Ez a weboldal sütiket használ. Amennyiben ennek tudatában továbbra is használja a weboldalt, abban az esetben automatikusan egyetért a sütik használatával.

11. 6. 2019, amiibo,, DLC, indie, Mario, MarioMaker, Nintendo Direct, Nintendo Switch, pokémon, smash, super, újdonságok, videojáték, videojátékok
 

A Nintendo az E3 2019-es szereplését azzal kezdte, hogy több Nintendo Switch játék 2019-es és azt követő megjelenését is bejelentette. Szokásos Nintendo Direct prezentációjában a Nintendo új információkat közölt több játékkal kapcsolatban is, mint például a Pokémon Sword, Pokémon Shield, Luigi’s Mansion 3, The Legend of Zelda: Link’s Awakening, MARVEL ULTIMATE ALLIANCE 3: The Black Order, Fire Emblem: Three Houses, Animal Crossing: New Horizons, ASTRAL CHAIN™ és a Super Smash Bros. Ultimate.  

A Nintendo Direct emellett hamarosan megjelenő Nintendo Switch játékokat is bemutatott, köztük a The Witcher 3: Wild Hunt – Complete Editiont a CD PROJEKT REDtől, a The Dark Crystal: Age of Resistance Tactics-t a Netflix és az EnMasse-től, a CONTRA ROGUE CORPS-ot a Konamitól, valamint a TRIALS of MANA-t a SQUARE ENIXtől. A Nintendo további két új letölthető harcost is bejelentett a Super Smash Bros. Ultimate játékhoz: Hero-t a DRAGON QUEST sorozatból, aki nyáron lesz elérhető, Banjo-Kazooie pedig ősztől. A Nintendo Direct prezentáció azzal ért véget, hogy bejelentették a The Legend of Zelda: Breath of the Wild folytatását, ami jelenleg fejlesztés alatt áll Nintendo Switch konzolra.

A Nintendo prezentációját követően a Nintendo Treehouse: Live szegmenst követhették figyelemmel a rajongók, ahol a Nintendo Switch konzolra készülő új Pokémon játékokra is vethettek egy-egy első pillantást. A játékok november 15-én fognak megjelenni. A Nintendo Treehouse: Live közvetítés, amiben az E3-on szereplő Nintendo Switch játokat közelebbről is megtekinthetik, csütörtökig naponta jelentkezik. A szerdai és csütörtöki közvetítések 18:00-kor (CEST) kezdődnek. Most először a csütörtöki show teljes egészében a független fejlesztők Nintendo Switch játékainak lesz szentelve.   A Nintendo Direct során bejelentett további részletek közül:  

  • Pokémon Sword és Pokémon Shield: A Pokémon új generációja érkezik Nintendo Switch konzolra. Válj Pokémon edzővé, indulj útnak a Galar régióban, és bogozd ki Zacian és Zamazenta legendás pokémonok rejtélyét! Fedezd fel a Vadont, és hatalmas kiterjedésű területet, ahol a kamerát szabadon irányíthatod. Vegyél részt Max Raid csatákban, ahol a játékosok hatalmas és szupererős pokémonokkal, úgynevezett Dynamax Pokémonokkal szállnak szembe. A játékok november 15-én jelennek meg.
  • Luigi’s Mansion 3: Luigi álomnyaralásra indul Marióval és barátaival. Csakhogy álmai hamarosan rémálommá változnak. Professor E. Gadd segítségével a vonakodó és kissé gyáva hősünk, Luigi egy titokzatos hotel szintjeit járja be, amelyek mindegyike teljesen különböző. Használd a továbbfejlesztett Poltergust G-00-t, és üsd szét a szellemek védelmeit, vagy idézd meg Gooigi-t, a zöld hasonmásodat, aki átsegít akadályokon, amelyekkel egyedül nem boldogulhatnál. A ScareScraper mód online* is játszható, vagy helyben, akár nyolc játékossal négy Nintendo Switch konzolon (a játék további példányai szükségesek). A játék megjelenése 2019-ben várható.

