Ez a weboldal sütiket használ. Amennyiben ennek tudatában továbbra is használja a weboldalt, abban az esetben automatikusan egyetért a sütik használatával.

24. 6. 2022, Nintendo Switch
 

A mai napon Nintendo Switch konzolokon megjelent Fire Emblem Warriors: Three Hopes - amely a Warriors sorozat legújabb játéka - egy új történetet mesél el a Fire Emblem: Three Houses ismerős univerzumából. 

Ebben az új mesében a Fódlánt kormányzó három nemzet leendő uralkodóinak útjai keresztezik egymást Shez – egy küldetést teljesítő zsoldos, valamint a Fire Emblem Warriors: Three Hopes főhősének - útjával. Shez válaszokat keres, miután brutális vereséget szenvedett a titokzatos Ashen Demontól. A játékosok végigvezethetik őket ezen a korábban még nem látott történeten és annak eltérő ösvényein.

Taktikai képességeiket is próbára tehetik azzal, hogy valós időben adnak ki parancsokat szövetségeseiknek, miközben az ellenséges hordákkal hadakoznak. Néhány, a Fire Emblem: Three Houses játékban korábban megismert stratégiai elem is visszatér.

Edelgard, Dimitri és Claude, a Tiszti Akadémia három hatalmas házának vezetői is ismét velünk lesznek, gazdag személyiséggel rendelkező csapattagjaikkal egyetemben. Mielőtt belevetnéd magad a harcba, lehetőséged nyílik a tábor felfedezésére, valamint arra, hogy kapcsolatba lépj a szövetségeseiddel gyakorlatozás, ínycsiklandozó falatozások és beszélgetések során. A személyes kötelékek megerősítésével szövetségeseid személyes történeteket osztanak meg veled, és olyan új képességeket nyitnak meg, amelyek akár a harc kimenetelét is megfordíthatják.

A játékosok kalandjukat a Fire Emblem Warriors: Three Hopes demójával is elkezdhetik, amely már elérhető a Nintendo eShop kínálatában. A teljes játék megvásárlását követően pedig tovább tudják majd vinni játékállásukat a demóból.


Hozzászólások


Reakció hozzáadása

Az Ön neve*
 
Az Ön e-mail címe*
   
Szöveg küldése a következő e-mail címre
A hozzászólás tartalma*
 
Spam védelem adjon be 3 karaktert a képről*:
image  
* kötelezően kitöltendő adatok


Az újdonsághoz még nem érkezett hozzászólás, legyen Ön az első.



E-mail hírlevél

Árengedmények, akciók, újdonságok? Legyen az első, ki tudomást szerez róluk. Adja meg az e-mail címét és ne hagyja ki őket.