Ez a weboldal sütiket használ. Amennyiben ennek tudatában továbbra is használja a weboldalt, abban az esetben automatikusan egyetért a sütik használatával.

5. 8. 2020, 3, Deluxe, Nintendo, Pikmin, Switch, új, újdonság
 

Az űr távoli részén egy rejtélyes, bár ismerős idegen világ található… tele aranyos élőlényekkel, rejtett meglepetésekkel és rengeteg mókával. Hagyd üresen a leszálló pályát, mert a Pikmin 3 Deluxe október 30-án Nintendo Switch konzolon landol. A Pikmin 3 eredetileg a Nintendo Wii U konzolra jelent meg és most a Nintendo Switch konzolra ugrik, ahol új tartalmakkal, Co-op játékmóddal, és kezdő játékosok számára könnyítési beállításokkal lesz játszható. Ezek az apró Pikmin nevű lények készen állnak, hogy a barátaid legyenek, és hatalmas kalandra induljanak, szóval nézzük is meg a Pikmin hadsereged a Pikmin 3 Deluxe október 30-án landol című előzetesben.

 

A Pikmin 3 Deluxe nem egy áltagos kaland. Irányítsd a három felfedezőből álló csapatod és aranyos Pikmin seregeiket, hogy túléljétek a feladványokkal és hatalmas lényekkel teli világot. Egy kényszerleszállás után fedezd fel a különféle új tájakat, mint a hófedte Distant Tundra, a Twilight Ricer és a Garden of Hope területeket, ahol a csodálatos és félelmetes életformákkal találkozhatsz.

 

A Pikmin 3 Deluxe számos új bővítéssel érkezik, beleértve a lehetőséget, hogy a Story módot egy baráttal közösen Co-op módban teljesítsük, egy új mellékküldetést, amit szintén lehet Co-op módban játszani és minden DLC pályát és küldetést az eredeti verzióból. Új nehézségi beállításokkal, célzás segítéssel, opcionális segítségekkel és a nyugodtabb tempójú játék lehetőségével, most minden eddiginél könnyebb bekapcsolódni a Pikmin kalandokba és élvezni a játék csodálatos látványvilágát, megismerni mi mindent tartogat ez az élénk világ számunkra. Mókás extrák is visszatérnek az eredeti játékból a Pikmin 3 Deluxe verziójába, mint például a játékon belüli kamera, ami segítségével fényképeket készíthetünk a csodás tájakról és érdekes élőlényekről kicsinyített nézőszögből.

 

Különféle Pikmin fajtákkal találkozhatsz és barátkozhatsz meg, hogy parancsaidat követve a csapatod bármilyen akadályt leküzdhessen. A különböző színű Pikmin fajták más képességekkel rendelkeznek, és más módokon lehetnek segítségedre a küldetések során. Például a Kék Pikmin fajta képes lélegezni a víz alatt, így összegyűjthetnek olyan tárgyakat, amit a többi Pikmin nem érne el, míg a Repülő Pikmin fajta, melyeknek rózsaszín árnyalatuk van és apró szárnyaik, át tudnak repülni olyan akadályok felett, mint a víz vagy szakadékok. Stratégikusan válaszd meg, melyik fajta Pikmin a legmegfelelőbb a feladatra és küld el őket külön projektek teljesítésére, miközben váltogathatsz a kapitányok között a biztos siker érdekében.

 

A gyakorlott játékosok számára, akik már tapasztaltan válogatják meg a Pikmin társaikat néhány új kihívás lesz elérhető a Pikmin 3 Deluxe új mellékküldetésében, melyben Olimar és Louie felfedezik a PNF-404-es bolygót. Ha pedig egy barátságos Pikmin-dobálós mókára vágysz, egymás elleni többjátékos meccsek várnak rád a Bingo Battle játékmódban.

 

Az apró Pikmin lényekből álló hatalmas csapatod készen áll egy óriási kalandra a Pikmin 3 Deluxe kiadásában, mely október 30-án érkezik Nintendo Switch konzolokra. Akik szeretnék a bolygóközi kalandozásaikat minél hamarabb elkezdeni, már digitálisan elővásárolhatják a játékot a Nintendo eShop boltjából.


Hozzászólások


Reakció hozzáadása

Az Ön neve*
 
Az Ön e-mail címe*
   
Szöveg küldése a következő e-mail címre
A hozzászólás tartalma*
 
Spam védelem adjon be 3 karaktert a képről*:
image  
* kötelezően kitöltendő adatok


Az újdonsághoz még nem érkezett hozzászólás, legyen Ön az első.



E-mail hírlevél

Árengedmények, akciók, újdonságok? Legyen az első, ki tudomást szerez róluk. Adja meg az e-mail címét és ne hagyja ki őket.