  • The Legend of Zelda: Link’s Awakening: Link hajótörést szenvedett, és egy titokzatos szigeten ért partot, ahol különös és színes lakók fogadták. Hogy elhagyhassa a szigetet, Linknek mágikus hangszereket kell gyűjtenie, és felébresztenie a Wind Fish-t. A játékosok felfedezhetik az újraképzelt Koholint szigetet, amit az eredetihez hűen, de új stílusban alkottak újra. Harcolj ellenfelekkel, teljesíts számtalan dungeont, és fedezd fel a rejtett titkokat a szigeten, miközben Super Mario ellenfelekkel, mint például Goombákkal, Chain Chompokkal vagy Piranha Plantekkel is találkozhatsz. A játék során Chambereket is szerezhetsz (dungeon szobák), és elrendezheted őket, hogy küldetéseket teljesíts az új Chamber dungeonban. A játékkal egy időben új Link amiibo figura is megjelenik, aminek hála a játékosok ezt az új, imádnivaló művészeti stílust kézbe is foghatják. A játék limitált kiadásban is megjelenik fizikai verzióban, amihez művészeti album is jár a játék Nintendo Switch verziójának látványterveivel, valamint egy exkluzív Game-Boy tematikájú SteelBook® doboz. A játék és az amiibo figura is szeptember 20-án jelennek meg.
  • Animal Crossing: New Horizons: A játékosok részt vehetnek egy ultraexkluzív Nook Inc. „Lakatlan Szigetre Menekülő Utazásban”, és élvezhetik a békés életet, tele kreativitással, bájjal és a szabadsággal, hogy azt kezdjenek új életükkel, amit csak akarnak. Gyűjthetnek alapanyagokat, amikből bármit előállíthatnak, kényelmi felszerelésektől hasznos szerszámokig, amikkel felépíthetik otthonukat, és kedvük szerint dekorálhatják kívül-belül. A játék tervezett megjelenési dátuma 2020. március 20.
  • Super Smash Bros. Ultimate: Két új, fizetős letölthető harcos érkezik: Hero a DRAGON QUEST sorozatból nyáron, Banjo-Kazooie pedig ősszel válnak elérhetővé. Hero a DRAGON QUEST sorozat több játékának is főszereplője. Szerepelhet a DRAGON QUEST XI: Echoes of an Elusive Age, a DRAGON QUEST III: The Seeds of Salvation, DRAGON QUEST IV: Chapters of the Chosen vagy a DRAGON QUEST VIII: Journey of the Cursed King-ből ismert formájában is. Banjo, a medve és madár barátja, Kazooie egy sor játékból lehetnek ismerősek, amik a Nintendo 64 konzolon indultak el. Bár Banjo legelőször a Diddy Kong Racingben mutatkozott be a Nintendo 64-en, a jószívű karakter mégis okostojás haverjával, Kazooie-val való társulásával vált ismertté az 1998-as Nintendo 64 játékban, a Banjo-Kazooie- A szeretett páros azóta is elválaszthatatlan maradt, és akrobatikus és tojáslövöldözős mozdulatok egész arzenálját használva győzik le ellenfeleiket és az előttük álló akadályokat, valamint fedeznek fel arany puzzle darabkákat.
  • Super Smash Bros. Ultimate amiibo: Új amiibo figurák érkeznek a verekedős játék szereplőivel.
    • szeptember 20.: Snake, Ivysaur és Squirtle
    • November: Incineroar, Simon és Chrom
    • 2020: Dark Samus és Richter
  • MARVEL ULTIMATE ALLIANCE 3: The Black Order: Állítsd össze legütőképesebb csapatodat a Marvel szuperhőseinek hatalmas választékából, köztük akár a Bosszúállók, a Galaxis őrzői és az X-Men karaktereiből is. Álljatok össze barátaiddal**, és akadályozzátok meg a galaktikus pusztítást, amire az őrült kozmikus zsarnok Thanos és könyörtelen warmasterei, a Fekete Rend készülnek. A játékosok kibővíthetik szövetségüket a fizetős Expansion Pass használatával, amiben minden jövőben megjelenő DLC tartalom is helyet kap, mint a népszerű Fantastic Four, X-Men és a Marvel Knights szereplői. A játék július 19-én jelenik meg.
  • Fire Emblem: Three Houses: Professzorként a játékosoknak tanítványaikat kell vezetniük akadémiai életükben és a fordulóalapú, taktikai RPG ütközetekben, amelyekben új stratégiai csapdákkal kell szembenézniük. Miközben a történet feltárul, már a Tiszti Akadémia adott házának kiválasztása is nagy horderővel bíró döntésnek bizonyul, mert befolyásolja, hogy a játékost hogy érinti, mikor Fódlan földje háborúba keveredik. Öt év után az egykori barátok az évfolyamból most ellenfelekként néznek szembe egymással a csatatéren. A játékban ugyanazzal a finoman kiművelt játékmenettel találkozhatsz, amiről már jól ismert a Fire Emblem franchise. A játékosok egy csapat harcost irányítanak, akiket egy négyzethálós pályán kell mozgatniuk és harcolni velük, sőt most először a sorozat történelmében még egész hadosztályokat is kirendelhetnek az egyéni osztagok támogatására. A játék július 26-án jelenik meg.
