Ez a weboldal sütiket használ. Amennyiben ennek tudatában továbbra is használja a weboldalt, abban az esetben automatikusan egyetért a sütik használatával.

8. 9. 2020, Breath of the Wild, Calamity, Hyrule, Legend, új, videojáték, Warriors, Zelda
 

Egy évszázaddal a The Legend of Zelda: Breath of the Wild történései előtt egy Hatalmas Katasztrófa történt. Hyrule földjét ellepte a sötétség, elfoglalták a gonosz erők és ez örökre megváltoztatta a királyságot. Bár a Katasztrófáról szó esett a The Legend of Zelda: Breath of the Wild játékban Nintendo Switch konzolon, a rajongók még sosem élhették át a történéseit… egészen mostanáig.  

A Hyrule Warriors: Age of Calamity játékban, mely kizárólagosan Nintendo Switch konzolra érkezik november 20-án, a játékosok egy olyan időszakba kerülnek, amikor még a Hatalmas Katasztrófa nem történt meg, így részt vehetnek epikus csatákban emlékezetes helyszíneken Hyrule területén, mielőtt még lerombolták őket. A játék ismerős karaktereket tartalmaz a The Legend of Zelda: Breath of the Wild játékból, mint Link és Zelda, illetve további ismerős arcokat, mint a négy Bajnok, akik szintén játszható karakterek lesznek most először a Hyrule Warriors sorozat történelmében.

A Hyrule Warriors: Age of Calamity – Egy történet 100 évvel a Breath of the Wild előttről videóban, a The Legend of Zelda sorozat producere, Eiji Aonuma és a Koei Tecmo Games Hyrule Warriors producere Yosuke Hayashi beszélnek arról, hogy a Hyrule Warriors: Age of Calamity ötlete honnan ered és megtekinthető a játék első előzetese is.  

A Hyrule Warriors: Age of Calamity játék akciódús játékmenete ismerős lesz a Hyrule Warriors és Fire Emblem Warriors rajongóknak. A főleg a kombó támadásokra és látványos különleges képességekre fókuszáló, gyors tempójú és stratégikus játékmenet, tökéletes azoknak a játékosoknak, akik intenzív, non-stop akció játékra vágynak a The Legend of Zelda: Breath of the Wild világában. Továbbá, a játék részletesen elmeséli a Hatalmas Katasztrófa ideje alatti a történetet, eseményeket és drámai pillanatokat.  

A Hyrule Warriors: Age of Calamity rengeteg dolgot merít a The Legend of Zelda: Breath of the Wild játékból – nem csak a megjelenését. Számos karakter a The Legend of Zelda: Breath of the Wild játék szereplői közül játszható, beleértve Linket és Zeldát. A játékosoknak nem csak végig kell kaszabolni az ellenséges seregeket a harcmezőn Hyrule földjét védelmezve; de fejtörőket is meg kell oldaniuk, új fegyvereket és képességeket megszerezniük, az összegyűjtött alapanyagokból új dolgokat készíteni, boltokat látogatni tárgyak vásárlásához és a Sheikah Slate erejét is használni, mely ismerős lesz a The Legend of Zelda: Breath of the Wild játék rajongói számára. Azok a játékosok, akik a Nintendo eShop boltján keresztül előrendelik a játékot, egy Szerencsés Merőkanál fegyvert kapnak a játékba Linkhez ajándékként.

A Hyrule Warriors: Age of Calamity elrepíti a játékosokat a Hatalmas Katasztrófa előtti időkbe, hogy részt vehessenek akciódús, stratégiai harcokban Hyrule ismerős tájain. A játék ismerős szereplőkkel játszható a The Legend of Zelda: Breath of the Wild játékból, mint Link és Zelda, és kizárólag Nintendo Switch konzolra érkezik November 20-án.


Hozzászólások


Reakció hozzáadása

Az Ön neve*
 
Az Ön e-mail címe*
   
Szöveg küldése a következő e-mail címre
A hozzászólás tartalma*
 
Spam védelem adjon be 3 karaktert a képről*:
image  
* kötelezően kitöltendő adatok


Az újdonsághoz még nem érkezett hozzászólás, legyen Ön az első.



E-mail hírlevél

Árengedmények, akciók, újdonságok? Legyen az első, ki tudomást szerez róluk. Adja meg az e-mail címét és ne hagyja ki őket.