Ez a weboldal sütiket használ. Amennyiben ennek tudatában továbbra is használja a weboldalt, abban az esetben automatikusan egyetért a sütik használatával.

14. 12. 2017, Nintendo 3DS, Retro
 

Amikor 17 évvel ezelőtt a Pokémon Crystal megjelent Japánban, sok új dolgot hozott a Pokémon játéksorozatba. A Pokémon Gold és Pokémon Silver verziók bővített kiadásaként ez volt az első olyan játék, ahol a játékosok kiválaszthatták, hogy fiú vagy lány karakterrel szeretnének játszani, illetve ebben a játékban voltak először mozgó Pokémon animációk harc közben. A Pokémon Crystal 2018. január 26-án megjelenik a Nintendo eShopban is, a Nintendo 3DS konzolcsalád gépeire, továbbá limitált mennyiségben egy dobozos kiadás is kapható lesz belőle ugyanezen a napon. *

DRAxkA1WkAYTCUh

Amint a Pokémon Crystal megjelenik, már kompatibilis less a Pokémon Bank fizetős applikációval, mely lehetővé teszi, hogy a játékos a klasszikus Pokémon játékból a legújabb játékokba küldje át Pokémonjait. A Pokémon Crystal támogatásának hozzáadásával, a játékosok számára már lehetséges az összes eddigi fő Pokémon játékból Pokémonokat küldeni a Pokémon Ultra Sun és Pokémon Ultra Moon verziókba. Ebben a Pokémon Crystal verzióban a játékosoknak lehetősége lesz találkozni a mítikus Pokémonnal, Celebivel is, egy játékbeli event alkalmával, a játék történetének befejezése után. A Pokémon Crystal eredeti verziójában csak egy kiegészítő segítségével volt lehetőség erre.  

Akárcsak a Pokémon Gold és Pokémon Silver Nintendo eShop verziói, a Pokémon Crystal is kihasználja majd a Nintendo 3DS konzolok vezetéknélküli kommunikációját, lehetővé téve, hogy a játékosok tudjanak egymással cserélni és csatázni. A Time Capsule funkció segítségével pedig a játékosok képesek lesznek cserélni a Pokémon Red, Pokémon Blue és Pokémon Yellow: Special Pikachu Edition játékok Nintendo 3DS konzolra megjelent Nintendo eShop verzióival is.   A rajongóknak lehetősége nyílik,hogy kedvenc Pokémon játékaikat az ikonikus Pokémonra, Pikachu-ra hasonlító New Nintendo 2DS XL készüléken játszhassák, hiszen 2018. január 26-án a boltokba kerül egy New Nintendo 2DS XL Pikachu Kiadás is. A konzol egy 4GB microSDHC memória kártyával és Nnintendo 3DS Hálózati töltővel egybecsomagolva érkezik.**  

Megjegyzések *Ehhez a kiadáshoz egy letöltőkód lesz a dobozba csomagolva a játékkártya helyett, melyet a Nintendo eShopban kell a játékosnak beváltania. **Pokémon Crystal és a New Nintendo 2DS XL Pikachu Kiadás külön kapható.


Hozzászólások


Reakció hozzáadása

Az Ön neve*
 
Az Ön e-mail címe*
   
Szöveg küldése a következő e-mail címre
A hozzászólás tartalma*
 
Spam védelem adjon be 3 karaktert a képről*:
image  
* kötelezően kitöltendő adatok


Az újdonsághoz még nem érkezett hozzászólás, legyen Ön az első.



E-mail hírlevél

Árengedmények, akciók, újdonságok? Legyen az első, ki tudomást szerez róluk. Adja meg az e-mail címét és ne hagyja ki őket.