  • ASTRAL CHAIN: Ebben az új szinergikus akciójátékban, amit a PlatinumGames fejlesztett, az emberiség utolsó mentsvára az interdimenzionális invázióval szemben egy Legion nevű gondolkodó fegyver lehet. Újonc tisztként egy elit alakulat tagjaként a játékosoknak együtt kell dolgozniuk a Legion fegyverükkel, hogy megoldjanak ügyeket és megmentsék az emberiséget. A Legiont bármikor lecserélhetik, vagy változtathatnak rajta, és stílusos kombinációkat mutathatnak be vele. Miközben megmentik a világot az extradimenzionális behatolóktól, a kiméráktól, találkoznak a lakosság tagjaival is, gyanúsítottakat kérdeznek ki, és alakulatuk tagjaival együtt ügyeket oldanak meg. Európában elérhető lesz a játék gyűjtői verziója is, amiben egy 152 oldalas album, egy Masakazu Katsura által illusztrált Shikishi kép, valamint a játék zenei CD-je is helyet kap, minőségi dobozban és borítóval. A játék kitűzött megjelenési dátuma augusztus 30.
  • DAEMON X MACHINA: Védd meg a bolygót, és pusztítsd el a robotok által megfertőzött mesterséges intelligenciát Arsenalod, egy teljesen személyre szabható mechanikus csataöltözeted használatával. Válaszd ki és szereld fel Arsenalodat fegyverekkel, szerezz még többet a legyőzött ellenfelektől, és cserélgesd azokat akár menet közben, hogy stratégiádhoz legjobban illeszkedjenek a mindig változó fenyegetésekkel szemben, amik a világ végét hozhatják el. A játék szeptember 13-án jelenik meg.
  • Cadence of Hyrule ~ Crypt of the NecroDancer Featuring The Legend of Zelda~: Ez a ritmusos akció-kalandjáték a The Legend of Zelda sorozat univerzumában játszódik. A játékosok felfedezhetik a véletlenszerűen generált világot, és a dungeonöket, amelyek minden játékos számára másmilyenek, miközben Link vagy Zelda hercegnő bőrébe bújva próbálják megmenteni Hyrule-t. Használhatnak a The Legend of Zelda sorozatból jól ismert tárgyakat, sőt varázslatokat, és fegyvereket a Crypt of the NecroDancerből. Ha lépést tudsz tartani a 25 remixelt klasszikussal a The Legend of Zelda sorozatból, legyőzheted a legendás ellenségeket és bossokat a ritmusos harcokban. A játék június 13-án este jelenik meg a Nintendo eShopban.
  • DRAGON QUEST XI S: Echoes of an Elusive Age – Definitive Edition: A legendás és műfajmeghatározó szerepjáték sorozat visszatért, ráadásul a sokat méltatott játék legteljesebb verziójával. Indulj egy hatalmas kalandra a Luminary bőrébe bújva – aki nem más, mint a hős, akit Yggdrasil választott ki, a világfa, hogy megmentse Erdrea világát egy gonosz végzettől. A Nintendo Switch verzióban az eredeti játék hatalmas mennyiségű tartalmán kívül új karakterspecifikus történetekkel, teljes egészében hangszerelt háttérzenékkel, további meglovagolható szörnyekkel, korábbi DRAGON QUEST világokba vezető mellékküldetésekkel, valamint a HD és a 16 bites retro stílus közötti váltás lehetőségével is találkozhatsz. További fejlesztés még a harcjelenetek felgyorsításának és a japán és angol hang közötti váltás lehetősége. A játék tervezett megjelenési időpontja szeptember 27.
  • DRAGON QUEST BUILDERS 2: Indulj kalandos utazásra, és építs egy fantáziavilágot, amit meg kell védened Hargon Gyermekeivel szemben. Játssz és kísérletezz, hogy unlockolj recepteket ebben az RPG kalandban, telis-tele felfedezéssel, küldetésekkel, és kihívást jelentő ütközetekkel. Építs akár három másik játékossal együtt helyi vezeték nélküli módban, vagy online* az Isle of Awakeningben. A Nintendo eShopban megjelenő demót június 27-étől, a teljes játékot július 12-étől érheted el.
  • The Witcher 3: Wild Hunt – Complete Edition a CD PROJEKT REDtől: A több mint 250 Game of the Year díjjal kitüntetett The Witcher 3: Wild Hunt egy történetközpontú, nyílt világú kalandjáték, ami egy dark fantasy univerzumban játszódik, ahol Geralt of Rivia, a szörnyvadász zsoldos képében játszhatsz. A Complete Edition kiadásban minden, a játékhoz tartozó letölthető tartalmat megtalálsz, köztük két hatalmas történetbővítményt, a Hearts of Stone-t és a Blood and Wine-t is. Ez a tökéletes alkalom akár arra, hogy először lépj be ebbe a világba, akár arra, hogy újra átéld a kalandokat. Ráadásul akár menet közben is! A játék várhatóan még idén megjelenik.

