Ez a weboldal sütiket használ. Amennyiben ennek tudatában továbbra is használja a weboldalt, abban az esetben automatikusan egyetért a sütik használatával.

13. 9. 2017, Nintendo 3DS, Nintendo Direct, Nintendo Switch, újdonságok, videojáték, videojátékok
 

A következő hónapokban el lesznek halmozva változatosabbnál változatosabb játékokkal a Nintendo Switch és Nintendo 3DS-tulajdonosok.  A legutóbbi Nintendo Direct bemutató során több mint 40 hamarosan megjelenő játékról derültek ki részletek. Többek között olyan különleges, külsős fejlesztők által készített Nintendo Switch-játékok megjelenését is bejelentették, mint a DOOM vagy a Wolfenstein II: The New Colossus, de új infókat szerezhettünk nemrég beharangozott címekkel kapcsolatban is, mint például az L.A. Noire vagy a Resident Evil Revelations. Igazi játéktermi klasszikusok is érkeznek majd Nintendo Switch-re és egy új Mario Party játék a Nintendo 3DS konzolcsalád darabjaira, ami a sorozat 100 legjobb minijátékát fogja tartalmazni. Az infókkal zsúfolt prezentációból új részletek derültek ki a project OCTOPATH TRAVELER munkacímet viselő új Square Enix-projektről valamint a Super Mario Odyssey-ről és a Xenoblade Chronicles 2-ről is. A közvetítés teljes terjedelmében való megtekintéséhez látogassanak el a http://www.nintendo.co.uk/nintendodirect weboldalra. Néhány a videóban elhangzott legfontosabb újdonságok közül: Nintendo Switch

