Ez a weboldal sütiket használ. Amennyiben ennek tudatában továbbra is használja a weboldalt, abban az esetben automatikusan egyetért a sütik használatával.

29. 4. 2022, Nintendo Switch
 

A Nintendo Switch Sports – a Wii Sports sorozat legújabb játéka – a mai napon jelenik meg Nintendo Switch konzolokra. 

A futball, a röplabda, a bowling, a tenisz, a tollaslabda és a chambara (kardvívás) sportokkal a játékosok a Joy-Con kontrollerek használatával lendíthetnek, rúghatnak, szúrhatnak és guríthatnak - egészen a győzelemig. Emellett a tervek szerint idén ősszel hetedik sportágként a golf* is megérkezik egy ingyenes frissítés keretében a játékba. Ezeket a sportokat egyedül, vagy a családtagjaiddal és a barátokkal együtt is élvezheted, akik helyben, ugyanazon a konzolon vagy online** csatlakozhatnak. A játékosok online is versenyezhetnek a véletlenszerűen kiválasztott közeli és távoli ellenfelekkel, és minden sportágban megpróbálhatják a feljutást a Pro League-be.

A Joy-Con kontrollereknek köszönhetően intuitív módon, valós mozdulataidat használva vehetsz részt változatos sportokban - például megcsavarhatod a bowlinggolyót gurításkor, vagy pörgetést adhatsz az ütésedhez teniszben - de arra is lehetőséged nyílik, hogy a Joy-Con kontrollert a játék dobozos verziójához mellékelt Leg Strap (lábpánt) kiegészítővel*** kombinálva rúgj labdába a futball Shoot-Out játékmódjában. A nyáron érkező ingyenes szoftverfrissítéssel* a lábpánt kiegészítő is használható lesz a futballmeccsek során. Ez a sportjáték-gyűjtemény minden képességszintű játékos számára megfelelő, így mindenki szabadon játszhat és együtt élvezheti az izgalmas sportmérkőzéseket.

A Nintendo Switch Sports bemutatja az új, testreszabható karaktereket, akik a Sportsmates nevet viselik. Miközben a játékosok online versenyeznek a véletlenszerűen kiválasztott ellenfelekkel, pontokat szerezhetnek, amelyeket aztán a játékon belüli jutalmakra válthatnak be - például öltözékekre, sportkellékekre, valamint felszerelésekre Sportsmates figuráik számára. Az új elemek hetente cserélődnek, így érdemes rendszeresen visszanézni, hogy mi van épp a kínálatban. A játékosok a Nintendo Switch konzoljukon tárolt klasszikus Mii-karakterekként is játszhatnak.

* Ingyenes szoftverfrissítés szükséges. A szoftverfrissítések letöltéséhez szélessávú internetkapcsolat szükséges. Nintendo Fiók regisztrációja és összekapcsolása, valamint a Nintendo Fiók Felhasználói Szerződés és az Adatvédelmi Irányelvek elfogadása szükséges.

** A többszemélyes játék személyenként egy-egy kompatibilis kontrollert igényel. További (külön kapható) kontrollerek lehetnek szükségesek. Az online játékhoz internetkapcsolat szükséges. Nintendo Fiók regisztrációja és összekapcsolása, valamint a Nintendo Fiók Felhasználói Szerződés és az Adatvédelmi Irányelvek elfogadása szükséges. Egyes online szolgáltatások nem minden országban elérhetőek. Az online játékhoz fizetős online előfizetés szükséges. Tudj meg többet a megvásárolható, online előfizetésről.

*** Bizonyos funkciók eléréséhez a lábpánt tartozékra van szükség. A játék digitális változata és a lábpánt tartozék külön-külön kapható, vagy dobozos kiadás formájában csomagban, együtt vásárolható meg. A Ring Fit Adventure lábpánt kiegészítője a Nintendo Switch Sports játékkal is kompatibilis.


Hozzászólások


Reakció hozzáadása

Az Ön neve*
 
Az Ön e-mail címe*
   
Szöveg küldése a következő e-mail címre
A hozzászólás tartalma*
 
Spam védelem adjon be 3 karaktert a képről*:
image  
* kötelezően kitöltendő adatok


Az újdonsághoz még nem érkezett hozzászólás, legyen Ön az első.E-mail hírlevél

Árengedmények, akciók, újdonságok? Legyen az első, ki tudomást szerez róluk. Adja meg az e-mail címét és ne hagyja ki őket.