Ez a weboldal sütiket használ. Amennyiben ennek tudatában továbbra is használja a weboldalt, abban az esetben automatikusan egyetért a sütik használatával.

18. 5. 2020, games, játékok, kártya, Nintendo, Switch, társasjáték, új, worldwide
 

A játékosok kényelmesen élvezhetik barátaikkal és családtagjaikkal az időtlen klasszikusok gyűjteményét, a 51 Worldwide Games játékot, ami június 5-én jelenik meg Nintendo Switch konzolra, és már elérhető előtöltésre. Az ókori táblajátékoktól modern klasszikusokig, pihentető pasziánszoktól gyorsütemű játéksportokig, a kollekcióban olyan játékok találhatóak, amik kultúrákat formáltak világszerte.

A legújabb 51 Worldwide Games – Áttekintő előzetes (Nintendo Switch) nemcsak a játéktípusok széles kínálatát mutatja be, amiket helyi és online többjátékos* módban is élvezhetünk, de a különböző játékmódokat is megismerhetjük belőle. A Nintendo Switch konzol lefektethető az asztalra, és ezzel virtuális társasjáték-táblává válhat, amin még a perspektíva is változik, hogy optimális rálátást biztosítson.

 

A játékosok ráadásul összeköthetnek akár négy konzolt is** helyi kommunikációban, és olyan társas kedvenceket élvezhetnek, mint a Texas Hold’em helyi multiplayer módja, de online is kihívhatják barátaikat és random ellenfeleiket a világ minden tájáról.

 

A Mozaik játékmóddal akár négy konzol is összeköthető helyi kommunikációban, és egymás mellé illeszthetőek, hogy közösen egy nagy játéktáblát adjanak ki, ahol a részek tetszés szerint mozgathatóak, ha változtatni szeretnénk az elrendezésen. 

 

Minden játékhoz tartozik egy rövid, narrációval ellátott bemutató, ahol az alapokat elsajátíthatjuk, de lépésről lépésre tutorialokkal mélyebb stratégiák ismeretére is szert tehetünk, valamint a nagyobb kihívást jelentő játékokhoz tippeket is kaphatunk. Ezen túlmenően érdekes tényeket is megtudhatunk a játékokról, mint például azt, hogy a bokszring onnan kapta a nevét, hogy eredetileg egymást kezét fogva körben álló emberek alkották.

 

Játéktól függően a játékosok kísérletezhetnek különféle irányítási opciókkal is, mint a gomb- vagy érintésalapú, illetve a mozgásérzékelős vezérlés a Bowlinghoz vagy a Dartshoz hasonlító játékokban.

 

Egy egész világnyi játék vár felfedezésre a 51 Worldwide Games játékbban, ami június 5-én jelenik meg Nintendo Switch konzolra. Nézd meg az új előzetest, és ismerkedj meg a rengeteg játéktípussal, -móddal és -stílussal, amelyek elérhetőek ebben a klasszikus társasjátékokat tartalmazó kollekcióban. A 51 Worldwide Games digitálisan már mostantól is előtölthető a Nintendo eShopon keresztül.

 

Megjegyzések:

*Internetkapcsolat szükséges az online játékhoz. Az online szolgáltatások használatához létre kell hoznod egy Nintendo Fiókot, és elfogadnod a kapcsolódó felhasználói szerződést. A Nintendo Fiók Adatvédelmi Irányelvek érvényesek. Egyes szolgáltatások lehet, hogy nem minden országban elérhetőek. Egyes szolgáltatásokhoz előfizetés szükséges.

Egy ingyenes demó letölthető a Nintendo eShopból Nintendo Switch konzolon, amivel akár három játékos is csatlakozhat a játék birtokosához kiválasztott játékokban, helyi kapcsolaton.

**Egyetlen Nintendo Switch Lite konzolon játszott többjátékos módhoz szükség van egy pár Joy-Con kontrollerhez 15 játék esetében, valamint a Nintendo Switch állítható töltőállvány használata ajánlott. Továbbá egy olyan készülékre is szükség van, amivel a Joy-Con kontrollerek tölthetők, mint például a Joy-Con töltőmarkolat.


Hozzászólások


Reakció hozzáadása

Az Ön neve*
 
Az Ön e-mail címe*
   
Szöveg küldése a következő e-mail címre
A hozzászólás tartalma*
 
Spam védelem adjon be 3 karaktert a képről*:
image  
* kötelezően kitöltendő adatok


Az újdonsághoz még nem érkezett hozzászólás, legyen Ön az első.



E-mail hírlevél

Árengedmények, akciók, újdonságok? Legyen az első, ki tudomást szerez róluk. Adja meg az e-mail címét és ne hagyja ki őket.