Ez a weboldal sütiket használ. Amennyiben ennek tudatában továbbra is használja a weboldalt, abban az esetben automatikusan egyetért a sütik használatával.

20. 8. 2019, collector, indie, konzol, Nintendo Switch, újdonságok, update, videojáték, videojátékok
 

A gamescom kiállítás és vásár a németországi Kölnben ma nyitja meg kapuit, és a rajongók a világ minden tájáról alaposabb bepillantást nyerhetnek majd több, már bejelentett, 2019-ben megjelenő Nintendo Switch játékba a Nintendo Presents, egy angol nyelvű videókból álló sorozaton keresztül, melyeket a hét során tesznek közzé. Eközben a látogatók több mint 20, hamarosan érkező játékot maguk is kipróbálhatnak a show helyszínén, köztük olyanokat is, melyek most először fognak Nintendo Switch konzolra megjelenni.

 

A Nintendo Európa gamescom 2019 weboldalán augusztus 20. és 22. között megjelenő videókban a Nintendo Európa termékszakértői mutatnak majd be új játékmeneteket egy sor, még 2019 vége előtt megjelenő játékból, melyek között minden játékos talál kedvére valót. A Nintendo Presents videók teljes listája:

 

Mielőtt a videók elkezdődnek, a Pokémon Sword & Pokémon Shield vezető tervezője, Shigeru Ohmori a GAME FREAKtől egy rövid videóüzenetben új felvételeket mutat be a Galar régióról. A rajongók megtekinthetik Shigeru Ohmori (GAME FREAK) üzenetét a Pokémon Sword és Pokémon Shield játékokkal kapcsolatban (gamescom 2019) a YouTube-on.

 

Kövesd a Nintendo Európa gamescom 2019 weboldalát valamint a Nintendo Twitterét, hogy egész héten élőben nézhesd a videókat, amint közzé lesznek téve.

 

A magas szintű, kompetitív akció rajongói hangoljanak a Nintendo UK YouTube csatornára 22-én, csütörtökön 17.00 CEST órai kezdettel, és kövessék élőben a Nintendo Live: Super Smash Bros. Ultimate – gamescom 2019 Meghívásos Bajnokságot. Nyolc top európai játékos méri majd össze tudását egy különleges díjért: az online szavazás győztesei, Leon, Marc, Light és Skipper ott lesznek, csakúgy mint Lancelot, Yetey, Iberyes és Sirjon, akiket játékostársaik választottak ki. E nyolc mesterharcos közül négy Japánba repülhet majd a Super Smash Bros. Ultimate World Challenge kupára, melyet a Nintendo Live eseményen tartanak majd Kyotóban, október 14-én, ahol az európai csapatként mérkőzhetnek meg Japán és Észak-Amerika legjobbjaival, valamint egy topjátékosokból álló multinacionális csapattal, egy különleges gálabajnokság keretein belül.

 

Akik ellátogatnak a Nintendo standjához a Hall 9-ban, személyesen is kipróbálhatnak egy sor hamarosan érkező Nintendo Switch-játékot, köztük:

 

Ráadásul több, független fejlesztők által készített játék is kipróbálható lesz, köztük például a tegnapi Indie World prezentációban bemutatottak némelyike is, melyeket most, a gamescomon lehet először játszani Nintendo Switch konzolon. A kipróbálható játékok között:

  • WHAT THE GOLF? (Triband)
  • The Touryst (Shin’en Multimedia)
  • Skellboy (Fabraz)
  • Trine 4: The Nightmare Prince (Frozenbyte)
  • Youropa (frecle)

 

