Ez a weboldal sütiket használ. Amennyiben ennek tudatában továbbra is használja a weboldalt, abban az esetben automatikusan egyetért a sütik használatával.

Kód:
GB7000
EAN (vonalkód):
8594177460832
Karton / Darabszám:
10
Súly:
1.2 kg
Térfogat:
10 l

Az első mágnes Boffin készlet!

A Boffin Magnetic készlettel játékkonzolt, izzót, hőmérőt és további 200 érdekes projektet állíthat össze. Az alap egy mágneses lap, amely három részből áll össze, amely mágnesesség és a vezető felület kombinációja. A projektek mindkét oldalból építhetőek. Lehetőség van további alap lapok rögzítésére és egymásra rétegezésére oszlopok segítségével.

Az alkatrészek segítségével több mint 200 projektet tud összeállítani a legegyszerűbbtől a bonyolultig mind pl. Gameboy játékkonzol, fényérzékelő, mérőeszközök és egyebek.  Minden egyes projekt  mellé részletes tervrajz és leírás van mellékelve, amelly segítségével meg fogja érteni az egyes alkatrészek működését.

A készletben több mint 50 alkatrész található, köztük egy kicsi, sokoldalú Arduino Nano számítógép, mikrofon, joystick, hangszóró vagy LED-kijelző.

Az ajánlott életkor 8 és 99 év között van :). Ezzel a készlettel szórakoztató módon megtanulja az elektronika alapjait, és játékokat játszhat a játékkonzolon!
A készlet nem kompatibilis a Boffin I, Boffin II, Boffin III készletekkel.

Csomag tartalma:
1x mágneses alaplap
1x részletes kézikönyv
hangszóró, mikrofon, Arduino Nano , joystick
Összesen több mint 50 alkatrész, amelyeket a kézikönyv felsorol

Elemek: 4x AAA - nem tartozék
Ajánlott életkor: 8+

 A termékhez még nem érkezett hozzászólás, legyen Ön az első.


Leggyakrabban látogatott