  • Super Mario Odyssey: Több új részlet is kiderült Mario közelgő kalandjával kapcsolatban a prezentációból, például többet tudhattunk meg a történetről, helyszínekről és a játékmódokról is. Ráadásul a Nintendo egy különleges hardvercsomagot is bejelentett a játékhoz, ami a játék letöltőkódján kívül két tematikus Joy-Con kontrollert is tartalmaz. Egy Super Mario Odyssey mintájú Nintendo Switch hordozótáska és képernyővédő készlet is kapható lesz. A Super Mario Odyssey kizárólag Nintendo Switch-re jelenik meg október 27-én.
  • Xenoblade Chronicles 2: A játék nagyszabású folytatása Alrest világában játszódik, gigantikus Titánok hátán. A felhők közötti utazás december 1-én veszi kezdetét, amikor a Xenoblade Chronicles 2 megjelenik Nintendo Switch-re. A sztenderd verzió mellett a rajongók egy speciális kiadásban is megvásárolhatják a játékot, amiben egy zenei válogatásCD-t, egy különleges fém dobozt és egy 220 oldalas, keménykötésű művészeti albumot is megtalálnak. Egy Xenoblade Chronicles 2 témájú Nintendo Switch Pro Controller is kapható lesz december 1-étől.
  • project OCTOPATH TRAVELER (munkacím): A Bravely Default készítői a Square Enixnél most egy új RPG-n dolgoznak, ami CG és pixel art varázslatos keverékében kel majd életre. A project OCTOPATH TRAVELER világszerte 2018-ban jelenik meg, de a szerepjátékok szerelmesei egy ingyenes demót már most is kipróbálhatnak, amit a Nintendo eShopból tölthetnek le Nintendo Switch konzoljukra.
  • DOOM and Wolfenstein II: The New Colossus: A Bethesda Softworks az ikonikus DOOM és Wolfenstein II: The New Colossus játékokat most Nintendo Switch-re is elhozza. A feszes tempójú akciójáték, a DOOM még idén télen, míg a Wolfenstein II: The New Colossus 2018-ban jelenik meg.
  • Kirby Star Allies: Ahogy a 2017-as E3-on kiderült, az első, Nintendo Switch-re kiadott Kirby játékban jó pár bájos új trükk is helyet kapott, például szívecskéket dobálva változtathatjuk ellenségeinket Kirby szövetségeseivé. Játszhatunk egyedül, de akár három barátunkkal is**, és kombinálhatjuk képességeinket, hogy újakra tegyünk szert – ez a játék egyik legszórakoztatóbb aspektusa. A Kirby Star Allies kizárólag Nintendo Switch-re jelenik meg 2018 tavaszán.
  • Splatoon 2: Közkívánatra visszatér a Kelp Dome pálya ingyenes update-ként szeptember 16-án. A jövőben pedig egy új pálya, a Snapper Canal és egy extra nagy Brella fegyver, a Tenta Brella is be fog kerülni a játékba.
  • ARMS: Egy ingyenes szoftverfrissítésben, ami a mai napon jelenik meg, a játékosok számára lehetővé válik a gombkiosztás személyre szabása, és egy új játszható karakter, Lola Pop is színre lép.
  • Fire Emblem Warriors: Az eredetileg a Game Boy Advance konzolra megjelent Fire Emblem játékban feltűnő közönségkedvenc karakter, Lyndis (vagy „Lyn”, ahogy társai szólítják) is csatlakozik az egyre bővülő szereplőgárdához az új Fire Emblem Warriors játékban. Az akciódús játék október 20-án jelenik meg Nintendo Switch-re, és különleges kiadásban is elérhető lesz.
  • Arcade Archives: a HAMSTER Corporation jóvoltából most néhány klasszikus Nintendo játékgépes cím is megjelenik Nintendo Switchre. Legelőször az Arcade Archives: Mario Bros., ami szeptember 27-én érkezik, de hamarosan megjelenik a Super Mario Bros., VS. Balloon Fight, VS. Ice Climber, VS. Pinball és a VS. Clu Clu Land is. Ezek a játékok apró újításokat tartalmaznak, ami megkülönbözteti őket NES-es elődjeiktől.
  • Snipperclips Plus: Cut it out, together!: Az eredeti kivagdosós fejtörőjáték kibővített verziójában több mint 30 új pályát, új kihívásokat és új funkciókat találunk… és mindez most lesz elérhető először! Akik már rendelkeznek az eredeti játékkal, az új tartalmakat DLC formájában vásárolhatják meg a Nintendo eShopból. A Snipperclips Plus: Cut it out, together! november 10-étől lesz kapható.
