Ez a weboldal sütiket használ. Amennyiben ennek tudatában továbbra is használja a weboldalt, abban az esetben automatikusan egyetért a sütik használatával.

30. 6. 2016, amiibo,, Wii U
 

A július igen csak izgalmas hónapnak érkezik a Nintendo egyedi lövöldözős alkotása, a Splatoon rajongói számára a számos eseménynek köszönhetően, köztük az utolsó Splatfestnek, a speciális kivetítő technikákkal megvalósított élő koncertnek a Párizsban megrendezésre kerülő Japan Expo keretében, illetve az öt új amiibo figurának, melyek között maguk a Tintahal Nővérek (Squid Sisters), avagy Callie és Marie is feltűnik.

A Splatfestek rendszeres események, ahol a játékosok az ízlésük alapján – például kutyák vagy macskák, vagy ananászos vagy ananász nélküli pizza – csapatot választva szállhatnak harcba hasonló ízlésű társaikkal a másik csapat ellen. Az utolsó összecsapásban a Splatoon játékosoknak meg kell hozniuk végső döntésüket és választani a két Tintahal Nővér (Squid Sisters) – Callie vagy Marie – közül, majd az európai és amerikai játékosokkal megküzdve győzelemre vinni csapatukat. A harc július 22-én (péntek) helyi idő szerint 11:00-kor kezdődik és egészen július 24. (vasárnap) 11:00-ig fog tartani. A Splatfestet követően bejelentésre kerülnek majd a globális eredmények és kiderül, ki a végső győztes. Itt az idő, hogy minden bevessetek Callie vagy Marie kedvéért!

Miközben a játékosok visszatekintenek a korábbi Splatfestekre, az Art Academy Miiverse közössége tárt karokkal várja a rajongók az Art Academy sorozat szoftvereivel készített alkotásait a „Splatfest emlékek” témában. A rajzok beküldésének határideje július 13., a legjobb alkotásokat pedig viszontláthatják majd alkotóik a későbbiekben a Splatoon Facebook oldalán.

A minden eldöntő Splatfest előtt Callie és Marie első alkalommal Európába látogat, hogy élő koncertet adjon a július 8-én Párizsban megrendezésre kerülő Japan Expo keretében. A speciális kivetítő technikák és élő zenekar kíséretében Callie és Marie 13:45-kor fog fellépni a Karasu színpadon. Az európai rajongók a koncert után pár órával maguk is átélhetik majd az ottani élményeket a Nintendo Youtube csatornáján.

A július 8-a (péntek) egy igazán szerencsés nap a Splatoon rajongók számára, hiszen ezen a napon új amiibo figurák is érkeznek. Callie és Marie megkapja saját amiibo változatát, amik külön-külön és egy speciális dupla csomagban is kaphatók lesznek, a limitált számú és új színekben pompázó Inkling Girl, Inkling Girl, valamint Inkling Squid amiibo figurák mellett. A Callie és Marie amiibo figurák beolvasásával a játékosok magánkoncertet tarthatnak az Inkopolis Plázában számos dal közül választva, köztük figuránként 1-1 exkluzív számmal.

A hónap tintasztikus zárásaként a karaoke rajongók kedvükre énekelhetnek majd három Tintahal Nővér (Squid Sisters) számot – „City of Colour”, „Ink Me Up” és „Calamari Inkantation” – július 28-tól a Wii Karaoke U by JOYSOUND keretében.

Akik még nem kóstoltak volna bele a Splatoon páratlan világába, azoknak remek alkalmat kínálunk a csatlakozásra, ugyanis július 7. 15:00 és július 21. 23:50 között 25%-os kedvezménnyel (39.99 euró helyett 29.99 euróért) szerezhetik majd be a játékot a Nintendo eShop kínálatából.

A júliust az utolsó Splatfest, az első Japánon kívüli Tintahal Nővér (Squid Sisters) élő koncert, az új Callie és Marie amiibo figurák és sok más újdonság teszi a Splatoon játékosok hónapjává.


Hozzászólások


Reakció hozzáadása

Az Ön neve*
 
Az Ön e-mail címe*
   
Szöveg küldése a következő e-mail címre
A hozzászólás tartalma*
 
Spam védelem adjon be 3 karaktert a képről*:
image  
* kötelezően kitöltendő adatok


Az újdonsághoz még nem érkezett hozzászólás, legyen Ön az első.E-mail hírlevél

Árengedmények, akciók, újdonságok? Legyen az első, ki tudomást szerez róluk. Adja meg az e-mail címét és ne hagyja ki őket.