Ez a weboldal sütiket használ. Amennyiben ennek tudatában továbbra is használja a weboldalt, abban az esetben automatikusan egyetért a sütik használatával.

13. 11. 2020, bros, collector, Game&Watch, játék, kézikonzol, konzol, limitált, Mario, Retro, super
 

Az eredeti Game & Watch konzolt 1980-ban adták ki Japánban, és ez volt a legeslegelső kézi használatú játékkonzol, amit a Nintendo megalkotott. Most te is magadénak tudhatod a történelem egy darabját a sorozat vadonatúj tagjával, a Game & Watch: Super Mario Bros. konzollal, ami november 13-án jelenik meg.

A Game & Watch: Super Mario Bros. konzolon találsz két klasszikus játékot, a Super Mario Bros.-t, a Super Mario Bros.: The Lost Levels-t (Japánban Super Mario Bros. 2 címmel jelent meg), valamint a Ball játék egy különleges verzióját, Mario stílusban. A konzol +Control Pad gombjának köszönhetően még pontosabb irányítást tesz lehetővé.

Az Infinite Mario játékmód egy újonnan hozzáadott funkció, ami bizonyosan örömére szolgál az újoncoknak és a visszatérő játékosoknak egyaránt. Ha lenyomva tartod az A gombot, miközben elindítod a Super Mario Bros. vagy Super Mario Bros.: The Lost Levels játékokat, aktiválhatod a játékmódot, amivel még a legkeményebb pályákkal is szembenézhetsz úgy, hogy nem kell a GAME OVER felirattól tartadnod. A PAUSE/SET gomb megnyomásával megnyílik a menü, ahol a RESET GAME opciót választva kiléphetsz ebből a játékmódból.   Ahogy telik az idő, a konzol részét képező digitális óra 35 különböző animációt játszik – köztük olyanokat is, melyekben Mario barátai és ellenségei bukkannak fel!  

A Game & Watch: Super Mario Bros. konzol november 13-án jelenik meg, és tartalmazza a klasszikus játékokat, a Super Mario Bros.-t, a Super Mario Bros.: The Lost Levels-t valamint a Ball speciális, Mario tematikában átdolgozott verzióját. A Game & Watch: Super Mario Bros. óraként is funkcionál, 35 apró részlettel, amik felfedezésre várnak.  


Hozzászólások


Reakció hozzáadása

Az Ön neve*
 
Az Ön e-mail címe*
   
Szöveg küldése a következő e-mail címre
A hozzászólás tartalma*
 
Spam védelem adjon be 3 karaktert a képről*:
image  
* kötelezően kitöltendő adatok


Az újdonsághoz még nem érkezett hozzászólás, legyen Ön az első.E-mail hírlevél

Árengedmények, akciók, újdonságok? Legyen az első, ki tudomást szerez róluk. Adja meg az e-mail címét és ne hagyja ki őket.