A Nintendo a MARVEL ULTIMATE ALLIANCE 3: The Black Order játékkal kapcsolatos új információkról is lerántotta a leplet. A játékosok a városi igazságosztók, Megtorló, Penge, Holdlovag és Morbius bőrébe is bújhatnak majd, mivel a Marvel Knights is csatlakozott a szövetséghez. Ezek a játszható karakterek a DLC Pack 1-ban is megtalálhatóak, amit a MARVEL ULTIMATE ALLIANCE 3: The Black Order Expansion Pass megvásárlásával szerezhetsz meg, és szeptember 30-tól lesz elérhető. A kiegészítőcsomag egy új játékmódot is tartalmaz majd. Gauntlet módban akár négy játékos* is csatlakozhat egy gyorstempójú kooperációs kihíváshoz, amiben különböző jutalmakat szerezhetnek. A játékosok kideríthetik, meddig képesek kitartani Endurance módban, és meddig képesek eljutni a ranglétrán, majd felfedezhetnek egy titokzatos, új Infinity Riftet is. Ráadásul alternatív öltözékekhez is juttathatod a karaktereket ingyenes updatekkel, melyek augusztus 30-ától kezdődően jelennek meg, és az Spider-Man, Hulk és Marvel Kapitány lesznek az elsők, akik új külsőhöz juthatnak. Mint azt korábban a San Diego Comic Conon már bejelentették júliusban, az ingyenes update, ami augusztus 30-án jelenik meg a játékhoz, Küklopszot és Kolosszust is hozzáadja majd a játékhoz játszható karakterként.

 

Hogy ne maradj le a gamescommal kapcsolatos legfrissebb hírekről és videókról a hét során, könyvjelzőzd a Nintendo Európa gamescom 2019 weboldalát.

 

A rajongók a hét során bemutatott, angol nyelvű videósorozaton keresztül új játékmenetekbe nyerhetnek bepillantást számos, már bejelentett Nintendo Switch játékkal kapcsolatban, melyek 2019-ben jelennek meg, és mindeközben a gamescom látogatói maguk is kipróbálhatnak több mint 20 játékot a Nintendo standjánál a Hall 9-ben.

 

A gamescom eseményeinek összefoglalása:

 

Időpont

Esemény

Hol nézhető meg?

augusztus 20., kedd

Nintendo Presents: Mario & Sonic at the Olympic Games Tokyo 2020

http://www.nintendo.co.uk/gamescom

Nintendo Presents: ASTRAL CHAIN Takahisa Taura vezető tervezővel

http://www.nintendo.co.uk/gamescom

augusztus 21., szerda

A Nintendo bemutatja: DRAGON QUEST XI S: Echoes of an Elusive Age – Definitive Edition a DRAGON QUEST készítőjével, Yuji Horii-val és  Hokuto Okamoto producerrel

http://www.nintendo.co.uk/gamescom

Nintendo Presents: Luigi’s Mansion 3

http://www.nintendo.co.uk/gamescom

Nintendo Presents: The Legend of Zelda: Link’s Awakening

http://www.nintendo.co.uk/gamescom

augusztus 22., csütörtök

Nintendo Presents: The Witcher 3: Wild Hunt – Complete Edition

http://www.nintendo.co.uk/gamescom

augusztus 22., csütörtök @ 17.00 CEST

Nintendo Live: Super Smash Bros. Ultimate – gamescom 2019 Meghívásos Bajnokság

Nintendo UK YouTube csatorna

augusztus 23., péntek @ 17.00 CEST

Super Smash Bros. Ultimate Európa Csapatkupa német selejtező (csak német nyelven közvetítve)

Nintendo Németország YouTube csatorna

augusztus 24., szoombat @ 17.00 CEST

Splatoon 2 Európa Bajnokság német selejtező (csak német nyelven közvetítve)

Nintendo Németország YouTube csatorna

 

Megjegyzések szerkesztőknek:

* További kiegészítők szükségesek a többszemélyes játékhoz; külön vásárolható.


Hozzászólások


Reakció hozzáadása

Az Ön neve*
 
Az Ön e-mail címe*
   
Szöveg küldése a következő e-mail címre
A hozzászólás tartalma*
 
Spam védelem adjon be 3 karaktert a képről*:
image  
* kötelezően kitöltendő adatok


Az újdonsághoz még nem érkezett hozzászólás, legyen Ön az első.



E-mail hírlevél

Árengedmények, akciók, újdonságok? Legyen az első, ki tudomást szerez róluk. Adja meg az e-mail címét és ne hagyja ki őket.