Ez a weboldal sütiket használ. Amennyiben ennek tudatában továbbra is használja a weboldalt, abban az esetben automatikusan egyetért a sütik használatával.

4. 7. 2019, collector, limitált, limited, videojáték, videojátékok
 

Azok, akik mindig is álmodtak saját páncélozott robotruházatról mindenképpen vessenek egy pillantást a DAEMON X MACHINA Orbital Limitált Kiadásra – egy különleges dobozos kiadása a DAEMON X MACHINA játéknak Nintendo Switch konzolra, mely kizárólag Európában és Ausztráliában lesz kapható. A játék fizikai verziója mellett a DAEMON X MACHINA Orbital Limitált kiadás tartalmaz egy 18cm magas Arsenal szobrot, egy 100-oldalas artbook-ot, egy SteelBook® fém tokot és egy hangár-szerű díszdobozt, melyben az Arsenal szobrot lehet kiállítani.

DAEMON_X_BEAUTY_SHOT_1920x1080_EN

Fedezd fel a fémes pusztítás őrületét a DAEMON X MACHINA lövöldözős akciójátékban, mely szeptember 13-án érkezik Nintendo Switch konzolra. A játékosoknak halálos harci-mecha gépekkel kell küzdeniük a csatatéren, melyeket Arsenal-oknak neveznek, hogy megmenthessék bolygójukat a meghibásodott mesterséges intelligencia által vezérelt robotoktól. Nézd meg a DAEMON X MACHINA – E3 2019 előzetesét, hogy bepillantást nyerj egy posztapokaliptikus világban játszódó akció dús kalandba.

 

A DAEMON X MACHINA Orbital Limitált Kiadás olyan exkluzív tartalommal érkezik, mint a 18cm magas Arsenal szobor vagy 100 oldalas artbook és kizárólag Európában és Ausztráliában less kapható. A DAEMON X MACHINA szeptember 13-án érkezik Nintendo Switch konzolra és akár már most is előrendelhető digitálisan.


Hozzászólások


Reakció hozzáadása

Az Ön neve*
 
Az Ön e-mail címe*
   
Szöveg küldése a következő e-mail címre
A hozzászólás tartalma*
 
Spam védelem adjon be 3 karaktert a képről*:
image  
* kötelezően kitöltendő adatok


Az újdonsághoz még nem érkezett hozzászólás, legyen Ön az első.E-mail hírlevél

Árengedmények, akciók, újdonságok? Legyen az első, ki tudomást szerez róluk. Adja meg az e-mail címét és ne hagyja ki őket.