Ez a weboldal sütiket használ. Amennyiben ennek tudatában továbbra is használja a weboldalt, abban az esetben automatikusan egyetért a sütik használatával.

25. 9. 2017, Nintendo Switch, újdonságok
 
A Nintendo Switch és New Nintendo 3DS konzolokra október 20-án megjelenő Fire Emblem Warriors már önmagában is egy akcióban bővelkedő játéknak ígérkezik. Ám azok a rajongók, akik szeretnék a játékot további kalandokkal bővíteni, egy egész sor, akár még idén megjelenő fizetős DLC letöltési lehetőség közül választhatnak. Minden DLC külön vásárolható mind a Nintendo Switch mind a New Nintendo 3DS konzolokra.  
  • Season Pass (október 19.99): A Fire Emblem Warriors Season Pass hozzáférést biztosít mind a három DLC-csomaghoz, azok megjelenésének pillanatától fogva. Mindegyik DLC-csomag új játszható karaktereket és fegyvereket tartalmaz. A játékosok a Season Pass akár Nintendo Switch, akár New Nintendo 3DS konzolra való megvásárlásával Lucina számára egy menyasszonyi ruhát is szereznek.
 
  • Fire Emblem Fates Pack (2017. december, €8.99): A csomag tartalmát a Fire Emblem Fates inspirálta.
 
  • Fire Emblem: Shadow Dragon Pack (2018. február, €8.99): A DLC-csomag sok karaktere és tárgya a Fire Emblem: Shadow Dragon-ból származik.
 
  • Fire Emblem: Awakening Pack (2018. március, €8.99): A Fire Emblem: Awakening rajongói bizonyára örömmál fogadják majd ezt a DLC-t, hiszen a tartalom nagy részét a klasszikus játék inspirálta
  A jövőben további részleteket árulunk el mindegyik DLC-csomagról.   A Fire Emblem Warriors használható az új Chrom és Tiki amiibo figurákkal, amik október 20-án jelennek meg. Ezek, és más kompatibilis Fire Emblem amiibo figurák, mint a Marth, Ike, Robin és Lucina karakterek, a játékon belül fegyverekhez és alapanyagokhoz juttatják a játékosokat. Akár öt különböző amiibo figura beolvasható naponta.   A Fire Emblem Warriors Nintendo Switch konzolra és a New Nintendo 3DS konzolcsaládra október 20-án jelenik meg. Kizárólag Nintendo Switch-re egy limitált kiadás is megjelenik ugyanezen a napon. Ez a limitált kiadás a Nintendo Switch-játékon kívül három, több mint háromórányi zenei válogatást tartalmazó CD-t és 25 művészi minőségű karakterkártyát is tartalmaz. 

Hozzászólások


Reakció hozzáadása

Az Ön neve*
 
Az Ön e-mail címe*
   
Szöveg küldése a következő e-mail címre
A hozzászólás tartalma*
 
Spam védelem adjon be 3 karaktert a képről*:
image  
* kötelezően kitöltendő adatok


Az újdonsághoz még nem érkezett hozzászólás, legyen Ön az első.



E-mail hírlevél

Árengedmények, akciók, újdonságok? Legyen az első, ki tudomást szerez róluk. Adja meg az e-mail címét és ne hagyja ki őket.