Ez a weboldal sütiket használ. Amennyiben ennek tudatában továbbra is használja a weboldalt, abban az esetben automatikusan egyetért a sütik használatával.

QNAP TS-253B-8G

Kód:
UMNP00442
EAN (vonalkód):
4713213511008
Karton / Darabszám:
0
Súly:
3 kg
Térfogat:
20 l
Gyártó:
Qnap

QNAP TS-253B-8G
Adattároló eszköz - 2 x 2,5/3,5" SATA II/III HDD/SSD, Intel® Celeron® J3455 Quad-core 1.5 GHz, 8 GB DDR3, RAID (0,1), 2 x GLAN, 5 x USB 3.0, 1 x USB-C, 2 x MIC, 1 x Audio kimenet, 2 x HDMI 4K,1 x PCIe slot, OLED kijelző
 

Az intelligens adattároló gyártó QNAP cég kiváló eszközöket vonultat fel átlagon felüli teljesítménnyel, megfizethető áron. A megbízható Intel processzor stabilitást biztosít, négy magja pedig a kiváló teljesítményről gondoskodik. A variálható tárhely könnyen skálázható és bővíthető egy pár 2.5" vagy 3,5" lemezzel. Mindez a könnyen használtató, mégis megbízható és biztonságos tárhely alkalmas háttérmentésekre, szinkronizálásra, fájlmegosztásra, távoli hozzáférésre és multimédiás alkalmazások futtatására.

Jellemzők:

-  Közvetlen HDMI kimenettel rendelkező Linux operációs rendszer támogatás
-  Két HDMI kimenet a klónozott mód és kiterjesztett mód közötti átváltásért
-  AES-NI hardveresen gyorsított titkosítás
-  OLED kijelző két kapacitív érintőgombbal
-  Videók lejátszás közbeni és kikapcsolt állapotban való átkódolása
-  Gyors fájlkeresés a valós idejű Qsirch keresőmotorral
-  Egységes NAS és iSCSI SAN tárolási megoldások a virtualizációhoz
Intuitív és modern QTS operációs rendszer
-  Multimédia-könyvtár támogatása DLNA használatával
-  PCIe bővítőkártya slot

Hatékony multitasking

A rendszer alapját a 14 nm-es technológiával készült, négymagos, 1,5 GHz-es Intel Celeron processzor jelenti. Szükség esetén, például csúcsidőben, ez az érték akár a 2,3 GHz-et is elérheti, így zökkenőmentesen kezeli az ingadozásokat. A processzor a laptopok számára kifejlesztett SO-DIMM-ben lévő, gazdaságos 4 GB DDR3L RAM-mal rendelkezik. A hálózati teljesítményért az egy pár Gigabit Ethernet interfész felel. A lemezvezérlő támogatja a RAID 1.0-t, a JBOD-t és az AES-NI hardveres titkosítást, amelynek sebessége akár a 225 MB / s-ot is elérheti, mind a NAS, mind a megosztott mappák esetében. Ennek köszönhetően javul a rendszer teljesítménye és biztonsága.

Készen az IoT korszakra

A QTS Linux kettős rendszerei a QNAP fejlett virtualizációs technológiáit alkalmazzák. Az alkalmazások letölthetők az App Centerből és a QTS App Centerből, a Linuxhoz pedig szintén elérhetők a fejlesztői vagy az IoT csomagok, amelyeket a HDMI kimeneten keresztül jeleníthetsz meg és futtathatsz a képernyőn. Csatlakoztasd a billentyűzetet, az egeret és a HDMI monitort a TS-253B Linux állomáshoz és használd úgy, mintha a számítógépeden dolgoznál. Akár távoli asztalként is működhet a webböngészőn keresztüli azonnali vezérléshez.

Multimédiához tökéletes

A HDMI NAS-on keresztül bármilyen a nézőt, projektort vagy házimozi rendszert csatlakoztathatsz és már élvezheted is a nagyfelbontású multimédiás tartalmakat, 7.1-es hangzással. Nézz videókat a YouTube-on, vagy böngéssz az interneten. A mellékelt intelligens funkciókkal ellátott infra távirányítón beprogramozhatod a gyakran használt funkciókat és gombokat. Az eszköz támogatja a felhőalkalmazásokat, a Google Drive-ot, a Dropbox-ot és más alkalmazásokat.

Egyszerű és hatékony QTS 4.3 interfész

A QTS 4.3 rendszer egy intuitív és egyszerűen kezelhető, intelligens otthoni tárhely. Modern és lapos kialakítása optimalizálja a betöltési időt, az intelligens asztal segítségével pedig gyorsan megtalálhatod a szükséges funkciókat, parancsikonokat hozhatsz létre az asztalon, vagy ellenőrizheted a valós idejű kritikus rendszer információkat. De ne elégedj meg csupán egyetlen rendszerrel, amelynek virtualizációs  támogatásán keresztül még szélesebb körben használhatod a NAS-t. Hozz létre virtuális gépeket, készíts háttérmentést, visszaállítást, s tedd mindezt egy webes interfészen keresztül.

Széleskörű

Az adattárolás más továbbfejlesztett funkciókkal is rendelkezik, mint például az L2TP / IPsec, OpenVPN, és PPTP támogatású host www szerverek, FTP szerverek, vagy VPN szerverek. Az eszköz másik előnye a professzionális felügyeleti megoldások lehetősége a nap 24 órájában, a hét minden napján. A karaoke szerelmesei el lesznek ragadtatva a 6,3 mm-es csatlakozóktól, amelyek két dinamikus mikrofonokhoz kapcsolóodnak.

 A termékhez még nem érkezett hozzászólás, legyen Ön az első.