Ez a weboldal sütiket használ. Amennyiben ennek tudatában továbbra is használja a weboldalt, abban az esetben automatikusan egyetért a sütik használatával.

30. 10. 2018, Nintendo 3DS, újdonságok, videojáték, videojátékok
 

Fedezz fel gyönyörűen megtervezett helyszíneket, barátkozz össze rosszcsont Yo-kai lényekkel, és csatlakozz Nate-hez és Hailey Anne-hez izgalmas kalandjuk során, amint megpróbálják megfejteni a városkájukban hirtelen megszaporodott titokzatos jelenségek rejtélyét. A YO-KAI WATCH® 3 december 7-én rázza fel Európában a Nintendo 3DS konzolcsalád darabjait. Pillants be a YO-KAI WATCH® 3 világába a Két hős, egyetlen hatalmas Yo-kai-kaland! trailerrel a YouTube-on.


Az első YO-KAI WATCH® játék és népszerű folytatása, a YO-KAI WATCH® 2 egész Európában magával ragadta a gyerekek képzeletét. A játékok és a közkedvelt tévésorozat rajongói most egy egészen új történetbe vethetik bele magukat, régi és új, mókás Yo-kai lényekkel barátkozhatnak össze, és egy továbbfejlesztett harcrendszerrel is megismerkedhetnek.  
A történet azzal kezdődik, hogy Nate Adams apjának új állást ajánlanak, így a családnak el kell hagynia Springdale-t, és elköltözni egy St. Peanutsburg nevű városkába, BBQ megyében. Nate épp nemrég cserélte le működésképtelen Yo-kai óráját a Yo-kai Watch Model U-ra, és máris egy csomó újabb rejtéllyel kell szembenéznie. Egy nap a két mókás FBY-ügynök, Blunder és Folly kopogtat be Nate ajtaján, és afelől érdeklődnek, tud-e valamit az UFO-ról, ami nemrég zuhant le a környéken. Nate bár nem tud nekik segíteni, kis barátaival Whisperrel és Jibanyannal maga is belefog a nyomozásba, és ezzel izgalmas kalandok sorozata veszi kezdetét, amik közben rengeteg rendbontó, barátságos és mókás Yo-kai lénnyel is megismerkednek.  
Mindeközben otthon Springdale-ben egy önjelölt detektív-geek, Hailey Anne Thomas, aki egy limitált kiadású karakterfigurát próbál megszerezni, nem egészen azt kapja, amire számított. Miután nagy reményekkel belép az üzlet ajtaján, egy titokzatos hang arra csábítotja, hogy vegye meg a Yo-kai Watch Model U-t ő is. Hailey Anne amint felfedezi, hogy a hang egy Usapyon nevű Yo-kai lényhez tartozik, és megtudja, hogy miért volt olyan fontos neki, hogy megvegye a Yo-kai Watch Model U-t, egyesítik erőiket, és Hailey Anne úgy dönt, detektívügynökséget nyit Springdale-ben, hogy végére járjon a zavaroknak.   Mi okozta az elmúlt időszakban megszaporodott titokzatos jelenségeket Springdale-ben és St. Peanutsburgben, és miért van Nate-nek és Hailey Anne-nek egyaránt Yo-kai Watch Model U a csuklóján? Nate és Hailey Anne saját útjukat kell járják, hogy felfedezzék közös végzetüket, és leleplezzék a titkokat saját városkájukban. Kulcsfontosságú feladataik mellett a játékosoknak azonban rengeteg izgalmas mellékküldetésben is lehetőségük van részt venni – különféle Kérésekben és Szívességekben -, a helyi lakosoknak segítséget nyújtva problémáik megoldásában, szép kis jutalmak reményében. Ráadásul egy sor szórakoztató minijátékot és kihívást is kipróbálhatnak, mint például a BBQ gyorssodrású patakján tutajozni, kincsestérképekhez jutni, vagy elrejtett kincseket felkutatni.  