  • The Elder Scrolls V: Skyrim: A Bethesda Game Studios nyílt világú mesterműve mostantól bárhol és bármikor játszható lesz a Nintendo Switch-en. A The Elder Scrolls V: Skyrim november 17-én jelenik meg.
  • Rocket League: A népszerű, rakétameghajtású sport-akció játékban minden megtalálható lesz, ami az eredetiben megvolt, és Nintendo Switch-exkluzív tartalmakkal is bővül, mint például Nintendo-tematikájó Battle-Carokkal és személyre szabható tárgyakkal. A helyi vezeték nélküli többjátékos módban*** is élvezhető Rocket League a tél folyamán jelenik meg.
  • Dragon Quest Builders: A népszerű fantasy játék az építést és az akciójátékok izgalmait kombinálja. A Nintendo Switch verzióban a kötetlen építkezés módban még egy Great Sabrecubot is meglovagolhatnak a játékosok. A Sabrecub megnöveli sebességünket, és ellenségek legyőzése által építőanyagokhoz is juthatunk segítségével. Dragon Quest Builders jövő tavasszal jelenik meg.
  • A. Noire: A Rockstar Games elhozza Nintendo Switch-re is az L.A. Noire-t november 14-én. Minden eredeti letölthető tartalom, új gyűjthető tárgyak, különleges képességekkel rendelkező detektívöltözékek, giroszkópos, mozdulatvezérelt Joy-Con-mód, új, széles látószögű és váll fölötti kameranézetek és a menet közbeni detektívmunkát segítő, intuitív érintőképernyős irányítás is helyet kapott az új verzióban.
  • NBA 2K18: A nagyszabású játékfejlesztésekkel és lenyűgöző grafikával érkező NBA 2K18 megvásárlásával hatalmasat zsákolhatnak a kosárlabdafanok. A játék szeptember 15-én érkezik a Nintendo eShopba Nintendo Switch-re, a boltok polcain pedig október 17-étől találkozhatunk vele.
  • EA SPORTS FIFA 18: A legszórakoztatóbb, autentikus és közösségi futballjáték most bárhol élvezhető lesz Nintendo Switch-en. A FIFA 18 szeptember 29-én jelenik meg.
  • WWE 2K18: A menet közben játszható sportjátékok triumvirátusát a WWE 2K18 teszi teljessé, ami szintén hamarosan megjelenik Nintendo Switch-re. A pontos dátumot a későbbiekben tesszük közzé.
  • Lost Sphear: Ez a modern köntösbe bújtatott tradicionális RPG játék 2018. január 23-án érkezik Nintendo Switch-re a Square Enix jóvoltából.
  • Sonic Forces: Csatlakozz a felkelőkhöz és harcolj Modern Sonic, Classic Sonic vagy sok-sok más egyedileg megalkotható hős karakter bőrébe bújva. A Sonic Forces november 7-én jelenik meg.
  • Resident Evil Revelations / Resident Evil Revelations 2: A Nintendo Switch gyűjtemény most két hátborzongató túlélő horror klasszikussal bővül: a Resident Evil Revelations és folytatása, a Resident Evil Revelations 2 november 28-án jelennek meg.
  • Flip Wars: Aki kedveli a Flip Wars többjátékos mérkőzéseit, hamarosan ingyenes frissítésnek örülhet, amiben új pályával, új mechanizmusokkal, helyi vezeték nélküli multiplayerrel, Class Matches és online* battle móddal bővül a játék.
  • Morphies Law: A játékosok megváltoztathatják karakterük testét, hogy képességeiken módosítsanak a Morphies Law-ban, egy online és helyben is játszható, csapat alapú lövöldözős játékban, ami először Nintendo Switch-re jelenik meg idén télen.
  • Arena of Valor: Találj meg és irányíts több mint 35 rettenthetetlen hőst ebben az ingyenesen elkezdhető többjátékos online* küzdőterem-játékban. Tankokkal, orgyilkosokkal, mágusokkal és harcosokkal építhettek fel ütőképes csapatot barátaiddal, akikkel legyőzhetitek ellenfeleiteket élő küzdelmekben. Az Arena of Valor béta teszt verziója ingyenesen elérhető lesz télen.
  • Nindies: Sok-sok új, független játék érkezik a következő hónapok során Nintendo Switch-re. Többek között a földalatti platformer-akciójáték, a SteamWorld Dig 2, vagy a golf-RPG Golf Story szeptemberben, a négyfős akciójáték a Nine Parchments és a kombóalapú logikai játék, a Battle Chef Brigade télen, a véletlenszerűen alakuló Super Meat Boy Forever 2018-ban és a taktikai RPG Tiny Metal a későbbiekben.

