Ez a weboldal sütiket használ. Amennyiben ennek tudatában továbbra is használja a weboldalt, abban az esetben automatikusan egyetért a sütik használatával.

13. 4. 2021, console, kézikonzol, konzol, Lite, Nintendo, Nintendo Switch, Switch
 

Egy új, kék színű verzió kerül a Nintendo Switch Lite konzol színválasztéka közé, mely 2021. május 7-től lesz kapható Európában. Minden Nintendo Switch Lite modell kifejezetten kézikonzol módra lett tervezve, hogy bárhová mész, könnyedén magaddal vihesd a játékok széles választékával. Az egyik ilyen játék a New Pokémon Snap, amiben a játékosok ismeretlen szigetek gazdag tájait járva fényképeket készíthetnek Pokémonokról. A Pokémonokat megközelítheted természetes környezetükben, miközben változatos tájakat járhatsz be, mint sűrű dzsungeleket vagy hatalmas sivatagokat, hogy kiderítsd mi áll az Illumina jelenség hátterében. A New Pokémon Snap április 30-án jelenik meg a Nintendo Switch konzolokra.   Egy másik hamarosan érkező Nintendo Switch játék a Miitopia, egy humoros kaland, mely május 21-től less kapható. A Miitopia játékban a játékosok egy vicces kaland főszereplőivé válhatnak a barátaikkal és családtagjaikkal együtt. Könnyedén kioszthatod a szerepeket bárkinek, akinek szeretnéd, ebben a komikus küldetésben, melynek célja, hogy legyőzzétek az arc-lopó Sötét Nagyurat. Ezek a játékok csak egy kis ízelítők a kalandokból, melyek a játékosokra várnak a Nintendo Switch konzolon.   Mint kifejezetten kézikonzol, a Nintendo Switch Lite beépített kontrollerekkel rendelkezik és kisebb és könnyebb a Nintendo Switch konzolnál, de képes lejátszani az összes játékot a Nintendo Switch hatalmas kínálatából, melyek támogatják a kézikonzol módot. További információk a Nintendo Switch weboldalon. Az új, kék színű Nintendo Switch Lite 2021. május 7-től lesz kapható Európában.


Hozzászólások


Reakció hozzáadása

Az Ön neve*
 
Az Ön e-mail címe*
   
Szöveg küldése a következő e-mail címre
A hozzászólás tartalma*
 
Spam védelem adjon be 3 karaktert a képről*:
image  
* kötelezően kitöltendő adatok


Az újdonsághoz még nem érkezett hozzászólás, legyen Ön az első.



E-mail hírlevél

Árengedmények, akciók, újdonságok? Legyen az első, ki tudomást szerez róluk. Adja meg az e-mail címét és ne hagyja ki őket.