Az átdolgozott harcrendszer a sorozat történelmének legizgalmasabb és legtaktikusabb élményeit ígéri, ahol a játékosoknak gyorsan kell gondolkodniuk és cselekedniük, ha nyerni szeretnének. Az új Tactics Board használatával a játékosoknak lehetősége van három Yo-kai tetszőleges elhelyezésére egy 3x3-as négyzethálóban. Az első sorban elhelyezett Yo-kai lények fizikai támadásai erősebbek, és a mögéjük helyezett Yo-kai lényeket is védelmezik. Az egymás mellé helyezett Yo-kai lények Lánchatásokat hoznak létre, így kombinált támadásokat tudnak kifejteni. Rengeteg lehetséges kombinációval kísérletezhetnek a játékosok, és különféle Yo-kai lényeket próbálgathatnak ki, hogy megtalálják a tökéletes csapatösszeállítást.  
Azok a játékosok, akik szeretnék harci képességeiket valódi Yo-kai riválisokkal szemben is próbára tenni, egy sor különféle többjátékos harcmodorban mérkőzhetnek meg, mint például a Local Battle, a Friend Battle és a ’Merican Dream Battle harcok. A ’Merican Dream Battle-ben a játékosoknak kötetlen vagy hivatalos rangsoroló küzdelmekben is lehetőségük van részt venni, és az utóbbiban Rank Point-okat gyűjthetenek. A küzdőtéren kívül lehetőségük van arra is, hogy Yo-kai lényeket adjanak át StreetPass-szel, illetve hogy érméket cserélgessenek Wi-Fin vagy helyi hálózaton keresztül.  
Jibanyan rajongói kiélhetik kreativitásukat a Build-a-Nyan nevű funkcióval, aminek a segítségével megtervezhetik saját macskaformájú Yo-kai lényüket: elnevezhetik, megváltoztathatják a színét, és kiválaszthatják, melyik törzset képviseli. Gyűjts a játék során Originyan részeket, amikkel külsejét és hangját módosíthatod, és barátkozz össze más macska-Yo-kai lényekkel utad során, hogy átadják képességeiket saját, személyre szabott cicusodnak.  
A játékbeli postahivatalba ellátogatva a játékosok bemutathatják letöltőkódjaikat, QR-kódjaikat és jelszavaikat a recepciósnak, és különleges tárgyakhoz és Yo-kai lényekhez juthatnak. Visszatér a Crank-a-kai is, amiből Whisper is előkerült az eredeti YO-KAI WATCH® játékban és a népszerű tévésorozatban, és ezúttal arra lesz használható, hogy további tárgyakhoz és Yo-kai lényekhez jussunk. Mind a Crank-a-kai érmék – egy játékbeli pénznem -, mind a Nintendo 3DS konzollal való sétálgatás alatt gyűjtött Play Coinok használhatóak fizetőeszközként.  
A sorozat korábbi játékait birtoklóknak arra is lehetőségük van, hogy a játékukat összekössék a YO-KAI WATCH® 3-mal, játékbeli tartalmakhoz jutva így. Kösd össze a YO-KAI WATCH® 2: Bony Spirits, Fleshy Souls és Psychic Specters játékodat, és szerezz egy S-rangú Yo-kai lényt mindkét játékban. A YO-KAI WATCH BLASTERS™: Red Cat Corps és White Dog Squad játékokkal összekötve is exkluzív Yo-kai lényekhez juthatsz mindkét játékban.  

Csatlakozz Nate-hez és Hailey Anne-hez váltakozó történetszálakkal elmesélt izgalmas kalandjukban, és barátkozz össze néhány ismerős és új, csintalan Yo-kai lénnyel utatok során. A YO-KAI WATCH® 3 2018. december 7-én jelenik meg Európában a Nintendo 3DS konzolcsalád darabjaira.


Hozzászólások


Reakció hozzáadása

Az Ön neve*
 
Az Ön e-mail címe*
   
Szöveg küldése a következő e-mail címre
A hozzászólás tartalma*
 
Spam védelem adjon be 3 karaktert a képről*:
image  
* kötelezően kitöltendő adatok


Az újdonsághoz még nem érkezett hozzászólás, legyen Ön az első.



E-mail hírlevél

Árengedmények, akciók, újdonságok? Legyen az első, ki tudomást szerez róluk. Adja meg az e-mail címét és ne hagyja ki őket.