Ez a weboldal sütiket használ. Amennyiben ennek tudatában továbbra is használja a weboldalt, abban az esetben automatikusan egyetért a sütik használatával.

8. 1. 2019, bajnokság, Nintendo Switch, splatoon, videojáték, videojátékok
 

Figyelem, Inklingek és Octolingek! Akár még csak most próbálgatod csápjaidat és karjaidat a Splatoon 2 világában a Nintendo Switch konzolon, akár már okleveles fröcskölő vagy, a vadonatúj Splatoon 2 tournaments website esélyes, hogy téged is érdekelni fog.  

Ezzel az új online közösséggel egyszerűen összeállíthatjátok saját csapatotokat, új tagokat toborozhattok, és csatlakozhattok rendszeres online bajnokságokhoz* -- csak szórakozásból, vagy a dicsőségért! Nincs tipped, kik lehetnének a csapatod tagjai? Csak regisztrálj, és vedd az irányt a „Find a Team” részleg felé, ahol máris összeállhatsz hozzád hasonló, szóló fröcskölőkkel. Az első bajnokság január 13-án, vasárnap, közép-európai idő szerint 14:00-kor kezdődik, és a játékosok már most is regisztrálhatnak is. Na, mire vársz még? Irány a pálya, és szerezd meg a saját territóriumodat!

Megjegyzések:

*Az online játék közben internetkapcsolat szükséges. Az online szolgáltatások használatához létre kell hoznia egy Nintendo Fiókot, és elfogadnia a kapcsolódó felhasználói szerződést. A Nintendo Fiók Adatvédelmi Irányelvek érvényesek. Egyes online szolgáltatások nem minden országban elérhetőek. Az online játékhoz online tagság szükséges. Tudjon meg többet az online tagsági előfizetésről.


Hozzászólások


Reakció hozzáadása

Az Ön neve*
 
Az Ön e-mail címe*
   
Szöveg küldése a következő e-mail címre
A hozzászólás tartalma*
 
Spam védelem adjon be 3 karaktert a képről*:
image  
* kötelezően kitöltendő adatok


Az újdonsághoz még nem érkezett hozzászólás, legyen Ön az első.



E-mail hírlevél

Árengedmények, akciók, újdonságok? Legyen az első, ki tudomást szerez róluk. Adja meg az e-mail címét és ne hagyja ki őket.