  amiibo

  • The Legend of Zelda Champions: Négy, a The Legend of Zelda: Breath of the Wild bajnokait, Darukot, Mipha-t, Revalit és Urbosa-t mintázó amiibo figura jelenik meg egy csomagban november 10-én. Ezeket az amiibokat a játék közben beolvasva egy-egy különleges sisakot kap Link, ami az adott bajnok Divine Beast-jén alapszik. Az amiibo figurák további funkcióit a jövőben leplezi le a Nintendo.

  Nintendo 3DS

  • Pokémon Ultra Sun / Pokémon Ultra Moon: Az új játékokban személyre szabható főszereplő bőrébe bújhatunk, aki új kalandba vág bele. A történet pedig igazán nagyszabású: a legendás Pokémon, aki elrabolja a fényt, Necrozma, két új formára tett szert: Dusk Mane Necrozma, aki Solgaleo-t szállta meg, és Dawn Wings Necrozma, aki Lunalát ejtette fogságába. A játékot az elsők között megvásárlók egy különleges Rockruff**-ot kapnak ajándékba, aki tovább tud fejlődni Dusk Form Lycanroc-ká, egy a Pokémon Ultra Sun és Pokémon Ultra Moon világában eddig ismeretlen Pokémonná. Akik a Pokémon Ultra Sun és Pokémon Ultra Moon digitális verzióját letöltik január 10-e előtt, 12 Quick Ballt kapnakajándékba*. Egy különleges, Poké Ball-tematikájú New Nintendo 2DS XL kiadás is megjelenik Európában november 17-én, a Pokémon Ultra Sun és Pokémon Ultra Moon játékokkal megegyező napon.
  • Nintendo presents: New Style Boutique 3 – Styling Star: Vezesd a saját ruhabutikodat, találkozz a vásárlókkal, és ajánlj nekik stílusos öltözeteket, ami illik hozzájuk, és megfelel igényeiknek. A választott ruháktól függően megváltozik vásárlóid története. Válj a legjobb stylisttá és dolgozz leendő sztárokkal! A Nintendo presents: New Style Boutique 3 – Styling Star november 24-én jelenik meg Nintendo 3DS-re.
  • Mario Party: The Top 100: Most először a konzolos Mario Party játékok legnépszerűbb 100 minijátéka kézikonzolon is elérhető lesz. A Mario Party: The Top 100 helyi Download Play-ben is használható lesz, így akár négy Nintendo 3DS-tulajdonos is együtt játszhat egyetlen játékkártyával. Éld át a sorozat minden csínytevését, varázslatát és a kedves emlékeket 2018 januárjától, amikor a játék megjelenik Európában.
  • Kirby: Battle Royale: Kirby egy bajnokságra készül az eddigi legkeményebb riválisával, önmagával szemben! A rózsaszín gombolyag új játékában rengeteg új módon játszhatunk egyedül vagy akár többedmagunkkal. A Kirby: Battle Royale november 3-án jelenik meg Európában. A rajongók a Nintendo Európa weboldalán ünnepelhetik meg a Kirby 25. évfordulóját, és szavazhatnak a kedvenc másolóképességükről is.
  • LAYTON’S MYSTERY JOURNEY: Katrielle and the Millionaires’ Conspiracy: Katrielle Layton, a híres Professor Layton lánya forró nyomon van! A játékot Nintendo 3DS konzolokon használó detektívpalánták egy exkluzív Flora-jelmezhez juthatnak a játékon belül. A megjelenés dátuma október 6.
  • Mario & Luigi: Superstar Saga + Bowser’s Minions: A játék megjelenésének napjától, október 6-ától kezdve a Goomba és Koopa Troopa amiibókat – vagy a korábbi Boo amiibót - is használhatják majd a játékosok, amikkel további, tárgyakra beváltható bélyegző gyűjtőalbumokhoz juthatnak mindkét játékmódban. Az amiibo-kompatibilitással kapcsolatban a jövőben újabb részletek leleplezését ígérték.
  • Minecraft: New Nintendo 3DS Edition: A Minecraft rajongói most új platformon élvezhetik a népszerű játékot: a New Nintendo 3DS konzolokon. Ez a hordozható verzió tartalmazza majd a Survival és Creative játékmódokat is, öt skin pack-et és két texture pack-et. A Minecraft: New Nintendo 3DS Edition a Nintendo eShopon keresztül és a boltokban is kapható lesz a későbbiekben.
  • Nintendo Selects: Ne feledd, október 13-án három új játékkal bővül a klasszikus válogatás: Super Mario 3D Land, Kirby Triple Deluxe, és Luigi’s Mansion 2. Ugyanazon a napon jelennek meg, mint a New Nintendo 3DS XL: Super Nintendo Entertainment System Edition.
  • The Alliance Alive: Kilenc szereplő útjai kereszteződnek ebben a klasszikus stílusú RPG-ben, egyenesen a szerepjátékok mesterétől az ATLUS-tól. A The Alliance Alive kizárólag a Nintendo eShopon keresztül lesz elérhető, 2018 elejétől.
  • Etrian Odyssey V: Beyond the Myth: Az Etrian Odyssey rajongói már most is letölthetnek Nintendo 3DS-ükre egy ingyenes demót az Etrian Odyssey V: Beyond the Myth-ből a Nintendo eShopon keresztül. A játék ősszel jelenik meg.
  • Two New Games, Two Beloved Series: Az Ace Attorney sorozat következő darabja, az Apollo Justice: Ace Attorney, Novemberben jelenik meg, míg az akciódús Fire Emblem Warriors október 20-án érkezik kizárólag a New Nintendo 3DS konzolcsalád darabjaira.

  Megjegyzések szerkesztőknek:   * Online játék közben internetkapcsolat szükséges. Nintendo Account regisztrációja és profillal való összekötése valamint a Nintendo Network felhasználói szerződésének és adatkezelési nyilatkozatának elfogadása szükséges. Az online szolgáltatások használatához Nintendo Account szükséges. 2018-tól az online szolgáltatások előfizetéshez lesznek kötöttek. A fizetős szolgáltatások elérhetősége bizonyos régiókban korlátozott lehet.   ** Vezeték nélküli internetkapcsolat szükséges.


Hozzászólások


Reakció hozzáadása

Az Ön neve*
 
Az Ön e-mail címe*
   
Szöveg küldése a következő e-mail címre
A hozzászólás tartalma*
 
Spam védelem adjon be 3 karaktert a képről*:
image  
* kötelezően kitöltendő adatok


Az újdonsághoz még nem érkezett hozzászólás, legyen Ön az első.



E-mail hírlevél

Árengedmények, akciók, újdonságok? Legyen az első, ki tudomást szerez róluk. Adja meg az e-mail címét és ne hagyja ki őket.