Ez a weboldal sütiket használ. Amennyiben ennek tudatában továbbra is használja a weboldalt, abban az esetben automatikusan egyetért a sütik használatával.

26. 6. 2020, animal, crossing, DLC, free, frissítés, horizons, ingyenes, new, update
 

A játékosok hamarosan csobbanhatnak a saját Paradicsomi szigetükön. Egy sorozat új és ingyenes frissítés érkezik az Animal Crossing: New Horizons játékhoz, Nintendo Switch konzolra, melyben újdonságok várhatóak, úgymint az úszás és búvárkodás tengeri lények gyűjtéséért, néhány új látogató és új tárgyak, mint például a sellő-tematikájú bútorok.  Ezek az ingyenes frissítések és új élmények érkeznek a szigetedre a nyári időszak alatt és azt követően.

Az új Nyári frissítés érkezik július 3-án az Animal Crossing: New Horizons játékhoz (Nintendo Switch) előzetesben bepillantást kapunk az újításokba és új tárgyakba, amik július 3-án érkeznek.   A frissítés a következő újításokat és karaktereket hozza a játékba:  

  • Úszás és Búvárkodás – Egy búvárruhát felkapva a játékosok megismerhetik a tengert és élővilágát közelebbről, mikor az úszás és búvárkodást megérkezik az Animal Crossing: New Horizons játékba. Miközben a hűs tengervízben úszkálnak a játékosok, lemerülhetnek a mélybe, hogy tengeri lényeket fedezzenek fel és hozzanak a felszínre, melyek a sziget körüli ökoszisztémának részei. Megéri újdonságokat keresni a múzeum számára, hogy még több érdekes információt tudjunk meg Blathers-től, amikor oda adományozzuk őket.

 

  • Pascal jutalom recepteket hoz – Úszás közben a játékosok megismerhetnek valaki újat! A barátságos Pascal imádja a kagylókat, és ha a játékos talál egyet búvárkodás közben, akkor elkéri tőle. Köszönetképpen pedig sellő-tematikus DIY recepteket ad cserébe.

 

  • Gulliver? – Miután letöltik a játékosok az ingyenes frissítést, valaki ismerősen kinéző, de kicsit más, kalóz-szerű ruhákat viselő egyént moshat partra a tenger. Ha a játékos segít neki, akkor különleges jutalmakban részesül cserébe.

 
Még egy nyári frissítés van tervben, mely majd kora augusztusban érkezik.  

Az első nyári frissítés az Animal Crossing: New Horizons játékokhoz elhozza az úszást és búvárkodást, illetve új és visszatérő látogatókat. Egy másik nyári frissítés van készülőben, mely augusztus elejére várható.  

Megjegyzések:
*Internet kapcsolat szükséges az online játékhoz és a frissítések letöltéséhez.


Hozzászólások


Reakció hozzáadása

Az Ön neve*
 
Az Ön e-mail címe*
   
Szöveg küldése a következő e-mail címre
A hozzászólás tartalma*
 
Spam védelem adjon be 3 karaktert a képről*:
image  
* kötelezően kitöltendő adatok


Az újdonsághoz még nem érkezett hozzászólás, legyen Ön az első.



E-mail hírlevél

Árengedmények, akciók, újdonságok? Legyen az első, ki tudomást szerez róluk. Adja meg az e-mail címét és ne hagyja ki őket.