ONINAKI nyáron jelenik meg a Nintendo Switch konzolra.

    • New Star Fox küldetések a Starlink: Battle for Atlas játékban: A Starlink: Battle for Atlas digitális frissítés áprilisban érkezik, és egy új Star Fox küldetést ad a Nintendo Switch verzióhoz. Játssz Peppy, Falco és Slippy képében, és segítsd őket, hogy legyőzhessék Star Wolf hadnagyait, Andrew-t, Pigma-t és Leont egy sor kihívást jelentő küldetés során. A frissítésben további tartalmakként megtalálsz új űrhajóversenyeket, csoportküldetéseket, és sok-sok mást! A Starlink: Battle for Atlas tavaszi frissítése áprilisban érkezik Nintendo Switch konzolra.
    • Disney TSUM TSUM FESTIVAL: A Disney imádnivaló Tsum Tsumjai új játékban érkeznek meg a Nintendo Switch konzolra! A Disney TSUM TSUM FESTIVAL játékban összeillő Tsum Tsumokat kell párosítanod és eltüntetned, hogy a legmagasabb pontszámot elérd. Akár négy játékos** is versenyezhet, vagy játszhat kooperatívan helyi és online* módokban. A Disney TSUM TSUM FESTIVAL 2019-ben jelenik meg Nintendo Switch konzolra.
    • Rune Factory 4 Special és Rune Factory 5: A klasszikus RPG, a Rune Factory 4 új átdolgozást kap Nintendo Switch konzolra. Beszélgess a városlakókkal, ültess zöldségeket és gyümölcsöket a farmodon, fogj halat, nevelj szörnyeket és harcolj fegyverekkel és varázslattal a játék ezen új verziójában. A Rune Factory 4 Special még idén megérik a játékra a Nintendo Switch konzolon, valamint a frissen bejelentett Rune Factory 5 is érkezik egy későbbi időpontban.
    • DELTARUNE: Az Undertale készítőjének új játéka érkezik Nintendo Switch konzolra. A játékosok letölthetik a DELTARUNE első fejezetét ingyenesen a Nintendo eShopból február 28-ától.
    • FINAL FANTASY VII: Térj vissza Midgarba minden idők egyik legikonikusabb RPG-jében, amint új otthonra talál a FINAL FANTASY VII március 26-án a Nintendo Switch konzolon.
    • FINAL FANTASY IX: A mai napon megjelenik a Nintendo eShopban a FINAL FANTASY IX Nintendo Switch konzolra, és így a játékkal még csak most ismerkedők is beleszerethetnek Vivibe, mint ahogy az mindenkivel történt, aki csak megismerte.

  • Chocobo’s Mystery Dungeon EVERY BUDDY!: KWEH! Március 20-án megérkezik Nintendo Switch konzolra a Chocobo’s Mystery Dungeon sorozat legújabb darabja.
  • A Dead by Daylight: Dead by Daylight egy aszimmetrikus többszemélyes horrorjáték, ahol egy játékos a kegyetlen Gyilkos bőrébe bújik, négy társa pedig Túlélőkként játszik, és megpróbálnak elszökni előle és elkerülni végzetüket. A Nintendo Switch verzióban rengeteg térkép, karakter, személyreszabási opció és mély fejlődési rendszer vár felfedezésre. A Dead by Daylight ősszel lopakodik be a Nintendo Switch konzolra.
  • Assassin’s Creed III Remastered: Most először Nintendo Switch konzolon is átélheted az Assassin’s Creed III izgalmait, átdolgozott játékmenettel, és a konzolra kifejlesztett új funkciókkal, mint a mozgásvezérelt célzás és az érintéses bevitel. Az eredeti játék minden DLC-je mellett a különálló Assassin’s Creed Liberation Remastered játék is a csomag részét képezi majd a Assassin’s Creed III Remastered Nintendo Switch-re való megjelenésekor, május 21-én.
  • Unravel Two: Irányíts két imádnivaló fonalkaraktert, és oldj meg kihívásokat az Unravel Two- Játssz mindkét karakterrel egyszemélyes módban, vagy állj össze egy barátoddal helyi co-op játékban. Az Unravel Two március 22-én jelenik meg Nintendo Switch konzolra.
  • A GRID Autosport: GRID Autosport nagysebességű izgalmakkal, valósághű kezeléssel és a játékos képességeihez szabható nehézségi fokozatokkal robban be a Nintendo Switch konzolra. Igazi profi autóversenyzőnek érezheted majd magadat, miközben a világ leggyorsabb autóit vezetheted, és a legüdítőbb versenyeken vehetsz részt az előkelő Circuit of Spa-Francorchamps-tól Barcelona szűk utcáiig. Minden DLC-t tartalmaz ez a kiadás, 100 autóval, 100 pályával és további újításokkal, mint a döntéssel való irányítás és az egyedi vezérlések. A GRID Autosport nyáron jelenik meg a Nintendo Switch konzolra.

  Megjegyzések: *Nintendo Switch Online tagság (külön vásárolható) és Nintendo Fiók szükséges az online játékhoz. Nem minden országban elérhető. Internetkapcsolat szükséges az online funkciók használatához. Használati feltételek érvényesek. **További kiegészítők szükségesek a többszemélyes játékhoz (külön vásárolható).


Hozzászólások


Reakció hozzáadása

Az Ön neve*
 
Az Ön e-mail címe*
   
Szöveg küldése a következő e-mail címre
A hozzászólás tartalma*
 
Spam védelem adjon be 3 karaktert a képről*:
image  
* kötelezően kitöltendő adatok


Az újdonsághoz még nem érkezett hozzászólás, legyen Ön az első.



E-mail hírlevél

Árengedmények, akciók, újdonságok? Legyen az első, ki tudomást szerez róluk. Adja meg az e-mail címét és ne hagyja ki őket.