Ez a weboldal sütiket használ. Amennyiben ennek tudatában továbbra is használja a weboldalt, abban az esetben automatikusan egyetért a sütik használatával.

2. 6. 2022, Nintendo Switch
 

A Mario Strikers: Battle League Football június 10-én jelenik meg Nintendo Switch konzolokra, azonban a lövőtechnikájukat csiszolni kívánó játékosok már most megelőzhetik a versenytársaikat. A Mario Strikers: Battle League Football First Kick* demóesemény már ingyenesen letölthető a Nintendo eShop kínálatából, és hozzáférést biztosít az izgalmas online** csapatcsatákhoz, amelyekre június 4-én szombaton, valamint június 5-én vasárnap kerül sor, emellett pedig tartalmazza az alapok elsajátítására szolgáló gyakorlómódot, így a játékosok néhány szezon előtti "barátságos" mérkőzésbe is belevethetik magukat a meccsnapra való felkészülés során. A Nintendo emellett azt is bejelentette, hogy a játék teljes verziója a megjelenést követően ingyenes frissítéseket fog kapni, amelyek új karaktereket is tartalmaznak majd. 

A Mario Strikers: Battle League Football First Kick oktatómódja***, amely megtanítja a játékosokat az alapokra - a lövéstől a passzoláson és a szerelésen át egészen a fejlettebb mozdulatokig és készségekig - már elérhető a meglévő Nintendo Switch Online tagok számára, június 2-tól pedig a Nintendo Switch Online 7 napos, ingyenes próbaverzióját használó játékosok is hozzáférhetnek. Amint a játékosok elsajátították az irányítást, máris készen állnak arra, hogy mindent kockára tegyenek, és június 4-én, szombaton és június 5-én, vasárnap, az alább felsorolt időpontokban online is felvegyék a küzdelmez más feltörekvő csatárokkal:

  • Június 4. (szombat) - 05:00 - 06:00 (Közép-európai nyári időszámítás szerint)
  • Június 4. (szombat) - 13:00 - 14:00 (Közép-európai nyári időszámítás szerint)
  • Június 4. (szombat) - 21:00 - 22:00 (Közép-európai nyári időszámítás szerint)
  • Június 5. (vasárnap) - 05:00 - 06:00 (Közép-európai nyári időszámítás szerint)
  • Június 5. (vasárnap) - 13:00 - 14:00 (Közép-európai nyári időszámítás szerint)
  • Június 5. (vasárnap) - 21:00 - 22:00 (Közép-európai nyári időszámítás szerint)

A Mario Strikers: Battle League Football First Kick online csapatmérkőzéseivel a játékosok csapatot alkothatnak más játékosokkal, hogy online hívják ki ellenfeleiket. Minden csapat két Nintendo Switch konzol játékosaiból állhat össze, és minden egyes konzolról legfeljebb két játékos csatlakozhat a csapathoz, így csapatonként maximum 4 játékossal lehet pályára állni. Lehetőség van online szövetségek létrehozására véletlenszerűen kiválasztott játékosokkal vagy barátokkal. Próbáld ki a játék mind a 10 szereplőjét, teszteld egyedi képességeiket, és állíts össze egy csapatot, amely a legjobban megfelel a játékstílusodnak.****

Június 2-án (csütörtökön, közép-európai nyári időszámítás szerint) 12:00 órától a Nintendo Switch Online tagsággal nem rendelkező játékosok egy 7 napos ingyenes próbaidőszakot igényelhetnek, még akkor is, ha korábban már éltek az ingyenes próbaverzió lehetőségével. Ez nem csak hozzáférést biztosít a Mario Strikers: Battle League Football First Kick demóeseményhez, de lehetőséget nyújt a játékosok számára, hogy egy héten át élvezzék a Nintendo Switch Online tagság minden előnyét, beleértve a több mint 100 NES és Super NES játékot tartalmazó könyvtárhoz való hozzáférést, a kompatibilis címekkel való online játékot, a felhőalapú mentéseket és még sok mást.

* Letölthető 2022. június 5-ig (vasárnapig).

** Az online játékhoz Nintendo Switch Online tagság (külön megvásárolható) vagy Nintendo Switch Online ingyenes 7 napos próbaidőszak, valamint Nintendo fiók szükséges. Nem érhető el minden országban. Az online funkciók eléréséhez internetkapcsolat szükséges. A felhasználási feltételek érvényesek. További információkért kérjük, látogass el a https://nintendo.hu/switch/online oldalra.

*** A játékhoz online kapcsolat szükséges. Az oktatómód május 27-től (péntektől) egészen június 6-ig (hétfőig) játszható.

**** A felszerelések módosításának és megszerzésének lehetősége csak a teljes verzióban érhető el.


Hozzászólások


Reakció hozzáadása

Az Ön neve*
 
Az Ön e-mail címe*
   
Szöveg küldése a következő e-mail címre
A hozzászólás tartalma*
 
Spam védelem adjon be 3 karaktert a képről*:
image  
* kötelezően kitöltendő adatok


Az újdonsághoz még nem érkezett hozzászólás, legyen Ön az első.E-mail hírlevél

Árengedmények, akciók, újdonságok? Legyen az első, ki tudomást szerez róluk. Adja meg az e-mail címét és ne hagyja ki őket.