Ez a weboldal sütiket használ. Amennyiben ennek tudatában továbbra is használja a weboldalt, abban az esetben automatikusan egyetért a sütik használatával.

20. 9. 2018, labo, Nintendo Switch
 

Idén nyáron megkezdődött a keresés Európa legjobb Nintendo Labo alkotásai, dekorációi és alkotói után a Nintendo Labo Alkotói Versennyel. SM_LaboContest_H2x1 Arra kértük a mesteri feltalálókat és kreatív alkotókat, hogy mutassák meg mit álmodtak meg a Nintendo Labo használatával és egyszerűen lenyűgözött minket a kreativitás és képzelőerő, melyeket a beküldött alkotásokban láttunk. Hatalmas köszönet minden résztvevőnek! Íme hát a region legjobbjai mindhárom kategóriából: Alkotás, Dekoráció, Gyermek (3-12 éves) Nézzük meg őket!

Alkotás kategória nyertes: Matekfeladat meglepetéssel, Szymon által

Creation_Winner  

Dekoráció kategória nyertes: Téli házikó, Monika által

Custom_Winner

Gyermek kategória nyertes: Varázslatos házikó, Veronika által

KIDS_Winner   Mindhárom nyertes kapni fog egy egyedi festésű Nintendo Switch Joy-Con controller párost és egyet a nemrég megjelent Nintendo Labo: Jármű csomagból. Illetve egy Nintendo Labo Alkotói Verseny trófeát is!

De az Alkotói Verseny nem ért még véget… 

 Minden európai nyertest külön értékelnek majd a Nintendo Labo szuper titkos szakértői, hogy kiderüljön kik a legjobbak Európában és kik kapják a fődíjat: Egy egyedi festésű Nintendo Switch konzolt!

Tudj meg többet az Alkotói Versenyről a hivatalos Nintendo Labo oldalunkon vagy iratkozz fel a Nintendo HU és Nintendo Labo UK YouTube csatornákra friss Nintendo Labo videókért.


Hozzászólások


Reakció hozzáadása

Az Ön neve*
 
Az Ön e-mail címe*
   
Szöveg küldése a következő e-mail címre
A hozzászólás tartalma*
 
Spam védelem adjon be 3 karaktert a képről*:
image  
* kötelezően kitöltendő adatok


Az újdonsághoz még nem érkezett hozzászólás, legyen Ön az első.



E-mail hírlevél

Árengedmények, akciók, újdonságok? Legyen az első, ki tudomást szerez róluk. Adja meg az e-mail címét és ne hagyja ki őket.