Ez a weboldal sütiket használ. Amennyiben ennek tudatában továbbra is használja a weboldalt, abban az esetben automatikusan egyetért a sütik használatával.

Kód:
G3D1008
EAN (vonalkód):
8594177460733
Karton / Darabszám:
1
Súly:
0.88 kg
Gyártó:
3Dsimo

A világ legsokoldalúbb 3D tolla OLED kijelzővel, mely rajzol, forraszt, éget és vág.

 
A 3DSimo Multipro toll egy multifunkciós eszköz, amely nem hiányozhat egy háztartásból sem. A készlet tartalmaz több cserélhető fejet, melyek segítségével háromdimenziós alakzatokat rajzolhat, illetve alakíthatja azokat, vezetékeket forraszthat, vagy modell habot vághat. A 3DSimo Multipro párosítható mobiltelefonnal vagy tablettel. 14 éven felüliek számára ajánlott.
 

A termék alap funkciói:

  • 3D rajzolás
  • Forrasztás
  • Égetés (3D modellek megmunkálására)
  • Vágás ellenálláshuzal segítségével
  • Hőálló műanyag borítás
  • Mobilalkalmazás (IOS, Android)
  • Automatikus fej felismerés
  • Előretelepített anyagprofilok
 

3D rajzolás:

Ezzel a fejjel létrehozhat háromdimenziós modelleket, ékszereket, dísztárgyakat, rajzokat kiegészítőket és sok egyebet. Megjavíthat külömböző tárgyakat otthonában (pl. fülhallgatókat, órát, műanyag edényeket, távirányítót vagy az autója műanyag alkatrészeit). A fej legnagyobb előnye, hogy a fej hőmérséklete és a filament adagolásának sebessége állítható, ezáltal bármely kapható, illetve jövőben kiadott filamenttel használható.

Égetés:

Fedezze fel magában a művészt és dolgozza át a mindennapi tárgyakat maga körül. Szeretné feldíszíteni a vágódeszkáját vagy fakanalát? Semmi akadálya!  Varázsolja bőr övét, cipőjét vagy kabátját egyedivé. Ez a fej kiváló bőr felületek megmunkálására.

Forrasztás:

Az Önben rejlő mérnöknek tervezve. Miért vásárolna drága forrasztó felszerelést, ha a 3DSimo Multipro képes a forrasztóhegyet 480 °C hőmérsékletűre hevíteni csupán 10 másodperc alatt? A forrasztófej egyaránt alkalmas kezdő, haladó, profi, de akár nagyipari forrasztási munkára. Megjavíthatja vele az elszakadt vezetékeit vagy létrehozhatja saját áramköreit is.

A csomagolás tartalma:

1x 3DSimo Multipro toll
1x 3D fej
1x Forrasztófej
1x Égetőfej
1x USB kábel 1,5m
1x Forrasztó ón
Használati utasítás
15m filament

Töltés:
USB adapter 12V/3A

 Ajánlott korosztály:
14+A termékhez még nem érkezett hozzászólás, legyen Ön az első.