Ez a weboldal sütiket használ. Amennyiben ennek tudatában továbbra is használja a weboldalt, abban az esetben automatikusan egyetért a sütik használatával.

15. 2. 2022, Nintendo Direct, Nintendo Switch
 

A jövő számtalan lehetőséget tartogat 2022-ben - és azt követően is - a Nintendo Switch játékosok számára! A legújabb Nintendo Direct videóbemutatón a Nintendo bejelentette, hogy az idei év során rengeteg új és változatos játék, valamint tartalom érkezik a Nintendo Switch konzolra. A Nintendo emellett új részleteket is megosztott korábban már bejelentett játékokkal kapcsolatban, többek között azt is, hogy a játékosok mikor vehetik kezükbe az új címeket.

A Nintendo Direct során a nézők olyan játékokba és sorozatokba nyerhettek bepillantást - és szerezhettek bővebb információkat - mint a Xenoblade Chronicles 3; a Nintendo Switch Sports - amely a Wii Sports sorozat online játékmóddal* is rendelkező új iterációja; a Mario Strikers: Battle League Football, és a Fire Emblem Warriors: Three Hopes.

További hírek érkeztek a Mario Kart 8 Deluxe – Booster Course Pass tartalmáról is, amely 48 - a teljes Mario Kart sorozatból összeválogatott - felújított pályával egészíti ki a Mario Kart 8 Deluxe játékot, és fizetős DLC-ként**, vagy további költségek nélkül, fizetős Nintendo Switch Online + Expansion Pack tagsággal lesz elérhető. Ezen felül pedig a Salmon Run - a Splatoon 3 kooperatív módjának - következő hullámáról is újabb részletek láttak napvilágot, valamint bejelentésre került a játék megjelenési időszaka is, amely idén nyárra fog esni. Az EarthBound és az EarthBound Beginnings RPG-k is bemutatásra kerültek, mint két olyan cím, amelyek röviddel a prezentációt követően már elérhetőek a Nintendo Switch Online platformján.

A prezentáción emellett a Nintendo globális kiadói és fejlesztői partnereinek számos játéka is fontos szerepet kapott, többek között az MLB The Show 22 Nintendo Switch változata; a valóságot felforgató puzzle-platform játékpáros gyűjteménye, a Portal: Companion Collection; valamint a Disney és Pixar magas oktánszámú, ingyenesen játszható versenyzős-harcolós címe, a Disney Speedstorm. A bemutatón a SQUARE ENIX klasszikus játékainak számos remake-je és remasterelt változata is szerepelt, például a CHRONO CROSS: THE RADICAL DREAMERS EDITION, a FRONT MISSION 1st.: Remake és a FRONT MISSION 2: Remake, valamint a Japánon kívül most először megjelenő LIVE A LIVE!


Hozzászólások


Reakció hozzáadása

Az Ön neve*
 
Az Ön e-mail címe*
   
Szöveg küldése a következő e-mail címre
A hozzászólás tartalma*
 
Spam védelem adjon be 3 karaktert a képről*:
image  
* kötelezően kitöltendő adatok


Az újdonsághoz még nem érkezett hozzászólás, legyen Ön az első.



E-mail hírlevél

Árengedmények, akciók, újdonságok? Legyen az első, ki tudomást szerez róluk. Adja meg az e-mail címét és ne hagyja ki őket.