Ez a weboldal sütiket használ. Amennyiben ennek tudatában továbbra is használja a weboldalt, abban az esetben automatikusan egyetért a sütik használatával.

17. 10. 2016, Nintendo 3DS
 

A The Pokémon Company International és a Nintendo izgalmas új információkat fedett fel a november 23-án kizárólag Nintendo 3DS készülékekre megjelenő, várva várt Pokémon Sun és Pokémon Moon játékokkal kapcsolatban.

A frissen felfedett Pokémonok között szerepel:


Silvally
Típus: Normál
Type: Null továbbfejlett formája a Szintetikus Pokémon Silvally. Ez a Pokémon exkluzív tárgyakat tartva megváltoztatja típusát, szomatikus sejtjei pedig a típusától függően mutálódnak és világítanak különböző színben. Silvally új képessége az RKS System, ami megváltoztatja a Pokémon típusát, ha az egy adott típushoz tartozó tárgyat tart. Emellett az exkluzív Multi-Attack támadással is rendelkezik, ami ugyancsak attól függően változik, hogy milyen típushoz tartozó tárgyat tart.

Hakamo-o
Típus: Sárkány/Harcos
Jangmo-o továbbfejlett formája Hakamo-o, ami tánccal demonstrálja az erejét a harc kezdete előtt, összedörzsolve pikkelyeit. Ez a magányos Pokémon szeret egyedül edzeni, pikkelyei pedig gyakran leszakadnak, de szinte azonnal vissza is nőnek. Hakamo-o az ádáz küzdelmek jeleként tekint az elvesztett pikkelyekre.

Kommo-o
Típus: Sárkány/Harcos
Hakamo-o továbbfejlett formája Kommo-o. Egy legenda szerint Kommo-o testét azért borítják fényes pikkelyek, hogy elűzze a világot beborító sötétséget. Ez a Pokémon képes megtanulni az új Clanging Scales mozdulatot, mely során Kommo-o összedörzsöli pikkelyeit és az így keletkezett zajjal támad. A mozdulat használata után Kommo-o Védelme csökken.

Steenee
Típus:
Bounsweet továbbfejlett formája a Gyümölcs Pokémon Steenee. A fején található kehely nagyon kemény, így Steenee ezzel ront neki ellenfeleinek, kemény rúgások kíséretében. Ennek a Pokémonnak az illata még Bounsweet aromájánál is kellemesebb.

Tsareena
Típus:
Csak a legerősebb Steenee példányok képesek Tsareenavá továbbfejlődni. Ez a Pokémon rendkívül nemes és erejével a Bounsweet egyedeket védelmezi. Tsareena erőteljes rúgásokkal támad és mámorító illatával megbabonázza ellenfeleit. Egyes Tsareena példányok az exkluzív Queenly Majesty képességgel is rendelkeznek, ami megakadályozza, hogy az ellenfelek elsőbbségi mozdulatokat használjanak.

Ribombee
Típus: Bogár/Tündér
Cutiefly továbbfejlett formája Ribombee. Ez a Pokémon nektárt és pollent gyűjt a világokról, majd Pollen Puff néven ismert labdává gyúrja őket, amit aztán az ellenfélhez hajíthat a harcban. A Ribombee által készített egyes Pollen Puff labdáknak nyugtató hatása is lehet vagy enyhítheti a fáradtságot. Ezek a Pollen Puff labdák az egész Alola régióban kaphatók.

Alola Grimer
Típus: Méreg/Sötét
Ahogy egyre nőtt az Alola régió népessége, egyre komolyabb problémává vált a hulladék elhelyezése. Ennek megoldására Grimereket hozattak más régiókból, amiket többnyire szeméttel etettek, így megváltozott testfelépítésük – ahogy kinézetük is. Amik fognak tűnhetnek a Pokémon szájában, azok valójában az elfogyasztott szemétből hátramaradt méreganyagok, amik megkeményedtek és kikristályosodtak. Az Alola régió szemétfeldolgozó üzemében több mint száz Alola Grimer található.

Alola Muk
Típus: Méreg/Sötét
Alola Grimer továbbfejlett formája Alola Muk. Az Alola régióban élő Muk példányok méreganyagaikat testükben tárolják, így a más régiókban lévő Muk egyedekkel ellentétben nem érezhető semmiféle kellemetlen aroma a közelükben. Alola Muk testét megtalálhatók ugyanazok a mérgező kristályok, mint Alola Grimer szájában. Alola Muk ezeket a kristályokat támadásra használja úgy, ahogy más Pokémonok a fogaikat vagy karmaikat.

Két karakter is bemutatkozott a Pokémon Sun és Pokémon Moon játékokban Olivia és Ilima személyében:

Olivia
Olivia az utazásod második állomása, az Akala Sziget kahuna vezetője. Rendkívül képzett és már fiatal kora óta kahuna. Képességei ellenére ragaszkodik hozzá, hogy csak egy átlagos lány.

Ilima
Az Edzők iskolájának végzőseként és a Normál típusú Pokémonok szakértőjeként Ilima Kapitányra hősként tekintenek egykori iskolája diákjai.


Hozzászólások


Reakció hozzáadása

Az Ön neve*
 
Az Ön e-mail címe*
   
Szöveg küldése a következő e-mail címre
A hozzászólás tartalma*
 
Spam védelem adjon be 3 karaktert a képről*:
image  
* kötelezően kitöltendő adatok


Az újdonsághoz még nem érkezett hozzászólás, legyen Ön az első.E-mail hírlevél

Árengedmények, akciók, újdonságok? Legyen az első, ki tudomást szerez róluk. Adja meg az e-mail címét és ne hagyja ki őket.