Ez a weboldal sütiket használ. Amennyiben ennek tudatában továbbra is használja a weboldalt, abban az esetben automatikusan egyetért a sütik használatával.

11. 3. 2020, console, konzol, Lite, Nintendo, Nintendo Switch, új, újdonság, újdonságok
 

Ahogy a téli idő tavaszi színekbe vált át, a tökéletes játszótárs is megérkezik az új évszak beköszöntével. Az egész európai régióban április 24-én jelenik meg az új, korallszínű Nintendo Switch Lite konzol.

A Nintendo Switch Lite színpaletta már tartalmaz sárga, türkiz és szürke konzolokat, és mint ezeket, az új korallszínű változatot is kifejezetten kézi használatra tervezték, így a játékosok könnyen magukkal vihetnek rengeteg izgalmas, pihentető és kihívást jelentő játékot, bárhova is menjenek. A The Legend of Zelda: Link’s Awakening-ben például felfedezhetnek egy titokzatos világot, ami érdekes karakterekkel és rejtvényekkel teli dungeonökkel van tele; elkaphatnak, harcolhatnak, és cserélgethetnek Pokémon lényeket a Galar régióban a Pokémon Sword és Pokémon Shield játékokban; vagy elutazhatnak egy lakatlan szigetre a hamarosan, március 20-án megjelenő Animal Crossing: New Horizons játékban, ahol felépíthetik saját áloméletüket.

 

Kézi használatra szánt játékkonzolként a Nintendo Switch Lite beépített vezérlőelemekkel rendelkezik, és kisebb, mint a szokásos Nintendo Switch konzol, de a bőséges kínálattal rendelkező Nintendo Switch könyvtár minden játéka fut rajta, ami rendelkezik hordozható játékmóddal. Tudj meg többet a Nintendo Switch weboldalon.

 

 

Keresd a boltokban az új, korallszínű Nintendo Switch Lite konzolt, ami Európában április 24-én jelenik meg.


Hozzászólások


Reakció hozzáadása

Az Ön neve*
 
Az Ön e-mail címe*
   
Szöveg küldése a következő e-mail címre
A hozzászólás tartalma*
 
Spam védelem adjon be 3 karaktert a képről*:
image  
* kötelezően kitöltendő adatok


Az újdonsághoz még nem érkezett hozzászólás, legyen Ön az első.



E-mail hírlevél

Árengedmények, akciók, újdonságok? Legyen az első, ki tudomást szerez róluk. Adja meg az e-mail címét és ne hagyja ki őket.