  • Mario & Sonic at the Olympic Games Tokyo 2020 a SEGA-tól: Csatlakozz Marióhoz, Sonic-hoz és barátaikhoz az eddigi legnagyobb kalandjuk során, a 2020-as tokiói olimpián, kizárólag Nintendo Switch konzolon! Hajts az aranyéremre az akciódús sportjátékokban, köztük a 2020-as tokiói olimpia új sportágaiban: gördeszka, karate, szörf és falmászás, és persze a klasszikus megmérettetések sokaságában. A játék várhatóan novemberben jelenik meg.
  • The Dark Crystal: Age of Resistance Tactics a Netflixtől és az EnMasse-től: A várva várt Netflix sorozat, a The Dark Crystal: Age of Resistance izgalmas taktikai-stratégiai játék formájában kel életre. A The Dark Crystal: Age of Resistance Tactics játékban a rajongók Thra fantasy világát ismerhetik meg, a sorozat eseményeinek végigjátszásával – és még azon túl is. Olyan karakterekkel, történetekkel és helyszínekkel is találkozhatnak, amik eddig nem szerepeltek. A játék 2019-ben jelenik meg.
  • TRIALS of MANA a SQUARE ENIXtől: A TRIALS of MANA a Mana sorozat harmadik darabjának full HD remake-je, ami Japánban eredetileg Seiken Densetsu 3 címmel jelent meg. A teljes játékot alapjaitól újraépítették 3D grafikával. A játék 2020 elején jelenik meg.
  • Collection of Mana a SQUARE ENIXtől: A Collection of Mana visszahozza az alap Mana sorozat három első darabját a Nintendo Switch konzolra, egyetlen csomagként. A gyűjtemény minden új rajongó számára kiindulási pont, de a nosztalgiára vágyók is örömüket lelhetik a kedves emlékek és high fantasy kalandok akár menet közbeni újraélésében. A gyűjtemény ma jelenik meg!
  • CONTRA ROGUE CORPS a Konamitól: A CONTRA ROGUE CORPS egy őrületes fuss és lövöldözz franchise, gyors tempójú, erőszakos küzdelmekkel. Mind egy-, mind többszemélyes** módban elérhető, így a CONTRA ROGUE CORPS egyedül vagy barátokkal is egyaránt hihetetlenül szórakoztató. A játék szeptember 26-án jelenik meg.
  • No More Heroes 3 a Grasshopper Manufacture-tól: Travis Touchdown visszatér Santa Destroy-ba tíz év távollét után. Azonban ott egy hatalmas mesterséges sziget-metropolisszal találja szemben magát, ami a tengeren úszik, és egy titokzatos, repülő objektum lebeg felette. A No More Heroes sorozat legújabb számozott darabja, a No More Heroes 3 2020-ban érkezik
  • Empire of Sin a Paradoxtól és a Romero Games-től: Az Empire of Sin az 1920-as évekbe, a szesztilalom korszakának Chicagójába, a kegyetlen alvilágba repít vissza. Fel kell küzdened magad a csúcsra, trükközéssel, smúzolással és erőszakkal, és minden eszközt be kell vetned, hogy ott is maradhass. Ebben a karakterközpontú, noir-inspirált játékban a csillogó ’20-as évek luxusával is találkozhatsz, miközben a szervezetbűnözés mocskában is nyakig merülsz majd. A játék várhatóan 2020 tavaszán jelenik meg.
  • Panzer Dragoon: Remake a Forever Entertainmenttől: Egy új, átdolgozott verzió a Panzer Dragoonból – hű az eredetihez, de javított grafikával és irányítással van ellátva, hogy a modern elvárásoknak is megfeleljen. Egy messzi, magányos bolygón két, ősi álomból ébredő sárkánnyal találkozol. Egy múltbéli, pusztító fegyverrel, és a páncélos kék sárkányod irányításával be kell teljesítened végzetedet és meg kell akadályoznod, hogy a Prototype Dragon elérje a Tornyot, akár az életed árán is. A játék télen jelenik meg.
  • Resident Evil 5 a CAPCOMtól: Ugyan az Umbrella Corporation és halálos vírusai el lettek pusztítva, most egy még veszélyesebb fenyegetés bukkant fel. Afrikában ártatlan falusiak válnak agresszív és borzalmas lényekké. Az online* és co-op móddal is ellátott játékban átélheted ezt a Resident Evil klasszikust akár Chris Redfield, akár partnere Sheva Alomar bőrébe bújva, miközben a duó közösen dolgozik azon, hogy felderítse és megállítsa azokat, akik felelősek a vírus elszabadulásáért. A játék ősszel jelenik meg.
  • Resident Evil 6 a CAPCOMtól: Az akciót és túlélő horrort ötvöző Resident Evil 6 lenyűgöző és drámai horrorélménnyel kecsegtet. A Resident Evil-kedvencek, Leon S. Kennedy, Chris Redfield és Ada Wong új érkezőkkel kiegészülve néznek szembe a globális fenyegetéssel: egy különösen virulens C-vírus törzzsel. A játék ősszel jelenik meg.

