Ez a weboldal sütiket használ. Amennyiben ennek tudatában továbbra is használja a weboldalt, abban az esetben automatikusan egyetért a sütik használatával.

17. 7. 2020, King, Mario, new, Nintendo, Nintendo Switch, Origami, Paper, Switch, új, újdonságok
 

King Olly ördögi tervet eszelt ki, hogy az egész világot igájába hajthassa, és a megvalósításba Peach hercegnő kastélyának elrablásával kezdett. Ismerd meg a történetet a Paper Mario: The Origami King játékban, ami a mai naptól elérhető kizárólag Nintendo Switch konzolra! Szerencsére Mario ügyes papírtrükkjei félbeszakíthatják King Olly mesterkedéseit. Mario küldetése során, hogy leoldozza a kastélyról a hatalmas szalagokat, amik foglyul ejtették a hercegnőt, izgalmas és meglepetésekkel teli tájakon halad át. Száguldó folyókat, ősi romokat, ninjákkal teli kastélyokat és élénk sivatagi oázist is meglátogat útja során, ahol annyi kalandban lesz része, ami még a legvagányabbak izgalomszomját is kielégítené. Nézd meg a Get an in-depth look at Paper Mario: The Origami King! (Nintendo Switch) című áttekintő előzetest a Nintendo Youtube-csatornáján. A játékosok a mai naptól vásárolhatják meg a játékot a Nintendo eShopban és a boltokban egyaránt.

 

 

A Paper Mario: The Origami Kingben bemutatkoznak az új szorítómérkőzések, amelyekben stratégiára és gyors reakciókra egyaránt szükség lesz, hogy sorbaállítva az ellenségeket, jól időzített támadásokkal maximalizálhasd ütőerődet. Éles ész kell ahhoz, hogy eldöntsd, mikor taposd el őket Mario csizmájával, mikor üss rájuk kalapáccsal, és mikor használj stratégiai tárgyakat gyógyulásra vagy támadásra. Amikor Mario épp nem a csihipuhi kellős közepén izzad, gyanús helyszíneken nyomozhat rejtett tárgyakért, confettivel tapaszthat be gödröket a tájon, felfedezhet a környezetben bujkáló Toadokat, minijátékokat játszhat jutalmakért, és élvezheti a rengeteg titok és kincs nyújtotta izgalmakat.

A Paper Mario: The Origami King a mai naptól kapható a Nintendo eShopban. Mivel már rengeteg izgalmas játék elérhető Nintendo Switch konzolra, a Nintendo eShop Wish List funkciója hasznos segítség lehet számontartásukban. Sőt, hogy kezelésük még kényelmesebb legyen, a Nintendo Switch Wish Listed tartalmát a hivatalos Nintendo weboldalon keresztül is elérheted, szerkesztheted, és hozzáadhatsz további játékokat. Ezzel az új funkcióval kapcsolatban további információk elérhetőek honlapunkon, a Nintendo Switch Wish List oldalon.

Csatlakozz Marióhoz és társaihoz egy humorral teli kalandban, és állítsátok meg az origami-ámokfutást a Paper Mario: The Origami King játékban, ami a mai napon jelent meg.


Hozzászólások


Reakció hozzáadása

Az Ön neve*
 
Az Ön e-mail címe*
   
Szöveg küldése a következő e-mail címre
A hozzászólás tartalma*
 
Spam védelem adjon be 3 karaktert a képről*:
image  
* kötelezően kitöltendő adatok


Az újdonsághoz még nem érkezett hozzászólás, legyen Ön az első.



E-mail hírlevél

Árengedmények, akciók, újdonságok? Legyen az első, ki tudomást szerez róluk. Adja meg az e-mail címét és ne hagyja ki őket.