Ez a weboldal sütiket használ. Amennyiben ennek tudatában továbbra is használja a weboldalt, abban az esetben automatikusan egyetért a sütik használatával.

3. 5. 2017, amiibo,, Nintendo 3DS, újdonságok, videojáték, videojátékok
 

A nagy múltú és egyre növekvő RPG stratégiai sorozat, a Fire Emblem hamarosan új kalandokkal bővül a Fire Emblem Echoes: Shadows of Valentia május 19-ei megjelenésével a Nintendo 3DS rendszercsalád konzoljaira. Az eddig kizárólag Japánban kiadott Fire Emblem Gaiden átdolgozott kiadásában most az európai játékosok is megismerhetik az egykor elválaszthatatlan gyermekkori barátok, Alm és Celica történetét, akik külön-külön próbálják küldetésüket beteljesíteni és békét teremteni Valentia földjén. Május 19-étől a történetet öt további letölthető tartalomcsomaggal bővíthetik a játékosok, amelyekkel több aranyra és tapasztalati pontra tehetnek szert, kideríthetik, milyen rejtélyeket rejt Valentia múltja, sőt akár új, játszható karaktereket is toborozhatnak. A játék rajongói tehát joggal örülhetnek, mert ezek a DLC csomagok rengeteg új élménnyel gazdagítják a már egyébként is grandiózus RPG-t.   A csomagok mindegyike és egyedi tartalmaik külön-külön is megvásárolhatóak lesznek, így a játékosok igényeiknek megfelelően rugalmasan dönthetik el, mennyi és melyik darabokat veszik meg. A Fire Emblem Echoes: Shadows of Valentia Season Pass is kiadásra fog kerülni, ami mind az öt DLC-csomaghoz hozzáférést biztosít a kiadásuk pillanatától fogva. A Season Pass ára £39.99 illetve €44,99 lesz.   A Season Pass megvásárlásával azok a rajongók, akik mind az öt DLC tartalomcsomagot meg szeretnék szerezni, több mint 30%-ot takaríthatnak meg a teljes összegből, mint ha mind a 22 egyedi tartalmat külön-külön vennék meg.  

  • DLC csomag #1 – Fledgling Warriors Pack (május 19, £7.19 és €7,99, három külön tartalom): Ideális azoknak a játékosoknak, akik a történet elején vagy közepén járnak. A csomag tartalmaz egy új dungeont (The Astral Temple), amiben még több tárgyat gyűjthetünk, valamint két új csatatérképet – melyek közül az egyiken ezüstjeink, másikon tapasztalati pontjaink számát gyarapíthatjuk.

 

  • DLC csomag #2 – Undaunted Heroes Pack (május 25, £8.99 és €9,99, három külön tartalom): Az új dungeon (The Inner Sanctum) mellett a csomag tartalmaz két új, igazi kihívást jelentő csatatérképet, kifejezetten tapasztaltabb és erősebb hősök számára, ahol az elsőn a legharcedzettebbek tapasztalati pontokat, a másikon pedig aranyat gyűjthetnek.

 

  • DLC csomag #3 – Lost Altars Pack (május 25, £13.49 és €14,99, tíz külön tartalom): A titokzatos dungeonok, amiket a csomag tartalmaz, lehetővé teszik, hogy a játékosok olyan exkluzív karakterosztályokba sorolják át szereplőiket, amik az alapjátékban nem jelennek meg, így még nagyobb erőre tehetnek szert.

 

  • DLC csomag #4 – Rise of the Deliverance Pack (június 1, £11.69 és €12,99, négy külön tartalom): Derítsd ki Valentia eddig ismeretlen múltját ebben az előtörténet-csomagban. Teljesen új sztori-tartalom és további szinkronizált jelenetek teszik még részletesebbé a Deliverance-csoport felemelkedésének történetét Zofiában. A kihívást jelentő térképek gyűjteménye emellett további beszélgetéseket tartalmaz bizonyos karakterek számára, valamint a lehetőséget arra, hogy olyan szereplőket is közvetlenül irányíthassunk, akiket az alapjátékban nem lehet.

 

  • DLC csomag #5 – Cipher Companions Pack (kiadás ideje még függőben, £4.49 és €4,99, két külön tartalom) – Néhány új hős a Fire Emblem Cipherből, a népszerű japán kártyajátékból toborozható lesz a Fire Emblem Echoes: Shadows of Valentia-ban. A közeljövőben további részleteket közlünk ezzel az utolsó DLC-csomaggal kapcsolatban.

  LE_FE_officialStore A fizetős DLC-k mellett a játékosok május 19-étől limitált ideig ingyenes letölthető tartalmat is élvezhetnek majd. Ez a tartalom Mila istennő különleges ajándéka, és a játékon belül lehet megszerezni.   Élj át még több kalandot az új Fire Emblem Echoes: Shadows of Valentia letölthető tartalmakkal május 19-étől, amikor a játék megjelenik a Nintendo 3DS rendszercsalád konzoljaira Európa-szerte. A játék limitált kiadásban is elérhető lesz ugyanettől a naptól kezdve, amely tartalmaz művészeti albumot, fém pixelfigurás Alm, Celica és Marth-kitűzőket kétoldalas címlapot, egy válogatás CD-t a játék zenéiből „Sounds of Echoes” címmel, valamint Alm és Celica amiibo-kat.


Hozzászólások


Reakció hozzáadása

Az Ön neve*
 
Az Ön e-mail címe*
   
Szöveg küldése a következő e-mail címre
A hozzászólás tartalma*
 
Spam védelem adjon be 3 karaktert a képről*:
image  
* kötelezően kitöltendő adatok


Az újdonsághoz még nem érkezett hozzászólás, legyen Ön az első.



E-mail hírlevél

Árengedmények, akciók, újdonságok? Legyen az első, ki tudomást szerez róluk. Adja meg az e-mail címét és ne hagyja ki őket.