  A Nintendo Switch konzolra érkező további külső fejlesztők által készített játékok között:

  • Dead by Daylight a Behaviour Interactive Inc. / Koch Media-tól (ősz)
  • Stranger Things 3: The Game a Netflix / BonusXP-től (július 4.)
  • Spyro Reignited Trilogy az Activision Publishing, Inc.-től (szeptember 3.)
  • Just Dance 2020 a Ubisofttól (november 5.)
  • New Super Lucky’s Tale a Playful Studios-tól (ősz)
  • Minecraft: Dungeons a Mojang Studios-tól (2020 tavasz)
  • Ni No Kuni Remastered: Wrath of the White Witch a LEVEL-5 / Engine Software-től (szeptember 20.)
  • Catan az Asmodee Digitaltól (június 20)
  • The Sinking City a Frogwares-től (ősz)
  • Alien: Isolation a SEGA Europe Limitedtől (2019)
  • Hollow Knight: Silksong a Team Cherry-től (hamarosan)
  • FINAL FANTASY: Crystal Chronicles Remastered a SQUARE ENIX, Inc.-től (tél)
  • Dauntless a Phoenix Labs-től (2019 vége)
  • Wolfenstein: Youngblood a Bethesda Softworks-től (július 26.)
  • DOOM Eternal a Bethesda Softworks-től (hamarosan)
  • The Elder Scrolls: Blades a Bethesda Softworks-től (ősz)

  A Nintendo standjánál most először lesznek kipróbálhatóak a Pokémon Sword, Pokémon Shield, Luigi’s Mansion 3 és a The Legend of Zelda: Link’s Awakening játékok.  

Az E3 2019 alkalmából a Nintendo eShop egyes digitális kiadású játékokra különleges kedvezményeket kínál. Ma 19:00 (CEST) és június 18. 23:59 között Nintendo Switch és Nintendo 3DS digitális játékok széles választékából, köztük független fejlesztők és jól ismert kiadók játékai közül is válogathat akár 50%-os kedvezménnyel. My Nintendo tagok emellett My Nintendo pontokhoz juthatnak bizonyos vásárlások után. Az akciós termékek teljes listája megtalálható a Nintendo eShopban az adott konzolon keresztül, valamint a https://e3.nintendo.co.uk/sale weboldalon.   A Nintendo Treehouse: Live megtekintéséhez, további játékrészletekért és a Nintendo E3 2019-es szereplésével kapcsolatos legfrissebb információkért figyelje a Nintendo Európa E3 2019 weboldalát.    

Megjegyzések: * Az online játék közben internetkapcsolat szükséges. Az online szolgáltatások használatához létre kell hoznia egy Nintendo Fiókot, és elfogadnia a kapcsolódó felhasználói szerződést. A Nintendo Fiók Adatvédelmi Irányelvek érvényesek. Egyes online szolgáltatások nem minden országban elérhetőek. Az online játékhoz online tagság szükséges.

** További kiegészítők lehetnek szükségesek a többszemélyes használathoz; külön kaphatóak.  

,*** A megjelenési dátumok régiónként eltérhetnek. Vegye fel a kapcsolatot a szoftver kiadójával a pontos helyi megjelenési dátumokért.


Hozzászólások


Reakció hozzáadása

Az Ön neve*
 
Az Ön e-mail címe*
   
Szöveg küldése a következő e-mail címre
A hozzászólás tartalma*
 
Spam védelem adjon be 3 karaktert a képről*:
image  
* kötelezően kitöltendő adatok


Az újdonsághoz még nem érkezett hozzászólás, legyen Ön az első.



E-mail hírlevél

Árengedmények, akciók, újdonságok? Legyen az első, ki tudomást szerez róluk. Adja meg az e-mail címét és ne hagyja ki őket.